עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 42

אשכול: כמה מנחוסים אחד אחרי השני, ואחד אופנוע שיחזור השבוע עם צבע חדש (מצולם חלקית כרגע)

כמה מנחוסים אחד אחרי השני, ואחד אופנוע שיחזור השבוע עם צבע חדש (מצולם חלקית כרגע)

חודש עמוס עבר על כוחותינו. הכלה - VFR 800 2002. ככה הוא נראה לפני כל המכות:

לפני חודש וחצי בערך עמוד גילח לי את המראה השמאלית של האופנוע. עדיין לא היה לי זמן להגיש ערעור לעירייה. נספרים 720 ש"ח על מראה מקורית.

לפני שלושה שבועות החלפתי צמיג קדמי למישלין PR4. אחלה צמיג. הבעיה היא שבדרך חזרה מהתקנת הצמיג הביתה, נסיעה של 40 קילמוטר - חטפתי מסמר בצמיג החדש.
    האופנוע נגרר למוסך לצורך תיקון עם ביטוח הגרירה. הגרריסט בכלל לא הגיע עם עגלה לאופנועים ולא קשר את האופנוע כמו שצריך. בהידוק למקום דפק את מיסבי ההיגוי - נספרים עוד 1200 ש"ח על מיסבים פלוס עבודה ועוד 170 ש"ח על תיקון פנצ'ר. לא תבעתי ולא דרשתי.

ממשיכים.
    לפני שבוע וחצי, בדרך לעבודה, צינור המים החליט להתפוצץ. השארתי את האופנוע במקום כי הייתי חייב לטוס לעבודה, והגרר הוזמן שוב. הזהרתי את הבחור מראש, "מים ירוקים על הכביש, מסוכן - תיזהר לא להחליק ושלא ייפול לך". מבואס, צילמתי את האופנוע עם הבריכה למטה:

אחרי קצת פחות משלוש שעות של סטרס, כי כבר חושך ואף אחד לא ליד האופנוע, תוך כדי שהזהרתי שוב מהעובדה שמחליק שם, קיבלתי התראה מ"הזעקה האחרונה" שנוגעים באופנוע. התקשרתי לגרריסט לוודא שזה הוא. אמר שכן, ושאל בתמימות כביכול אם השארתי את האופנוע על הצד, מושכב. כמובן שלא, אבל בגלל הלחץ מהמצב, ותוך כדי שאני בעבודה ולא באמת יכול לדבר, ביקשתי ממנו להעביר את האופנוע למוסך. שם התבררו כמה דברים:
    1. האופנוע חטף. נפל על צד ימין - המראה חטפה מכה, יש כמה שריטות בולטות על הפיירינג, ידית האחיזה הימנית חטפה, האגזוז חטף עיקום, ידית הברקס חטפה את שלה גם.
    2. הגרריסט קשר את האופנוע לעגלה דרך הדיסקים וגרם להם לעיקום. (צולם על ידי המכונאי שלי עוד כשהאופנוע על העגלה)
    3. יום למחרת התקשרתי לחברה הגוררת ובערב חזרו אליי. רגוע ומפוקס יותר על הלו"ז הסברתי להם שהקריאה הראשונה על נגיעה באופנוע התקבלה בצמידות מלאה לשיחת הטלפון שלי לגרריסט. הבחור טען שהוא לא עשה את זה אמנם, אבל כל הנסיבות הצביעו עליו. הוא הסכים לקחת אחריות על הדיסקים אבל אמר שלא הוא הפיל ונסע לעירייה כדי לבדוק אם יש מצלמה שמכוונת על האזור - אין. הצעת המחיר המאוד-מאוד מעודנת שהתקבלה מהמכונאי, כולל ויתורים שלי (למשל על החלפת אגזוז בגלל העיקום), הביאה אותנו למחיר של מעל 9000 ש"ח.

אחרי דין ודברים, וכמה ויתורים שלי, הוחלט שישולמו 9000 ₪. על הסכום הזה הוספתי עוד כמה אלפי שקלים (ביניהם על התקלות) ודיסקים של ברמבו במקום מקוריים והאופנוע הולך לצביעה מלאה.
    האופנוע הולך להיראות בערך, ככה:

הג'אנטים הלכו לצביעה ב-CPC אצל גל, הבחור שהתחיל להרים את כל העסק בימי פולגז ותיעד את כל תהליך הקמת העסק והמחשבה מאחוריו. נסעתי רחוק, מאוד, עד השרון כדי להוריד את הג'אנטים אצלו. כרגע מחכה שיחזרו אליי, הצפי ליום שני הקרוב. נבחר שילוב צבעים קצת שונה מאשר בתמונה משחק של אדום וזהב שלא נוסה מעולם. השילוב הזה לא נוסה מעולם. אין מושג איך זה יצא, אבל אנחנו אופטימיים. אגב, עוד לפני התוצאה – המלצה חמה על גל. בחור מקסים, סימפטי שעזר והקשיב ולא משנה כמה ביקשתי, לא הסכים להסתמך על תמונות לצורך בחירת גוונים. ממליץ בחום!

כמעט כל הברגים שניתן לראות הלכו לציפוי אבץ צהוב בתרשיש – תוך עזרה מאוד גדולה מ-BOT שבאדיבות ענקית לא הסכים לקחת כסף על העובדה שהוא לוקח גם את הברגים שלי לציפוי, אלא רק את מחיר העבודה. תודה שוב, ליאור!
    ברגע שגל ישלח לי את התמונות מהעבודה אצרף אותם. הצפי לחזרה של האופנוע אליי הוא חמישי-שישי הקרובים.

מסקנות:
    1. מעז יוצא מתוק?
    2. איזה מזל! שיש הזעקה האחרונה.
    3. איזה מזל! שצילמתי את האופנוע לפני שעזבתי אותו.
    4. איזה תחום יקר יש לנו, אלוהים ישמור
    5. בסוף יהיה בסדר.
    6. בתקווה שבזאת נגמרו המכות.
    7. הבאים בתור: וינקרים שקופים במקום הכתומים שיש היום, אגזוזים וריפוד מחדש של הכיסא.
    נערך לאחרונה על ידי uriar; 21-12-2015 בשעה 15:04. סיבה: בקשת פות"ש
    "The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May

דוגמא נוספת למכות:

כרגע בעיקר לוקח אויר ומחכה שיחזור. מאוד מקווה שיצא כמו בציפיות.
    "The thing I like about bikes is that only people who like bikes are on them... Cars are full of people who don't care." - James May

Senior Member
    אלוהים אדירים, אף אחד לא יודע לגרור אופנוע בימינו?

Senior Member
    יפה. אבל אולי סה הזמן לשים סליידרים?

בעייתי לשים סליידרים לאופנוע הזה. צריך לקדוח בפיירינג וכו'. לא שש, למרות שאשקול את העניין.

מה שנקרא - צרות בצרורות. תהיה חזק.

תודה.
    אגב, כל זה מגיע אחרי כיוון שסתומים, החלפת פלאגים לאירידיום ועוד כמה דברים. סיפור של בערך 6000 ש"ח שהושקעו באופנוע בחודשיים האחרונים בערך - לפני מה שמתואר בפוסט.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    שמע ז**נו אותך!!!! במקומך עובר לטוסטטוס לאיזה חודש רק להגיע את החשבון בנק

Senior Member
    לא מבין איך כיוון שסתומיםופלאגים מגיע ל6000₪, זה מחיר של מנוע שלם כמעט. ואיך שני דיסקים ומיסבי היגוי, מגיע ל9000 שקל. משהו לא מסתדר לי בכל הסכומים פה

Member הסמל האישי של ComanDo
    מצטער לשמוע :-(
    תהיה חזק ותתנחם בזה שבע"ה הוא חוזר.

אנחנו נתנחם כשתשלח תמונות בגמר העבודה :-)

פירוט חלקי לחלוטין של מה שנעשה. מיסבי ההיגוי לא קשורים שם, הם נכנסים בתוספת שלי - יחד עם השדרוג של הדיסקים לברמבו.
    כיוון שסתומים, פלאגים, פילטר שמן ואוויר יצא לי בערך 2500 ש"ח - ולפני זה הייתה עוד עבודה לא קטנה (כולל קפיצים והחלפת נוזלי בלם) שהקפיצה בערך ל-6000 ש"ח.

ה-9000 ש"ח הם: תיקון צביעה (2500 ש"ח בערך), מראה (720 ש"ח, מקורית הונדה), ידית אחיזה - 1000 ש"ח בחברה, שני דיסקים מקוריים (משהו כמו 1200 ליחיד לפני מע"מ, אולי קצת פחות) ידית בלם, גשש רגלית, עבודה על הכל ומע"מ.

Banned
    רד ממבה אם היית אוהב אותה (הויאפארית בשמלה האדומה) באמת לא היית מתלונן על הכתובה.
    בנתיים השירשור הזה נראה כמו סתם שירשור הכנה למכירה.

בברכת שלא תדע עוד צער פתיחת ארנק.

אם?! אחחח.
    לך אחורה, תראה שעוד לפני חודשיים בערך פתחתי פוסט ובו שאלתי מה עוד אפשר לעשות לאופנוע. בחצי שנה שהוא אצלי השקעתי עליו מעל עשרת אלפים שקלים - מבלי לספור את הכסף שמשולם על ידי הבחור. המחירון של הכלי הוא בערך 19 אלף. באמת נראה כאילו אני רוצה למכור?!
    מותר לאהוב ובמקביל להתבאס על העלויות. הן כבדות מאוד, איך שלא תסובב את זה.

ולגבי הסייפא שלך - אאאאאאאאמן.

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    באמת תחביב יקר. קשה לעמוד בעומס כזה!
    ולמה התמונות לא עובדות?
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

כי דרופבוקס חארות כנראה. כנראה שהגדרות הפרטיות שעשיתי לתמונות לא עברו כמו שצריך. אנסה לשנות.