עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 57

אשכול: עזרה לגבי מצלמה לקסדה

צפייה משולבת

טובה יותר באור יום, פחות טובה בחושך.. אבל אתה צודק. השיקול הוא פיננסי בעיקר. אני בכלל הייתי הולך על הגו-פרו סשן אם לא הייתי מוציא עכשיו 50 אלף על אופנוע

Member
    טוב רשמתי לאביעד ואמתין לתשובה
    אם יש בארץ יבואן של דריפט אני יכול לנסות לארגן מולו גם רכישה של כמות.

לא מצאתי דריפט למכירה בארץ..

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    הי,
    יצא לי להיתקל במצלמה הזאת:
    http://www.tmart.com/SJ4000-1.5-LCD-...r_p245155.html
    בפורום אחר שאני מנהל (iAndroid) יש ביקורות מעולות והמלצות על המצלמה הזאת. במחיר שלה, ובהיקף התוספות שלה נראלי שהיא המשתלמת ביותר, בפער, גם אם בסוף היום היא תיתן איכות סרטון טיפה פחות טובה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    הי,
    יצא לי להיתקל במצלמה הזאת:
    http://www.tmart.com/SJ4000-1.5-LCD-...r_p245155.html
    בפורום אחר שאני מנהל (iAndroid) יש ביקורות מעולות והמלצות על המצלמה הזאת. במחיר שלה, ובהיקף התוספות שלה נראלי שהיא המשתלמת ביותר, בפער, גם אם בסוף היום היא תיתן איכות סרטון טיפה פחות טובה.
    הבעיה שלי עם המצלמות האלה, זה שהם נראות רע מאוד על קסדה, מצלמות צינור כמו הקונטור או בתצורה של הדריפט נראוץ הרבה יותר טוב.

ה sj4000 אכן נחשבת לטובה מאוד, בעיקר יחס העלות תועלת שלה.. אבל מה שמתן אמר - על קסדה זה פשוט לא נוח.

למען האמת לי יותר מפריע הפגיעה בזרימת האויר על גבי הקסדה מאשר איך שזה נראה, וזה משהו שכל מצלמה תעשה בהיקף זה או אחר. מעניין אם אין איזו דרך לחבר את המצלמה ישירות לגוף האופנוע, וככה לחסוך את אי הנוחות על הקסדה. בתמונות של האביזרים שמתלווים למצלמה נראה כאילו יש קליפס שיכול להתחבר לכידון או למראות, זה נראה פתרון מתאים לבעיה...

Senior Member
    למען האמת לי יותר מפריע הפגיעה בזרימת האויר על גבי הקסדה מאשר איך שזה נראה, וזה משהו שכל מצלמה תעשה בהיקף זה או אחר. מעניין אם אין איזו דרך לחבר את המצלמה ישירות לגוף האופנוע, וככה לחסוך את אי הנוחות על הקסדה. בתמונות של האביזרים שמתלווים למצלמה נראה כאילו יש קליפס שיכול להתחבר לכידון או למראות, זה נראה פתרון מתאים לבעיה...
    יש חיבורים של מצלמה לאופנוע או לגוף אבל זה פחות פרקטי לטעמי.
    נכון שכול מצלמה יוצרת התנגדות אוויר אבל מצלמה בסגנון של הגו פרו למינהן יוצרות הרבנ יותר התנגדות ממצלמות צינור.

Member
    אכן כך

מאמין השבוע כבר לפתחוח דיון מסודר אחרי שאקבל תשובה ממנהל, נראה איך זה התקדם.

אפשר לחבר את רוב המצלמות לגוף האופנוע, אבל אז אתה צריך להתעסק בלהרכיב ולהסיר אותה בכל פעם.. וגם יש את עניין הויברציות.

לגבי הוויברציות, אני מאמין שיש אותן גם מהקסדה.
    לגבי החיבור/ניתוק גם בקסדה צריך לחבר ולנתק בכל פעם, לא? אלא אם אתה לוקח איתך את הקסדה אני לא רואה איך המצלמה לא מפריעה לאכסון הקסדה בכיסא או בארגז. חוצמיזה שנראה שיש לך מנגנון לחיבור/ניתוק מהיר שלא מחייב את הניתוק של כל הקליפס מהכלי.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי Yaniv צפיה בהודעה
    השאלה איזה ציוד צריך להזמין עוד על מנת לחבר אותה לקסדה?
    תודה מראש
    הכל מגיע עם המצלמה.

ציטוט נכתב במקור על ידי tovlee צפיה בהודעה
    אל תשכח שיהיה לך מכס אם ישלחו לך את זה לארץ מארה"ב.
    בנוגע לציוד, אתה צריך קודם לבדוק שאתה יכול לחבר את זה לקסדה שלך (בישנות אי אפשר).
    סליחה??? מאיפה הבאת את השטות על הקסדות הישנות?

לגבי הוויברציות, אני מאמין שיש אותן גם מהקסדה.
    תסלח לי אבל האמונות שלך לא מענינות על הקסדה אין ויברציות כלל - הגוף משמש כאחלה מייצב. על האופנוע כל הויברציות מופיעות בצילום.

ציטוט נכתב במקור על ידי Yaniv צפיה בהודעה
    יש לך מושג איזה משתמש מנהל פה בפורום? בשמחה אפנה עליו.
    ליבואן עצמו כבר פניתי לפני כמה ימים יש לי את המחירון שלו
    תרגיש חופשי...

ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה
    לפי הביקורת שהבאתי, עמידה לגשם אבל בשביל להיכנס איתה לים או משהו צריך כיסוי מיוחד.

ההבדלים שאני שמתי לב אליהם לפי הביקורות:

- בדריפט יש צילום בלופ, בעוד שבקונטור אין אבל יש כפתור פורמט.
    - בדריפט צילום לילה איכותי יותר, בקונטור צילום יום איכותי יותר.
    - הדריפט קלה יותר ואפשר לכוון את הגובה על הקסדה אחרי שהודבק המתקן. בקונטור אי אפשר לכוון גובה.
    +1 אני עם הקונטור ואני סה"כ מרוצה, רק הצילום בלילה מפריע לי (בקושי רואים משהו). צילום בלופ בהחלט יכול לעזור אבל כיונון המלמה לא משנה בהרבה, הייתה לי דריפט 720 לפני הקונטור ולא שיניתי לה את הזווית מעולם. תדביק פעם אחת כמו שצריך וזהו!

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    תסלח לי אבל האמונות שלך לא מענינות על הקסדה אין ויברציות כלל - הגוף משמש כאחלה מייצב. על האופנוע כל הויברציות מופיעות בצילום.
    למה ככה? האמונות שלי הן מעניינות ולרוב לא מבוססות על שום דבר קונקרטי (...בצחוק כמובן)
    טוב לשמוע שהגוף משכך את כל הוויברציות. במצב הזה האמת עדיף שהמצלמה תהיה מחוברת לקסדה ולא לגוף האופנוע.
    אתה יודע במקרה כמה מצלמות דמויות גו-פרו משפיעות על זרימת האויר/הנוחות בנסיעה, לעומת מצלמות בתצורת צינור כמו הדריפט?

ציטוט נכתב במקור על ידי uriar צפיה בהודעה
    +1 אני עם הקונטור ואני סה"כ מרוצה, רק הצילום בלילה מפריע לי (בקושי רואים משהו). צילום בלופ בהחלט יכול לעזור אבל כיונון המלמה לא משנה בהרבה, הייתה לי דריפט 720 לפני הקונטור ולא שיניתי לה את הזווית מעולם. תדביק פעם אחת כמו שצריך וזהו!
    ברור, אבל יש אנשים עם ידיים שמאליות שמדביקים עקום ואז אפשר לתקן את זה בלי להוריד את המדבקה.

מהקסדה יש פחות ויברציות כי הגוף שלך סופג את רובן. אני אישית סוחב את הקסדה איתי לכל מקום כך שאני לא אנתק את המצלמה ממנה.