מה שאתה צריך זה לפתור את הבעיה הגופנית שיש לך,אופנוע אחר או רכב לא יעזור בכלום.
אתה צריך רופא טוב ובתחום הגב יש הרבה רעים אז צריך לבחור נכון.
אתה צריך mri הבדיקה שמראה את המצב האמיתי בניגוד לct שלא מראה הרבה.
שלום לכולם,
לאחרונה הזדמן לי להצטרף לאימון מגרש בו קיבלתי הארות בנוגע לתנוחת ישיבה נכונה בזמן רכיבה, בה הבטן מוחזקת פנימה והגב מכופף קדימה זאת בכדי למנוע קבלת זעזועים ישירות לאגן.
בחודש האחרון (עוד לפני שינוי תנוחת הרכיבה) התחלתי לסבול מכאבי גב חזקים אשר התחילו ללא טריגר מסוים (אם בעבודה/אימון/תנועה לא נכונה/ מכה וכו'), כרגע עושה טיפולי פיזיותרפיה ובקרוב אקבל תוצאות בדיקה - כרגע לפחות, לפי האורטופד כנראה מדובר בבלט או חס ושלום פריצת דיסק.
בפיזיותרפיה המומחה מצביע על הרכיבה באופנוע וישיבה בעבודה כגורמים המרכזיים למצב זה.
עוברת בי מחשבה בנוגע להאם אצטרך לעבור לפחית לתקופה הקרובה שממש לא רוצה שבאמת תתממש או לחילופין לשדרג את הכלי שכבר לא כזה צעיר עם מתלים עדכניים.
(רוכב על פייזר 600 '04 כשנה וחצי)
איזה אופנוע יהיה יותר "בריא" לרכיבה? האם בעל ישיבה זקופה כגון דו"ש-ים למיניהם או ספורט תיור?
האם מישהו עבר בעיה דומה עם הגב?
אשמח לשמוע טיפים והצעות מהמנוסים והסובלים מבעיה דומה.
מה שאתה צריך זה לפתור את הבעיה הגופנית שיש לך,אופנוע אחר או רכב לא יעזור בכלום.
אתה צריך רופא טוב ובתחום הגב יש הרבה רעים אז צריך לבחור נכון.
אתה צריך mri הבדיקה שמראה את המצב האמיתי בניגוד לct שלא מראה הרבה.
אתה חייב לשמור על גב זקוף בישיבה, אתה עדיין יכול להיות בישיבה רכונה אבל תשמור שהגב יהיה תמיד ישר, בלי עקומה. אני לא יודע מי אמר לך לכופף את הגב, תאבל זה גורם לך ללחץ על החוליות ולכאבים. תישמר מישיבה עם גב לא זקוף.
הגייזר 600 הוא עינוי לרכיבה עירונית. ספר מה סוג הרכיבות והשימוש שלך מהכלי ויהיה אפשר יותר למקד אותך לכלי עם ישיבה יותר זקופה (דו"ש, תורר, אולי אפילו איזה סופרמוטו).
ללא קשר לתנוחת ישיבה זקופה או עם נטיה קדימה, הישענות קלה קדימה (ללא לחץ על הכידון) לפני האצה מורידה מהלחץ על החוליות.
כנ"ל הזדקפות לפני בלימה.
יחי המלך המומנט
גילוי נאות ולכבוד_הוא_לי: חבר מערכת מוטו
בתור אחד שעושה 220 קמ ביום, 110 לכל כיוון, אני על ויסטרום 650 2015 וגם שם חגורת גב של evs . טפו טפו בלי כאבי גב...חשוב אבל להתאמן, אפילו רק מתח ושכיבות שמיכה כדי לשמור על הגוף בכושר, זה מאוד מקל על הרכיבות.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ממליץ לבדוק את UPRIGHT , זה מכשיר אשר מאמן ליציבה נכונה.
יש פה סיקור של גאגטי http://www.gadgety.co.il/154192/upright-review/