טובה יותר באור יום, פחות טובה בחושך.. אבל אתה צודק. השיקול הוא פיננסי בעיקר. אני בכלל הייתי הולך על הגו-פרו סשן אם לא הייתי מוציא עכשיו 50 אלף על אופנוע![]()
טובה יותר באור יום, פחות טובה בחושך.. אבל אתה צודק. השיקול הוא פיננסי בעיקר. אני בכלל הייתי הולך על הגו-פרו סשן אם לא הייתי מוציא עכשיו 50 אלף על אופנוע![]()
טוב רשמתי לאביעד ואמתין לתשובה
אם יש בארץ יבואן של דריפט אני יכול לנסות לארגן מולו גם רכישה של כמות.
הי,
יצא לי להיתקל במצלמה הזאת:
http://www.tmart.com/SJ4000-1.5-LCD-...r_p245155.html
בפורום אחר שאני מנהל (iAndroid) יש ביקורות מעולות והמלצות על המצלמה הזאת. במחיר שלה, ובהיקף התוספות שלה נראלי שהיא המשתלמת ביותר, בפער, גם אם בסוף היום היא תיתן איכות סרטון טיפה פחות טובה.
ה sj4000 אכן נחשבת לטובה מאוד, בעיקר יחס העלות תועלת שלה.. אבל מה שמתן אמר - על קסדה זה פשוט לא נוח.
למען האמת לי יותר מפריע הפגיעה בזרימת האויר על גבי הקסדה מאשר איך שזה נראה, וזה משהו שכל מצלמה תעשה בהיקף זה או אחר. מעניין אם אין איזו דרך לחבר את המצלמה ישירות לגוף האופנוע, וככה לחסוך את אי הנוחות על הקסדה. בתמונות של האביזרים שמתלווים למצלמה נראה כאילו יש קליפס שיכול להתחבר לכידון או למראות, זה נראה פתרון מתאים לבעיה...
אכן כך
מאמין השבוע כבר לפתחוח דיון מסודר אחרי שאקבל תשובה ממנהל, נראה איך זה התקדם.
אפשר לחבר את רוב המצלמות לגוף האופנוע, אבל אז אתה צריך להתעסק בלהרכיב ולהסיר אותה בכל פעם.. וגם יש את עניין הויברציות.
לגבי הוויברציות, אני מאמין שיש אותן גם מהקסדה.
לגבי החיבור/ניתוק גם בקסדה צריך לחבר ולנתק בכל פעם, לא? אלא אם אתה לוקח איתך את הקסדה אני לא רואה איך המצלמה לא מפריעה לאכסון הקסדה בכיסא או בארגז. חוצמיזה שנראה שיש לך מנגנון לחיבור/ניתוק מהיר שלא מחייב את הניתוק של כל הקליפס מהכלי.
הכל מגיע עם המצלמה.
סליחה??? מאיפה הבאת את השטות על הקסדות הישנות?
תסלח לי אבל האמונות שלך לא מענינותעל הקסדה אין ויברציות כלל - הגוף משמש כאחלה מייצב. על האופנוע כל הויברציות מופיעות בצילום.
תרגיש חופשי...
+1 אני עם הקונטור ואני סה"כ מרוצה, רק הצילום בלילה מפריע לי (בקושי רואים משהו). צילום בלופ בהחלט יכול לעזור אבל כיונון המלמה לא משנה בהרבה, הייתה לי דריפט 720 לפני הקונטור ולא שיניתי לה את הזווית מעולם. תדביק פעם אחת כמו שצריך וזהו!
למה ככה? האמונות שלי הן מעניינות ולרוב לא מבוססות על שום דבר קונקרטי(...בצחוק כמובן)
טוב לשמוע שהגוף משכך את כל הוויברציות. במצב הזה האמת עדיף שהמצלמה תהיה מחוברת לקסדה ולא לגוף האופנוע.
אתה יודע במקרה כמה מצלמות דמויות גו-פרו משפיעות על זרימת האויר/הנוחות בנסיעה, לעומת מצלמות בתצורת צינור כמו הדריפט?
מהקסדה יש פחות ויברציות כי הגוף שלך סופג את רובן. אני אישית סוחב את הקסדה איתי לכל מקום כך שאני לא אנתק את המצלמה ממנה.