אם מארגנים קבוצת רכישה לcontour roam 3 או לdrift stealth 2, אני מעוניין להצטרף.
אם מארגנים קבוצת רכישה לcontour roam 3 או לdrift stealth 2, אני מעוניין להצטרף.
באמאזון + שילוח עם BUY2USA, הדריפט תעלה 102 דולר כולל הכל. שווה. נראה לי שאלך על זה.
![]()
Ser Jorah Mormont
הדריפט עמידה למים (גשם) או שיש צורך בכיסוי ?
איזה הבדלים מהותים יש בין שתי המצלמות?
תודה
לפי הביקורת שהבאתי, עמידה לגשם אבל בשביל להיכנס איתה לים או משהו צריך כיסוי מיוחד.
ההבדלים שאני שמתי לב אליהם לפי הביקורות:
- בדריפט יש צילום בלופ, בעוד שבקונטור אין אבל יש כפתור פורמט.
- בדריפט צילום לילה איכותי יותר, בקונטור צילום יום איכותי יותר.
- הדריפט קלה יותר ואפשר לכוון את הגובה על הקסדה אחרי שהודבק המתקן. בקונטור אי אפשר לכוון גובה.
אגב המחיר של המוצר גבולי מבחינת מיסוי.
בגלל שהמכס על מוצר נקבע על פי שער הדולר ביום מסוים, יכול להיות שעד שהמוצר יגיע לארץ תשלם מע"מ.
hthttp://www.themarker.com/consumer/1.2791190tp://
מעבר לזה ערך מוצהר של 74.99 דולר בבוודאות יביא לבדיקה של המכס כי זה סנט אחד מתחת לערך שמשלמים עליו מע"מ (75 דולר).
במקרה הזה הייתי מחשב כמה ייעלה כולל מע"מ, ושומר העתק של חשבוניות וכמה שילמת, הצהרת מוכר על המחיר המוצהר שאם זה יגיע לבירור של המכס יהיו לך את כול ההוכחות.
לפי מיטב ידיעתי, על מצלמות אין מכס אלא רק מע"מ.
לפי החישוב של buy2usa לא יהיו מיסים בכלל (קצת מוזר לי כי לפי דעתי החישוב מתבצע על עלות המוצר + משלוח.. וזה יוצא כבר מעל 75$).. השאלה היא אם ניתן לסמוך על זה או שהם יגבו עוד כסף על מע"מ.
לא הבנתי.. תוכל להסביר?במקרה הזה הייתי מחשב כמה ייעלה כולל מע"מ, ושומר העתק של חשבוניות וכמה שילמת, הצהרת מוכר על המחיר המוצהר שאם זה יגיע לבירור של המכס יהיו לך את כול ההוכחות.
בכל מקרה, גם אם אשלם 17% מע"מ, זה עדיין יוצא זול בהרבה מכל אופציה אחרת ברמה טובה.
אתה משלם מע"מ רק אם עלות החבילה (לא כולל משלוח) עוברת 75 דולר.
במידה ואכן עברת 75 דולר המע"מ מחושב על עלות המוצר+משלוח.
כלומר רק עלות המוצר קובעת ולא המוצר+משלוח.
במקרה הזה יש שתי בעיות:
שער הדולר ביום העיסקה ושער הדולר ביום בו החבילה תעבור במכס.
הכתבה שצירפתי מסבירה את הבעיה.
הבעיה השנייה היאבמידה והמכס יחליט פתאום שהעלות שיקרית, כלומר המוכר רשם עלות נמוכה יותר כדי להתחמק ממיסוי הם יכולים לדרוש ממך הפרשים וקנסות.
לכן, במיוחד במקרה כזה גבולי, הייתי שומר הכול:כמה שילמת (עדיפות לחשבונית פייפאל), צילום של מסך העסקה שם מופיע המחיר באמזון, וכול מה שנראה לך במידה ואכן יהיה בעיה עם המכס.
עכשיו אחרי כול החפירה הזאת, כמו שהצעתי, כדאי לחשב את המקרה הגרוע, כלומר כולל מע"מ, אם יוצא לך זול בכול מקרה, לך על זה.
אשמח לשמוע חו"ד כי אני מחפש גם מצלמת קסדה.
נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 23-01-2016 בשעה 15:21.
אם כולם פה מחפשים מצלמה למה לא לנסות לארגן 10 אנשים ולרכוש את contour roam 3 ב-750 שקל בארץ?
אני יכול לפתוח דיון בפורום ציוד אולי ככה נמצא כמה שוטפים?
תפנה לאביעד אברהמי (מקווה שלא טעיתי בשם).
הקטע הוא שאני בכלל לא בטוח שהקונטור יותר טובה מהדריפט.. בטח שלא שווה 350 ש"ח יותר.