מוזר, לא ניתקלתי אצלי. אתה יכול לשחזר את זה מתי שאתה רוצה או שזה לפעמים קורה ולפעמים לא ?
אין ספק שסוג הבעיות שהחברה הזאת מייצרת מאוד מקורי (אגב, התופעה נפוצה וקיימת גם אצלי, לא כזה ביג דיל ברגע שאתה מודע לה - אבל משעשע).
מוזר, לא ניתקלתי אצלי. אתה יכול לשחזר את זה מתי שאתה רוצה או שזה לפעמים קורה ולפעמים לא ?
אותם דגם, מולטיסטרדה 2015 DVT S?
תמיד משתחזר בתנאים שבסרט - מחזיק את האופנוע ב-55 קמ"ש בהילוך שני ל10 שניות, ואז נותן גז (בלי להעביר הילוך).
יש כאן דיון עם סיפורים דומים: http://www.ducati.ms/forums/44-multi...-problems.html
סה"כ, בשביל דגם שרק יצא לשוק, כל כך עמוס אלקטרוניקה - ודוקאטי - המצב סביר ביותר.
ההרגשה שלי היא שהאופנוע גם יותר הססני מהדגם הקודם כאשר פותחים גז בהילוך שלישי במהירויות של 90-100, בצורה דומה, כאילו שמשהו מרסן אותו - אבל זה כבר יותר סובייקטיבי - יתכן שאני לא ממש זוכר טוב (ויתכן שזה ישתפר עם הזמן, עבר עד עכשיו רק 2500 ק"מ).
גם אני עם 1200S DVT.
אני אנסה את עניין ה-10 שניות. לא נסעתי על מולטי קודם, אבל אין ספק שלעומת המונסטר 1200S הקודם, יש הססנות מסויימת. אני מקווה שהפול סיסטם יפתור את זה ושדוקטי יוציאו עדכון ל firmware.
איך הידרדרת ממונסטר 1200s למולטי החדש?
No Risk No Fun
No Sun No Tan
!I Love my italian
לא מצליח לשחזר את התופעה שהעלית...
כל יום שעובר, מזדקנים... אחרי 3 מונסטרים, החלטתי להתפנק קצת...
Sent from my iPhone using Tapatalk
אבדוק מחר. גם אני עם dvt 1200s. בנתיים 5000 ק"מ והכל טפו טפו טפו חלק. אחד האופנועים הכי כייפים שהיו לי.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)