אולי התחת מתאבן עם השנים אבל אני לא מבין איך אפשר לרכב יותר משעתיים ועוד על נייקד.
במידה ואתה יורד שתף קצת חוויות,אולי נשקול לסיים הרצה ביומיים.
אולי התחת מתאבן עם השנים אבל אני לא מבין איך אפשר לרכב יותר משעתיים ועוד על נייקד.
במידה ואתה יורד שתף קצת חוויות,אולי נשקול לסיים הרצה ביומיים.
אני חיי בשביל למות על האופנוע שלי.
אגב אני לקחתי שתי ליטר דלק בתיק ליתר בטחון, לא הייתי צריך אבל לראש שקט ובלילה תתלבש ממש טוב.
נשמע מעולה !! אשמח לקחת חלק בחוויה עם הcb500x שלי, עדיפות ללינת לילה באחד הקיבוצים באיזור/ביהס שדה או אפילו בשטח..
Sent from my iPhone using Tapatalk
במקום לוטן שזה לחבור לכביש הערבה יש כביש 12
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
זורם אחי! יכול להיות מעניין ממש😁
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
מיטבתה עד אצלי בסלון זה בדיוק 52 קילומטר.
ולא יודע מה בנוגע לאופציות - תמיד חשוך שם ובפעם היחידה שעצרתי לתדלק שמה המשאבות לא עבדו.המסעדה עצמה פעלה רק פעם אחת. ובשבילה אני עוצר כל פעם כדי להתאכזב מחדש.
מה בנאדם רוצה? קצת שוקו על הלפנות בוקר?!
קחו בחשבון שבלילה מתעוררות רוחות מאד ערות בערבה - יכול להגביל מאד את הקצב
חוזר מגלות
נעשה לך סדר..
שאתה יורד לאילת אתה צריך לתכנן את הרכיבה.
תיקח איתך 2 מכלים של פאסט לכל צרה שלא תבוא.
אתה מתדלק ביציאה מהבית ובמצפה רמון - יש ארומה ותחנה של פז 13 ק"מ לפני מצפה זה אמור לסדר אותך עד אילת בלי בעיה.
מים - תיקח לפחות 1.5 ליטר מים ותשתה בהפסקות בדרך.
צמיגים שרשרת - לשמן ולבדוק לחץ אויר לפני.
להביא מנעולים לאופנוע.
לבדוק אם כביש 12 פתוח לתנועה.
לא לתת בגז יותר מידי היות ואתה לא מכיר את הדרך ויש בעלי חיים בכביש אבנים ובדואים שעושים מה שהם רוצים.
יש ניידות לפני אילת ולפני מצפה רמון - תזהר !.
טלפון סלולארי צמוד לגוף ולא מחובר לאופנוע - חס וחלילה במקרה של החלקה אתה לא רוצה לזחול עם רגל שבורה עד האופנוע שלך.
תחשוב שהמטרה היא הרכיבה ולא היעד - כך תהנה יותר ותרכב לאט יותר.
במדבר קר מאוד מאוד בלילה אז תצא בבוקר עד השעה 10 מהמרכז כך שתגיע לאילת עם 2 עצירות עד השעה 14-15.
תכין כסף מזומן - לפחות 200-300 ש"ח.
יש רוחות בשעות ספציפיות - משעה 14 עד הלילה, בהלוך לא קריטי בחזור מאוד קריטי - תתכנן את הרכיבה כדי לא להיתקל בהם.
אל תחזור בלילה !!!! יש ארנבות, שועלים, תנים, חמורים והכי גרוע - גמלים על הכביש, ברכיבה של 120+ אתה לא תספיק לבלום אם תתקל באחד מהם !!!!
נורה ספייר לאופנוע בתיק.
זהו.
עכשיו אם תשמע לכללים הפשוטים הללו אתה תהנה מאוד מהרכיבה, תיקח גם חליפת סערה רק בשביל הבידוד מהקור.
מקווה שעזרתי.
תודה על ההודעה המושקעת תחילה,
למה לקחת שרשראות?? איפה אני ישים אותם בנייקד שלי?
אני מתכנן לישון במלון נורמלי עם חניה עם שמירה.
בקשר לביגוד אני לא דואג יש לי מעיל אדוונצ'ר איכותי וכפפות ברמה גבוהה אבל לא 100 אחוז נגד קור, אסתדר.
אני מתכנן לצאת מאילת בשעות היום ולהגיע לבאר שבע בחושך, זה ימנע ממני את הרוחות?
עזרת מאוד !
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אני מצטער אבל אתם מגזימים,
מה שונה הרכיבה הזאת מטיולים של 400-500 ק"מ ביום בלי שום התארגנות מיוחדות, הערכות מצב והעמסת ציוד כאילו אני חוצה את אמריקה
mt-07
סיפור דרך נדרש!
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
הגזמתם לגמרי, אין צורך בשום הכנות מוקדמות, כולה פאקינג רכיבה לאילת.
אם אתה יורד לשם בסוף שבוע ולא באמצע שבוע, תעדכן אולי אסדר לך ליווי מת"א ואני אצטרף בב"ש, כולם על נייקדים.
כמובן כמו שנאמר רכיבה דרך מצפה רמון וכביש 12, תדלוק במצפה רמון ולא נתקלתי בשום אופנוע שצריך תדלוק נוסף עד אילת, אפילו לא האופנוע השתיין שלי.