ציטוט נכתב במקור על ידי alexsupreme צפיה בהודעה
מידלנד טוב יותר מ-sena?

תשמע זה מאוד באוויר.

סידרת ה smh של סנה נגיד לא מעלה ומורידה ווליום בהתאם למהירות לבד (שזו הסידרה המדוברת)
סנה בעצם חזקות במה שניקרא audio multi tasking שזה בעצם שכמה ערוצים יודעים להישתלב ביחד. לדוגמא שימעת מוזיקה ותוך כדי דיבור טלפון הדיבורית יודעת להוריד את המוזיקה לרקע ולהפעיל טלפון מעל זה (כמו שדרן רדיו שמדבר מעל שיר) .
Sena s20 היא הדיברות הכמעט הכי מתקדמת בשוק למעט ה pactalk.
לסנה יש רמקולים חזקים מאוד(ווליום מטורף ) במקור

סקאלה בסידרת ה g והpactalk מאווווד מתקדמים עם מיליון פיצ'רים כמו פקודות קוליות ועוד , האיכות דיבור שלהן לא להיט (הדיבור של האינטרקום והדיבור בטלפון)
והסוללה מאוד חלשה ביחס לשאר
סידרת ה q בעצם באה לתת מענה בדיבוריות הפשוטות והיא בעצם לא שונה מכל השאר הקיימות בשוק אם כי עדיין בעלת dna של קארדו שזה אותו מעבד קול ששומעים את הצד המדבר בקסדה לא טוב ואו זמני סוללה מעצבנים וגם כל מיני באגים מעצבנים בעמבר בין ערוצים.

מידלנד היא בעצם חברה של מכשירי קשר שנכנסה לתחום התקשורת בין רוכבים, וזה מורגש מאוד באיכות דיבור טובה מאוד וברורה ,טווח קליטה מהטובים מבין השאר באינטרקום למעט ה packtalk , זמני סוללה מאוד ארוכים, ופשטות שימוש. הדיבורת יודעת לעשות די מעט דברים אבל הכפ פשוט עובד לי אישית יש btx2 (יש לי 3 כאלה במשפחה) ולאמא שלי יש btx 1 שזה בעצןם מה שפותח שירשור מחפש . הדיבורית שלי כמעט 3 שנים אצלי עובדת מעולה אם כי בדגמים הראשונים מלפני שנתיים הייתה בעייה של נזילת מים באזור האנטנה שתוקנה חינם .
השירות בארץ הכי טוב של מידלנד (החלפה חלק תמורת חלק במקום כמעט בכל הארץ)
ויש אופציה לחבר וואלקי טאלקי ולקבל טווח דיבור ענק שאין שני לו עם כמו אנשים בילתי מוגבלת

האינטרפון על הנייר נראות מעולה אם כי לא ניסיתי אוצן אישית רק מהתרשמיות של דיבוריות של חברים.

אני ניסתי q1 לקחתי למשך שבוע לנסיון לצערי אחרי יומיים ברכיבה הראשונה בגשם היא התמלאה מים ומתה , משום מה בכל סידרת ה q המכסה usb לא נסגר אף פעם.
ביום וחצי שהיא עבדה נגמרה לי הסוללה פעמיים והיו לי כמה באגים של תיאום הדיבורית לטלפון . נגיד שמעתי מוזיקה ולפעמים לא הייתה אופציה לקבל שיחה נכנסת ואז העברתי שיר וזה בעצם ניתק את השיחה זה קצת באגים בתוכנה שמקווה שיותוקנו בהמשך.
האוזניות המקוריות של הסקאלה מעולות , אבל לכולם תומרת 200 שקלים ניתן לשים אוזניות של tork xpro ולהנות מסאונד משודרג.

המידלנד שלי מחזיקה סוללה בערך שבוע בשימוש כבד , אני מטעין לפני הסופש וזה מספיק לי לטיול שישי ושבת וכל השבוע לאחר מכן. לא חוויתי באגים בגירסאות תוכנה החדשות ואני מאוד מרוצה מהן.

סנה ניסתי קצת לקחת אבל השליטה הייתה לי מסורבלת והוחסר של השינוי ווליום אוטומטי לפי מהירות גרם לי להיתעסק איתה המון, לא אהבתי את זה ניסיתי smh 5