תוצאות 1 עד 13 מ 13

אשכול: יום אחד יהיה לי אופנוע בסלון

תצוגה בשכבות

  1. #1
    Member הסמל האישי של ComanDo
    תאריך הצטרפות
    May 2015
    הודעות
    210

    יום אחד יהיה לי אופנוע בסלון

    יום אחד יהיה לי אופנוע בסלון.
    מה ? בסלון ? אתה לא רוכב אמיתי, אופנוע לא נועד להיות בסלון הוא נועד שירכבו עליו !
    לא לא, אתם לא מבינים, זה מן עתיד דמיוני כזה.

    בעתיד הזה יש 2.3 ילדים אנחנו גרים בדרום, תבינו, הדרום חווה צמיחה מטורפת. קודם בגלל המחירים לעומת המרכז ואז אחרי שהעבירו לשם חצי צה"ל. יש חינוך ברמה גבוהה, תרבות, ריאות ירוקות (חומות/צהובות), כל החברים שם, מערכת הכבישים והתשתיות ברמה גבוהה שמאפשרת את כל זה. בקיצור, שילוב בין דובאי לאירופה.
    איפה היה חוט המחשבה לפני הדרום ? אה, כן, 2.3. בכל מקרה, אשתי (חברה שלי) עובדת חלק מהזמן מהבית וחלק בנסיעות ואני עובד בתל אביב, אבל עם הרכבת זה ממש לא בעיה.

    והאופנוע איפה ? האופנוע בסלון. תראו, מאז שפתחו את המסלול לפני כמה שנים, אנחנו נפגשים פעמיים בחודש כל החבר'ה, מעבירים שם יום, מהבוקר מוקדם ועד הצהריים המאוחרות, גיסי מביא את האחיין לראות וליהנות, אני מביא את הבן (שכמובן בקושי קם, ועוד ישן כל הדרך החצוף) ועושים מזה יום כיף. עם האופנוע מהסלון.

    כלומר, חלק מהחבר'ה שוכרים שירותי אכסנה ואחזקה ליד המסלול, אבל לי אין בעיה לשים אותו על הנגרר כל פעם ולהחזיר אותו בסוף היום. זה קצת כאב ראש, אבל זה שווה את זה, אני אוהב שהוא שם, כמו איזה פסל סביבתי שנראה מהיר גם כשהוא על הג'ק. בעתיד הזה לא ברור אם הוא איטלקי, או יפני, או אפילו בווארי אבל הוא בהחלט שם.

    זה מן עתיד מטושטש כזה ולא ברור, כי עוד לא מצאתי את המנוע הכלכלי שיאפשר לי את כל זה, ואיכשהו בעתיד הזה משרד התרבות והספורט במגעים עם דורנה, כי בונים עכשיו מסלול חדש, שני במספר בארץ, ברמה יותר גבוהה, ורוצים להכניס אותו לאליפויות של הmotogp/wsbk (למישהו נפל האסימון שם במשרד), אבל משום מה הבן שלי לא תפס את הגו'ק שלי, זה פחות מעניין אותו. הבעיה היא שכלל שאני מנסה לחשוב על זה יותר, ולראות איך אפשר להפוך את זה למחושי, ככל שאני מחפש יותר את הפרטים ככה זה בורח ממני.

    אבל זה בסדר, כי זה מן עתיד דמיוני כזה,
    העיקר שיהיה שם אופנוע בסלון.
    תמונות מצורפות תמונות מצורפות

אשכולות דומים

  1. אולי יהיה לנו חלק בזה?
    על ידי SuperRuti בפורום כללי
    תגובות: 3
    הודעה אחרונה: 24-04-2016, 18:06
  2. מה יהיה עם המוסכים בארץ?
    על ידי -Guy- בפורום כללי
    תגובות: 0
    הודעה אחרונה: 08-04-2016, 10:00
  3. מה יהיה על התפרנים
    על ידי lokimonster בפורום אוף טופיק
    תגובות: 17
    הודעה אחרונה: 19-03-2016, 07:04
  4. האופנוע יהיה חלש מדי ?
    על ידי roi2314 בפורום שטח וסופרמוטו
    תגובות: 6
    הודעה אחרונה: 04-01-2016, 08:44
  5. אקנה לי תוכי, ושמו יהיה יוסי
    על ידי ItayK בפורום אוף טופיק
    תגובות: 25
    הודעה אחרונה: 07-07-2015, 16:59

הרשאות פרסום

  • אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO