לדעתך אני מדבר שטויות, אולם כמו שאמרתי זה לעניות דעתי, אני נותן את הדעה האישית שלי מניסיון על שני הכלים, פות"ש יכול לקבל זאת או לא, זה היופי במגון דעות של אנשים, שכן לכל אחד יש דעה משל עצמו. אז לפעם הבאה חביבי, אשמח שלא תגיד לי שאני מדבר שטויות, לפני שאתה קורא טוב טוב, שאני מדגיש שאלה הדעות האישיות שלי כמו שאמרתי. וכן עדין בדעתי האיתנה והחזקה שהgsr לא מתעלה על הer6 בפרמטרים רבים. ושניהם אופנועי תקציב נטו, שיתנו את התמורה של מה שאתה משלם עליהם והם לא רחוקים אחד מהשני בביצועים, גם אם קראת באיזה מבחן שהgsr שלך מתעלה הz750 וההורנט. או שבכלל שאתה חושש להפסיד קונה פוטנציאלי לאופנוע שלך, הסר דאגה מלבך התקציב של פות"ש הוא 40.
נערך לאחרונה על ידי Biker boyz; 02-02-2016 בשעה 04:56.
לא ראיתי שאתה אומר שזאת דעתך קבל את התנצלותי קודם כל.
הם רחוקים מאוד גם בביצועים אחד מהשני מניסיון של כמה חודשים על הer ושנה פלוס עם הgsr,זה שהאופנוע מתעלה על הz זה מוכך במלא מבחנים מהארץ והעולם.
וממש לא חושש לאבד קונה פוטנציאלי אל דאגה,ראיתי מה התקציב של פות״ש,ואין קשר לזה שאני מגיב ואומר את דעתי עם ניסיון רב על שתי הכלים
מרכיבה על הימאהה, על ה-gsr, על ה-z750, על ה-er6 ועוד כמה כלים....
לדעתי ה-z750 לא יהיה גדול עלייך, זה כלי כייפי, מומנט ממכר, יש לו שוק טוב, נראה הכי טוב מבין כל הכלים הנ"ל, ונכנס לך לתקציב.
ה-mt07 כבר עשית עליו נסיעת מבחן ואני בטוח שהבנת שמדובר בחוליגן קטן, אבל שהכוח נגמר לו מהר מדיי. הקלילות שלו זה הכייף הגדול.
ה-gsr - יותר אנמי ממה שהוא משדר. אני אישית השתעממתי ממנו, הוא לא חזק, והברקסים חלשים.
עוד אופציה מעניינת שאולי תכנס לך בתקציב - פייזר 800. אחד הכלים היותר מהנים שרכבתי עליהם, הפתיע אותי ממש לטובה, מנוע צייתן, מתלים איכותיים, נוח מאוד, ולא מחייב אותך להגיע למקומות שגדולים עלייך, וגרסת הנייקד גם נראית טוב.
על המונסטר וההורנט לא יצא לי לרכב, אז לצערי לא יכול לחוות את דעתי עליהם.
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
נסה גם לבדוק f800r שהוא כלי עירוני עתיר מומנט ועם ביצועים טובים מאוד וחבילת איבזור מעולה. אתה יכול למצוא 2009-2010 בכ 40-45 אלף
כמובן שכולם מגיעים עם abs אין במוו ללא abs
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor