עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 19

אשכול: אינטרקום בין רוכב למורכב

צפייה משולבת

Senior Member

Red face אינטרקום בין רוכב למורכב

היי!
    כרגיל אני בא לפה בתור התחנה האחרונה לפני הקניה.
    אני מחפש דרך נוחה לתקשר עם המורכבת שלי תוך כדי נסיעה מבלי לקרוע את הגרון. אני לא צריך שזה יתחבר לטלפון או שישגר טיל לחלל.
    צריך שיהיה נוח, כמה שיותר פשוט לתפעול ועם זמן סוללה של בערך 4 שעות כאשר יהיה מאוד נחמד אם זה גם ישרוד בגשם.
    עשיתי קצת סקר שוק וקראתי קצת. ברוב המקומות אנשים ממליצים על ה-sena או הcardo בתור הפתרונות הנוחים.
    כמובן שאני אשמח להמנע מזוועות בנוסח חיבור עם כבל לאופנוע בזמן נסיעה וכדומה.

מחיפושי בארץ נראה שעל קניה של זוג מכשירים אני לא אצא על פחות מ-1500 שקל (בבקשה, בבקשה תגידו לי שאני טועה), ולכן מצאתי את הלינק הזה:
    http://www.amazon.com/Sena-SMH5D-02-...t_sims?ie=UTF8
    נראה שזה יוצא 231 דולר כולל משלוח ומסים עד הבית.

חשוב לציין ששנינו עם קסדות מלאות, סגורות. (כי ראיתי שיש דגמים נפרדים לנפתחות).
    האם זה הפתרון הטוב ביותר?

כרגיל אני אשמח להמלצות ותודה מראש לכל העונים.

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של אסף זומר
    אני לא בקיא בטווחי המחירים, אבל כן מנוסה עם דיבוריות של קארדו (סקאלה ריידר) שעושות עבודה טובה.
    הדגמים הפשוטים שלהם (נדמה לי Q1 ו-G4 Clipper) לא מאוד יקרים ועדיין איכותיים.

יש כמובן עוד יצרנים וסביר שיהיו גם זולים יותר אבל באופן אישי לא יצא לי להתנסות.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    אתה יכול לקנות ערכה זוגית של מידלנד btx1 ב 1100 לערך

ערכות סיניות בפחות
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    אתה יכול לקנות ערכה זוגית של מידלנד btx1 ב 1100 לערך

ערכות סיניות בפחות
    מידלנד טוב יותר מ-Sena?

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    מידלנד טוב יותר מ-sena?

תשמע זה מאוד באוויר.

סידרת ה smh של סנה נגיד לא מעלה ומורידה ווליום בהתאם למהירות לבד (שזו הסידרה המדוברת)
    סנה בעצם חזקות במה שניקרא audio multi tasking שזה בעצם שכמה ערוצים יודעים להישתלב ביחד. לדוגמא שימעת מוזיקה ותוך כדי דיבור טלפון הדיבורית יודעת להוריד את המוזיקה לרקע ולהפעיל טלפון מעל זה (כמו שדרן רדיו שמדבר מעל שיר) .
    Sena s20 היא הדיברות הכמעט הכי מתקדמת בשוק למעט ה pactalk.
    לסנה יש רמקולים חזקים מאוד(ווליום מטורף ) במקור

סקאלה בסידרת ה g והpactalk מאווווד מתקדמים עם מיליון פיצ'רים כמו פקודות קוליות ועוד , האיכות דיבור שלהן לא להיט (הדיבור של האינטרקום והדיבור בטלפון)
    והסוללה מאוד חלשה ביחס לשאר
    סידרת ה q בעצם באה לתת מענה בדיבוריות הפשוטות והיא בעצם לא שונה מכל השאר הקיימות בשוק אם כי עדיין בעלת dna של קארדו שזה אותו מעבד קול ששומעים את הצד המדבר בקסדה לא טוב ואו זמני סוללה מעצבנים וגם כל מיני באגים מעצבנים בעמבר בין ערוצים.

מידלנד היא בעצם חברה של מכשירי קשר שנכנסה לתחום התקשורת בין רוכבים, וזה מורגש מאוד באיכות דיבור טובה מאוד וברורה ,טווח קליטה מהטובים מבין השאר באינטרקום למעט ה packtalk , זמני סוללה מאוד ארוכים, ופשטות שימוש. הדיבורת יודעת לעשות די מעט דברים אבל הכפ פשוט עובד לי אישית יש btx2 (יש לי 3 כאלה במשפחה) ולאמא שלי יש btx 1 שזה בעצןם מה שפותח שירשור מחפש . הדיבורית שלי כמעט 3 שנים אצלי עובדת מעולה אם כי בדגמים הראשונים מלפני שנתיים הייתה בעייה של נזילת מים באזור האנטנה שתוקנה חינם .
    השירות בארץ הכי טוב של מידלנד (החלפה חלק תמורת חלק במקום כמעט בכל הארץ)
    ויש אופציה לחבר וואלקי טאלקי ולקבל טווח דיבור ענק שאין שני לו עם כמו אנשים בילתי מוגבלת

האינטרפון על הנייר נראות מעולה אם כי לא ניסיתי אוצן אישית רק מהתרשמיות של דיבוריות של חברים.

אני ניסתי q1 לקחתי למשך שבוע לנסיון לצערי אחרי יומיים ברכיבה הראשונה בגשם היא התמלאה מים ומתה , משום מה בכל סידרת ה q המכסה usb לא נסגר אף פעם.
    ביום וחצי שהיא עבדה נגמרה לי הסוללה פעמיים והיו לי כמה באגים של תיאום הדיבורית לטלפון . נגיד שמעתי מוזיקה ולפעמים לא הייתה אופציה לקבל שיחה נכנסת ואז העברתי שיר וזה בעצם ניתק את השיחה זה קצת באגים בתוכנה שמקווה שיותוקנו בהמשך.
    האוזניות המקוריות של הסקאלה מעולות , אבל לכולם תומרת 200 שקלים ניתן לשים אוזניות של tork xpro ולהנות מסאונד משודרג.

המידלנד שלי מחזיקה סוללה בערך שבוע בשימוש כבד , אני מטעין לפני הסופש וזה מספיק לי לטיול שישי ושבת וכל השבוע לאחר מכן. לא חוויתי באגים בגירסאות תוכנה החדשות ואני מאוד מרוצה מהן.

סנה ניסתי קצת לקחת אבל השליטה הייתה לי מסורבלת והוחסר של השינוי ווליום אוטומטי לפי מהירות גרם לי להיתעסק איתה המון, לא אהבתי את זה ניסיתי smh 5

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי strelok89 צפיה בהודעה
    תשמע זה מאוד באוויר.

סידרת ה smh של סנה נגיד לא מעלה ומורידה ווליום בהתאם למהירות לבד (שזו הסידרה המדוברת)
    סנה בעצם חזקות במה שניקרא audio multi tasking שזה בעצם שכמה ערוצים יודעים להישתלב ביחד. לדוגמא שימעת מוזיקה ותוך כדי דיבור טלפון הדיבורית יודעת להוריד את המוזיקה לרקע ולהפעיל טלפון מעל זה (כמו שדרן רדיו שמדבר מעל שיר) .
    Sena s20 היא הדיברות הכמעט הכי מתקדמת בשוק למעט ה pactalk.
    לסנה יש רמקולים חזקים מאוד(ווליום מטורף ) במקור

סקאלה בסידרת ה g והpactalk מאווווד מתקדמים עם מיליון פיצ'רים כמו פקודות קוליות ועוד , האיכות דיבור שלהן לא להיט (הדיבור של האינטרקום והדיבור בטלפון)
    והסוללה מאוד חלשה ביחס לשאר
    סידרת ה q בעצם באה לתת מענה בדיבוריות הפשוטות והיא בעצם לא שונה מכל השאר הקיימות בשוק אם כי עדיין בעלת dna של קארדו שזה אותו מעבד קול ששומעים את הצד המדבר בקסדה לא טוב ואו זמני סוללה מעצבנים וגם כל מיני באגים מעצבנים בעמבר בין ערוצים.

מידלנד היא בעצם חברה של מכשירי קשר שנכנסה לתחום התקשורת בין רוכבים, וזה מורגש מאוד באיכות דיבור טובה מאוד וברורה ,טווח קליטה מהטובים מבין השאר באינטרקום למעט ה packtalk , זמני סוללה מאוד ארוכים, ופשטות שימוש. הדיבורת יודעת לעשות די מעט דברים אבל הכפ פשוט עובד לי אישית יש btx2 (יש לי 3 כאלה במשפחה) ולאמא שלי יש btx 1 שזה בעצןם מה שפותח שירשור מחפש . הדיבורית שלי כמעט 3 שנים אצלי עובדת מעולה אם כי בדגמים הראשונים מלפני שנתיים הייתה בעייה של נזילת מים באזור האנטנה שתוקנה חינם .
    השירות בארץ הכי טוב של מידלנד (החלפה חלק תמורת חלק במקום כמעט בכל הארץ)
    ויש אופציה לחבר וואלקי טאלקי ולקבל טווח דיבור ענק שאין שני לו עם כמו אנשים בילתי מוגבלת

האינטרפון על הנייר נראות מעולה אם כי לא ניסיתי אוצן אישית רק מהתרשמיות של דיבוריות של חברים.

אני ניסתי q1 לקחתי למשך שבוע לנסיון לצערי אחרי יומיים ברכיבה הראשונה בגשם היא התמלאה מים ומתה , משום מה בכל סידרת ה q המכסה usb לא נסגר אף פעם.
    ביום וחצי שהיא עבדה נגמרה לי הסוללה פעמיים והיו לי כמה באגים של תיאום הדיבורית לטלפון . נגיד שמעתי מוזיקה ולפעמים לא הייתה אופציה לקבל שיחה נכנסת ואז העברתי שיר וזה בעצם ניתק את השיחה זה קצת באגים בתוכנה שמקווה שיותוקנו בהמשך.
    האוזניות המקוריות של הסקאלה מעולות , אבל לכולם תומרת 200 שקלים ניתן לשים אוזניות של tork xpro ולהנות מסאונד משודרג.

המידלנד שלי מחזיקה סוללה בערך שבוע בשימוש כבד , אני מטעין לפני הסופש וזה מספיק לי לטיול שישי ושבת וכל השבוע לאחר מכן. לא חוויתי באגים בגירסאות תוכנה החדשות ואני מאוד מרוצה מהן.

סנה ניסתי קצת לקחת אבל השליטה הייתה לי מסורבלת והוחסר של השינוי ווליום אוטומטי לפי מהירות גרם לי להיתעסק איתה המון, לא אהבתי את זה ניסיתי smh 5
    וואו. המון תודה על התשובה המפורטת. בהחלט יש פה את כל מה שרציתי לדעת ויותר.
    אני אכן אבדוק מה יש למידלנד להציע.
    מבחינת התקשורת רוכב למורכב, אמרת שיש את האופציה למכשיר קשר, האם זו פונקציונליות של הדיבורית או שהתכוונת למכשיר קשר אמיתי?
    ושיחה בין מכשירי מידלנד שונים עוברת דרך הטלפון? האם זו תקשורת סלולרית או לא?

ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
    וואו. המון תודה על התשובה המפורטת. בהחלט יש פה את כל מה שרציתי לדעת ויותר.
    אני אכן אבדוק מה יש למידלנד להציע.
    מבחינת התקשורת רוכב למורכב, אמרת שיש את האופציה למכשיר קשר, האם זו פונקציונליות של הדיבורית או שהתכוונת למכשיר קשר אמיתי?
    ושיחה בין מכשירי מידלנד שונים עוברת דרך הטלפון? האם זו תקשורת סלולרית או לא?
    זה מכשיר קשר פיזי נוסף .
    העיניין שזה אמרו להיתחבר טוב למוח, ניסינו עם סקאלה g9x וזה לא מתחבר טוב(ניסינו מכשיר קשר מידלנד)
    המידלנד מתחבר מעולה עם מידלנד כמובן הכל בלוטות , המכשיר יושב על הקידון עם כפתור ptt אפשר גם vox

פתרון דומה יש לאינטרפון אבל שם זה דרך vox ללא ptt וזה יותר יקר ופחות פרקטי בגלל העדר כפתור ptt

התקשורת בין הדיבוריות קוראת דרך בלוטות בכולם למעט packtalk שיש להם תקן משלהם.

נגיד אם יש לך דיבוריות מידלנד אתה יכול לדבר ללא שום קשר לטלפון כלל בטווח שהדיבורית מאפשר לך
    btx1,q1 זה 10 מטר טווח
    btx2 q3, smh5 זה 800 מטר טווח
    btnext ,g9 זה 1600 מטר טווח עם hopping משמע אם יש 3 רוכבים שכל אחד מרוחק ב 1600 מהשני הדיבורית באמצע יודע לשמש כמגבר תקשורת ויש שיחה בטווח ארוך יותר.

כמובן שגם ככל שהטווח שידור גדל ככה גם מספר הערוצים.
    באלה של הטווח 10 מטר יש ערוץ 1 עד 2 במידלנד לטובת talk to all
    באלה של ה 800 יש 2 ערוצי תקשורת במידלנד 3 ל talk to all
    באלה של ה 1600 יש 3-8 ערוצי תקשורת

talk to all זה פיצ'ר של מידלנד שמאפשר לדבר עם יצרני דיבוריות אחרות , קיים לאחר עידכון קשוחה גם בsena

Member הסמל האישי של oradul
    ערכה זוגית של cardo scalarider Q3 עולה 1300 ש"ח, אז אם תבדוק ערכה זוגית של Q1 בטוח יעלה פחות מ1000 ש"ח.
    זה היחיד שאני יכול להמליץ עליו מניסיון אישי של Q3.
    sena היא גם בין המובילות ומקבלת ביקורות משבחות, אבל יקרה יותר מcardo.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי oradul צפיה בהודעה
    ערכה זוגית של cardo scalarider Q3 עולה 1300 ש"ח, אז אם תבדוק ערכה זוגית של Q1 בטוח יעלה פחות מ1000 ש"ח.
    זה היחיד שאני יכול להמליץ עליו מניסיון אישי של Q3.
    sena היא גם בין המובילות ומקבלת ביקורות משבחות, אבל יקרה יותר מcardo.
    scala rider q3 דיבורית אחת עולה 1,000 שקל. איך הגעת לזה שזוגית עולה 1,300 שקל? לא פחות מ-1,800 שקל. בכל אופן, יש שיגידו שהיא טובה ויש שיגידו שהיא לא, שמעתי לא פעם דברים לא טובים עלייה. היא פשוט שווקה מאוד טוב בארץ וכפי שאנחנו יודעים כל עם ישראל כמו עדר, מה שכולם קונים גם אני אקנה. אני גם מחפש דיבורית ועדיין בחקירות מי נותנת תמורה טובה יותר לכסף. אגב, Cardo Scala Rider היא חברה ישראלית ובגלל זה השיווק הטוב.

זה היה מבצע באופנועית ( לא שמתי לב לזה כשפרסמתי את התגובה ), לכן המחירים נמוכים.

תבדוק גם דיבוריות של Interphone. יש לי את הכי פשוטה (fbeat) ואני מאוד מרוצה. עלתה 350 בלילה לבן במטרו. אני חושב שמחיר רגיל הוא 550 ש"ח לבודדת.. אז אולי לזוג זה יוצא זול יותר מ1100.

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    ציטוט נכתב במקור על ידי aviduke צפיה בהודעה
    scala rider q3 דיבורית אחת עולה 1,000 שקל. איך הגעת לזה שזוגית עולה 1,300 שקל? לא פחות מ-1,800 שקל. בכל אופן, יש שיגידו שהיא טובה ויש שיגידו שהיא לא, שמעתי לא פעם דברים לא טובים עלייה. היא פשוט שווקה מאוד טוב בארץ וכפי שאנחנו יודעים כל עם ישראל כמו עדר, מה שכולם קונים גם אני אקנה. אני גם מחפש דיבורית ועדיין בחקירות מי נותנת תמורה טובה יותר לכסף. אגב, cardo scala rider היא חברה ישראלית ובגלל זה השיווק הטוב.
    מה המגרעות בסקאלה ריידר q3?
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי itayk צפיה בהודעה
    מה המגרעות בסקאלה ריידר q3?
    לא דברתי על מגרעות ב-q3, אני שמעתי מחבר שיש לו את ה-qz שמעל מהירות 100 קמ"ש לא שומעים כ"כ טוב אם בכלל, היא לא מעלה או מורידה את השמע בניגוד לדיבוריות אחרות שכן עושות את זה. ובעיה נוספת ששמעתי מחנות שחבר עובד בה, שהם הפסיקו לעבוד עם סקאלה באופן כללי כי נמאס להם מכמות האנשים שמתלוננים עלייה ושולחים לתיקונים.

ציטוט נכתב במקור על ידי aviduke צפיה בהודעה
    אני שמעתי מחבר שיש לו את ה-qz שמעל מהירות 100 קמ"ש לא שומעים כ"כ טוב אם בכלל, היא לא מעלה או מורידה את השמע בניגוד לדיבוריות אחרות שכן עושות את זה
    בq3 אין בעיה כזאת. הדיבורית משנה את העוצמה ע"פ מהירות הנסיעה. שומעים מצוין גם ב150 קמ"ש. הqz היא הדגם הכי בסיסי אז יכול להיות שאין לה הגברה במהירות, אבל מבחינת שלא שומעים ב100 קמ"ש נשמע שהקסדה לא מתאימה לרוכב ( רעש רוח חזק בגלל גודל הקסדה ). ולפני שיעשו לי דאע"ש בגלל ההערה הזאת, רוב הרוכבים קונים קסדה גדולה לראשם כדי שיהייה נוח בלי להרגיש את מעט הלחץ הדרוש להחזקת הקסדה על הגולגולת בעת תאונה ( לדוגמא, השליחים כדי שיוכלו לדחוף את הטלפון לתוך הקסדה במקום לרכוש דיבורית ).

מכמות האנשים שמתלוננים עלייה ושולחים לתיקונים.
    שמעתי את המשפט הזה. כנראה אותה החנות. לפני שקניתי את הסקלה, בדקתי בהרבה אתרים ובכמה פורומים כדי להשוות את הq3 לsmh10, ויחס התקלות של הסקלה ביחס לכמות בשוק הוא מובן. אל תשכח שרוכבים משתמשים בהן. לא כולם דואגים לציוד, זורקים את הקסדה במקום להניחה בעדינות), נופלים מהאופנוע ( מה לעשות שהדיבורים בצד הקסדה ) ומה עוד שיעלה בגורלה.

בגדול כן זוג btx יספיק
    אבל הייתי ממליץ ללכת לך הרוכב על btx2 או btnext לטובת רכיבה בקבוצה שתבוא בשלב מסויים

ואם כבר הייתי ממליץ לבדוק במה משתמשים בקבוצה הפוטנציאלית שתרכב איתה. כי אם הם רובם על סקאלה אין לך מנוס מלקנות סקאלה כדי לדבר איתם בכיף