עניין הזווית של הvfr לעומת הסופר ספורט לפחות מבחינתי ברור מאוד, עקב כך שהוא יותר גבוהה מאופנוע סופר ספורט אז שאתה מוציא את הגוף החוצה בvfr שלך יש לך עוד אפשרות להשכיב את האופנוע יותר נמוך מאשר סופרספורט שהוא יותר קטן וככה אתה ישירות מגרד את הסליידר עם מספיק תחת החוצה.
אני גם אחזור על דבריו של ניצן שאמר זאת הכי נכון שאפשר, ברגע שאתה נכנס לאזור שאין לך את הפחד לגבי פנייה מסיומת ואתה מתחיל לעלות מהירות ומרגיש הבעלים של הפניה ושהיא לא יכולה להפתיע אותך, אז אתה תיפול ותיפול מהר ואם זה בכביש הציבורי, יכול להיות מאוד שתאבד גם את החיים שלך בדרך. תמיד תזכור אתה לא במסלול שאתה תחליק לעבר משטח חול או דשא, אלא לעבור גליטונות או מכונית שתבוא מולך אז אנא הזהר.
פות"ש אני עשיתי את המעבר מספורט טורינג כמו הer6f לסופר ספורט, נכון היה לי הרבה יותר כיף במשך כל התקופה עם ההפלקות מצד לצד והפידבקים ההרבה יותר מהירים שההיגוי והמתלים נתנו לי, אולם מצד שני אני רק חושב על המחיר שאני יכול לשלם כל פעם שאני מוריד את האופנוע עוד ועוד לקצה שהסליידר כבר משיוף משני הצדדים והגשש מושחז כבר גם ואז הגיעה לי הנפילה לפני חודש, למזלי זה היה במקום סגור בעמותה שהנזק היחידי היה סליידר משופשף ומשקף שנשבר, אז תחשוב טוב האם אתה רוצה לעשות את המעבר הזה למרות שאני יודע שאני יכול להיות מפסיד קונה לאופנוע שלי![]()