בעיקר לשלב בין המראות למילישניה של המבט לאחור. בכלל, ממושקפים נמצאים בהרבה בעיות בכל התחום הזה של דו"ג.
הפוסט מיועד לממושקפים שבפורום.
כמו שאתם יודעים באופנוע נהוג להסתכל לאחור,לכן ישנו מצב שהאישור נמצא בצד החיצוני של העין,דהיינו לא במרכז, וכך אין כיסוי של עדשת המשקפיים על שטח זה.
מה שנגרם הוא שבמבט לאחור לא באמת רואים משהו אלא אם אתם ינשופים.
משקפיים-טווח ראיה
עדשות-מתייבשות במהירות כשהמשקף פתוח
מה הפתרון שלכם?
בעיקר לשלב בין המראות למילישניה של המבט לאחור. בכלל, ממושקפים נמצאים בהרבה בעיות בכל התחום הזה של דו"ג.
תלויי כמה אתה לא רואה בלי וכמה העדשה מכסה. אם המצב שתיארת בעייתי לך אז תחליף למסגרת יותר גדולה.
אתה יכול לקנות מסגרת של משקפי
שמש ספורטיביים ולהרכיב עדשות שקופות.
זה לא זול, אבל אחלה פיתרון.
אני יודע שרודי פרוג'קט ברמת החייל
שולחים לחברה עם רמת עדשות מטורפת.
מתאימים גם עדשות קעורות.
הF650 להחלפה בדו"ש
מילים הן כמו משחת שיניים,
ברגע שהוצאת אי אפשר להחזיר.
לא חושב שיש פתרון נורמלי לשדה ראיה היקפי עם מספר.
urier, עדשה גדולה יותר לא תיתן מענה מתאים. משקפי השמש שלי (עם מספר כמובן) מכסות חצי פנים ועדיין לא עוזרות למצבים בהם העין מסתכלת לצדדים.
יכול להיות שפתרון כמו ש'שעיר בגב"ב' נתן יכול להיות אופציה, אבל עדשות כאלו אמורות להיות ממש יקרות, בנוסף לזה שלא נראלי שקיימת דרך ליצור עדשות קעורות עם צילינדר.
בקיצור, בעסה חסה. נצטרך להמשיך לסמוך על יכולות זיהוי כתמים שנעים במהירות...
יש לי מספר גבוה אז השדה ראייה שלי עם משקפיים כמעט זהה לשדה ראייה שלי בלי משקפיים.
דוגמא של מישהו אחר:
![]()
אכן בעייה
אני לא מסוגל לרכב עם המשקפיים
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
הבעיה שגם לייזר לא בדיוק ניתן לעשות.
כל שנה המספר שלי קופץ ברבע.
בסוף זה יתייצב ואז תוכל לעשות לייזר.
יש פה רוכבים עם עדשות? אני שוקל לעבור.
רוצה לשים קסדה בקלות לשם שינוי.
אני בדכ משתמש ב oasis של גונסון אנד גונסון.
יש להם אחוז לחות הכי גבוה והם נשארות לחות להמון זמן.
ממליץ על קניית קופון לאופטיקה הלפרין ב100 שח,במקום סכום דמיוני כלשהו,עושה זאת כבר כמה שנים. עדשות דו שבועיות.
מה שכן,במהירות מספיק גבוה פעם עדשה השתחררה ונתקעה לי מתחת לעפעף העליון,הרכיבה הביתה הייתה עם עין אחת עצומה.
אני עם משקפיים ומספר מאוד גבוה (-11 בשתי העיניים).
רכבתי גם עם עדשות, נחמד שאין משקפיים בתוך הקסדה אבל לא כזה סובל איתן.
נכון יש את הבעיה של שדה ראיה אבל אחרי 20 שנה עם משקפיים זה משהו שאני בכלל לא שם לב אליו.
ינשוף חביבי. ינשוף !!!
גם אני משקפופר ולא הבנתי מה קשור המשקפיים. גם מי שאין לו צריך להזיז את הראש כמה שיותר הצידה ואחורה כדי שיהיה לו כמה שיותר טווח ראייה לצד כדי לזהות אובייקטים שנכנסים לך לנתיב.
עדיף להזיז את הצוואר מאשר את העיניים, ואין לנו עיני זיקית בצדדים, אז חייבים לסובב את הראש כמה שיותר הצידה.
וכן, זה גם בריא לעשות מתיחות של הצוואר. תתחיל להתאמן.
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
לא רוכב המון זמן אבל בכמה חודשים שכן, לא נתקלתי בבעיה עם המשקפיים, למעט חובת שימוש בקסדה נפתחת,
אחרת כל לבישת והורדת קסדה מהראש נהיית מתסכלת במיוחד.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
תשתמשו במראות, הן עובדות... הראש זה בשביל השטחים המתים (ימין ושמאל) , אם המראות לא עוזרות לך, תכוון, תחליף.
רוב השטח שמאחוריך הוא שטח מת ואין תחליף להזזת הראש (גם לפי החוק אבל למי אכפת בארץ מחוקים?!). שלא לדבר על זה שמעט אתה גוחן קדימה/מזדקף והכיונון שלהן כבר לא רלוונטי...
אחרי השרשור הזה שמתי לב שאפילו למסגרות המאוד רחבות שלי יכ כיסוי חלקי וכשאני מביט אחורה אז חלק משדה הראיה הוא מחוץ לעדשה. בכל אופן אני עם מספר נמוך (-0.75) וזה לא מאוד מפריע לי. אבל הנקודה של השרשור נכונה בהחלט.