תוצאות 1 עד 2 מ 2

אשכול: אשכול נעוץ של סקירות אופנועי שטח לרוכבים חדשים/מתחילים

אשכול נעוץ של סקירות אופנועי שטח לרוכבים חדשים/מתחילים

שלום.
    לפני זמן מה התחלתי להתעניין באופנועי שטח. אני מעוניין לקנות אופנוע שטח.
    חברים המליצו לי על פול גז. לא הבנתי למה האתר נסגר אבל הבנתי שאתם הממשיכים שלו.
    נרשמתי לאתר שלכם וקראתי קצת. אני בכוונה מפרסם את הודעתי בראשונה בפורום כאן.
    אני יודע מה זה פורומים. חצי מהיוזרים זה טרולים. 60 אחוז לא מבינים על מה שהם מדברים. ובכלל, כשאני בא לקבל המלצה על אופנוע נראה לי שכל אחד פשוט ימליץ על מה שיש לו בעצמו.
    לכן אני פונה אליכם.
    שוטטתי (מקווה שזה מאויית נכון) קצת בפורום הזה ובפורום תפוז ונזימה ושמתי לב שחצי מהשאלות זה "שלום, ראיתי סרטונים מגניבים ביו-טיוב יש לי זמן וכסף, רוצה להתחיל לרכב בשטח, מה אתם ממליצים לקנות?"

אז חשבתי לעצמי: אולי תוכלו לעשות סקירה או כתבה - או פה במסגרת אשכול נעוץ בפורום, ושם תסקרו את כל האופנועים שמתאימים לרוכבים מתחילים, וכך לא תצטרכו לבזבז את זמנכם בתשובות חוזרות ושנשנות לטירונים כמוני, ותוכלו להתרכז בפורום בדברים רציניים שמעניינים רוכבים ותיקים שכמוכם.

לפי מה שהבנתי מחברים שלי: היצע אופנועי שטח הוא מצומצם יותר מאופנועי כביש. בוודאי כאלו שמתחילים לרוכבים מתחילים... לכן יהיה נחמד אם אחד המנהלים פה (שאני מניח שמבינים עניין ומדוייקים יותר מהיוזר הממוצע שכאמור יש סיכוי של 60% שאין לו משג על מה הוא מדבר) יוכלו לערוך השוואה של כל הדגמים שמתאימים למתחילים, ולדבר גם "בשפה של רוכבים מתחילים" כמוני עם התייחסויות לדברים שמעניינים רוכבים מתחילים: ביצועים, אחזקה, עלויות אחזקה, למה זה משמש, מה יותר טוב אבל במקביל מה הטריידאוף, (בלי להכנס לרזולוציות של רוכבים ותיקים שכבר מבינים עניין ובוחנים דקויות)...
    ואז פשוט אם תוכלו לנעוץ את זה בפורום שטח - ואז תוכלו כאמור "לשחרר" כל מני צעירים פעורים טירונים כמוני, ולהפנות אותנו למשהו רציני שיהיה אשכול נעוץ תמידי פתיח לקראת חקירה אישית פרטנית של כל אחד אם ירצה להמשיך ולחקור וללמוד את הנושא.

אני אגיד לכם גם מה הבעיה, בתור רוכב מתחיל:
    א- ניסיתי לקרוא וללמוד גם בפורומים זרים, באנגלית, אבל זה בעיה כי הם משתמשים כל הזמן במונחים טכנים, וגם יש להם סלנג כזה אנגלי שאני לא מבין.
    ב- דיברתי עם חבר שהוא רכב פעם וניסתי להתייעץ איתו בקשר לימים פתוחים ורכיבות מבחן (ללכת ליבואן ולקחת אופנוע למבחן) והוא אמר לי דבר נכון: אני בגלל שזה אופנוע ראשון שלי, אני לא אדע לבחון אותו... הדבר היחיד שאני אשים אליו לב: זה כוח ומהירות בקו ישר - וזה הדבר האחרון שצריך לעניין אותי כרוכב מתחיל על אופנוע שטח. וזה נשמע לי הגיוני.

לכן באמת למידת הנושא בפורום בעברית שיהיה עם כתבה ממצה או אשכול נעוץ ארוך ממצה ומקצועי - נשמע לי רעיון טוב.
    אני פונה אליכם בגלל שכאמור שמעתי שיש לכם מוניטין טוב. לכם או לפול גז. לא יודע מה ההבדל...
    מקווה ההצעה הזו תבוא לכם בטוב.

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    תודה רבה על הפוסט המפורט.
    הקונספט בהחלט ראוי, ולמעשה יש לנו משהו דומה בתכנון.