כן אבל לא השיבר שמפורסם ב15.
זו הונאה.
כן אבל לא השיבר שמפורסם ב15.
זו הונאה.
אם תצליח למצוא אחד, אז CBF600s.
נהנה מכל רגע.
בתור אחד שהחזיק ב2 וי סטרומים, ממליץ מאוד על האופנוע.
אם אתה מתכנן לעשות טיפולים רק במוסך מורשה זה באמת יעלה לך המון.
אך תעשה את הטיפולים הקטנים לבד ורק את הטיפול הגדול שכולל כיוון שסתומים במוסך, אתה תסתדר.
האופנוע נוח מאוד, חזק, יציב, ואמין בטירוף בטוח יותר מהוורסיס(אך נורא חשוב לחפש אחד שמור, אל תתפתה לקנות כל כלי זול, תחפש אחד שמור ומושקע, ואל תוותר על בדיקה), לי הוא עשה 21 ק"מ לליטר בנסיעות הביעירוניות שלי לעבודה.
מסניוני המועט עם הויסטרום - 6500 ק"מ , 220 ק"מ כל יום , אני יכול להגיד לך שזה הכלי למשימה כמובן בתקציב מוגבל.
בדגמים החדשים הטיפול הוא כל 12000 אבל זה קצת חורג מהתקציב שלך..
נוחות , אמינות, מיגון רוח טוב, כוח, יציבות מצויינת זה הויסטרום . אמנם יש שיגידו שהוא "משעמם" אבל איפה שהחסרון שלו זה בדיוק היתרון שלו למי שזה מתאים כמובן.
אם אתה מחפש לא לקרוע את הכיס בתחזוקה לאורך זמן
זה רק במוו
סידרת ה800 נכנסת לך לתקציב
מנסיון הדיוורזן מעולה אבל כמו רוב ה4 בשורה לא בנוי להרבה קילומטראז ובנסועה שלך מהר מאוד זה יכניס אותך למצב שהבלאי ענק ולא משתלם לתחזק.
הויסטרום מעולה ואמין אבל יקר להחריד בתחזוקה
אני בעלים של במוו שלי כבר על 140 אלף מתוכם אני עשיתי 108 אלף.
ויש לי 3 במוו במשפחה ומהסקר שאני עשיתי תחזוקה בקילומטראז גדול הבמוו לוקח בענק באמינות שרוב היפנים מתקשים להשוות למעט כמה כלים שמשווים אבל גם עולים לא מעט. ובעלויות תחזוקה הבמוו הרבה יותר זול פר קילומטר מכל היפנים הגדולים
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
סטרלוק, אתה מתקן-משפץ- אוברהול למנוע ולגיר על המדרכה ליד הבית.
למשתמש הרגיל זה עלול לעלות הון במוסך.
לפותה״ש: אני רוצה להוסיף אספקט נוסף.
מבחינת ״פילפל״ שיש לאופנועים, הוורסיס יהיה הכי ״חי״ אבל עלול לעייף ברכיבות ארוכות ומונוטוניות.
הוויסטרום יהיה ככל הנראה יהיה פשרה וה nc ככל הנראה יהיה מאזדהטומטית, כלומר חסכוני-נוח-זול-ומשעמם.
Sent from my iPad using Tapatalk
BMW F800 GSA
הפוך גוטה הטיפולים במוסך מרכזי במוו ל800 שלי זולים יותר ממוסך הונדה בcbr250
ואם ללכת לעופר אופנועים או למוסך האלכסים במוו הכי זולים שיש כרגע בארץ בטיפולים במוסך.
אם מדברים על לטפל לבד אז הויסטרום פתרון לא רע. במוסך זה שוד לאור יום
תראה את המשטרה שלהכו למטרו ואחרי הטיפולים והבעיות זנחו את הטנרה וחזרו לבמוו.
העלויות של הטנרה כמעט פי 2 יותר יקרות מה1200 גיאס
ה800 של במוו זולים מאוד לטיפול כמו 250 יפני טיפה פחות
ה650 סינגלים של במוו בעלויות הם כמו קטנוע 125 לערך טיפה פחות
כמובן במחירי מוסך מורשה
נערך לאחרונה על ידי strelok89; 01-02-2016 בשעה 13:07.
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
לא יודע לגבי משפחות אחרות ( אני רוכב כבר שנים רבות על סוזוקי) אבל עופר אבניר שוחטים במלוא מובן המילה הן במחירי חלקים וכמובן במחירי הטיפולים.ואם ללכת לעופר אופנועים או למוסך האלכסים במוו הכי זולים שיש כרגע בארץ בטיפולים במוסך.
אם מדברים על לטפל לבד אז הויסטרום פתרון לא רע. במוסך זה שוד לאור יום
מאידך מהנסיון שהיה לי עם סוזוקי (3 מכוניות וו4 אופנועים ) המוצרים שלהם אמינים מאוד!!
נערך לאחרונה על ידי uriar; 09-02-2016 בשעה 11:36.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אני יכול להמליץ לך על וי סטרום, אצלי כבר עומד על קרוב ל170000 ק"מ ולא מראה סימני התעייפות, לי הוא לא יקר לתחזוקה כי אני מטפל בבית, טיפול גדול במוסך, ואני מדבר על טיפול 24000 בלבד, ותזמון שסתומים מתבצע כל 48000, כי כל 24 אני מבקש רק שיבדקו ומתברר שאין צורך בתזמון, ב48 אני עושה בכל מקרה.
לגבי משעמם, בוא נגיד כך, כל עוד האופנוע משמש אותך לרכיבות יומיומיות, וחלק לטיולים בסופ"ש , אתה תהנה מאוד אפילו ברכיבות אטרף הוא יודע לספק יציבות ומומנט לא רע, ברור שלא מדובר באיזה ליטר, אך יש הרבה כיף, למסע בין כוככבים, לך על ליטר.
האופנוע אצלי הרבה זמן, ואני לא מתכוון למכור בגלל סיבה אחת, פשוט אין אדוונצ'ר במחיר של הויסטרום שיכול לספק לך תמורה אפילו קרובה למה שוי סטרום יודע לספק.
לסטרלוק, מה אתה טייקון?, ממתי אופנועי ב.מ.וו זולים לאחזקה? , לא שאני נגד אופנועי ב.מ.וו, להיפך, הייתי מאוד רוצה להחזיק אופנוע כזה, אך מהניסיון שלי שהוא יותר מ15 שנה, בחיים לא שמעתי על בעלים של אופנוע ב.מ.וו ומהלל על כך שיש לו ב.מ.וו וזול לאחזקה![]()
נערך לאחרונה על ידי moshmosh; 01-02-2016 בשעה 09:04.
סליחה על הדיליי, לא הייתה לי אפשרות לענות.
פז, לגבי השיבר, יצא לי לעשות עליו סיבוב ולא אהבתי הרגיש לי חלש.
ג'וני, הCBF600S נראה מאוד מעניין אבל אני לא מכיר כל כך את הכלי וביד 2 אין זכר לכאלה כלל...תוכל לפרט עליו קצת?
לגבי הונדה NC - אני מעדיף לקנות רכב.
סטרלוק, לגבי הב.מ.וו - זה בהחלט חלום, אבל אני לא מכונאי ואין לי כל כך ידע, לפי הידוע לי לטפל בהם במוסך המורשה זה לא יהיה זול במיוחד..אלא אם אני טועה?
לגבי הוורסיס, אני קצת מפחד ממה שאני שומע מאנשים שעבור נסיעות ארוכות הוא לא יהיה שיא הנוחות אז זה די מוריד לי ממנו...
לגבי הדיוורז'ן, הוא הכי מושך אותי מבחינת הפאן שהוא יכול לספק, אבל כמו שאמרו כלי 4 צילינדר והק"מ שאני אעשה עליו יכול להתברר ככלי לא זול לאורך הזמן.
הוי סטרום הוא האופציה המועדפת(בעקבות כלי של חבר שעשיתי עליו נסיעה קטנה), למעט הטיפולים היקרים שמעט מפחידים אותי, adnan ומושמוש תוכלו להפנות אותי למדריך איך עושים טיפול לבד? שאוכל לראות אם יש באפשרותי לבצע זאת בעצמי?
אריה,
איפה החששות מבחינת הדיוורז'ן? אמנם הוא 4 צילינדר ולי הוא בהחלט היה מהנה כאופנוע גדול ראשון, אבל הוא עדיין כלי תקציב שלא יטחן צמיגים (בטח שלא עם צמיגי הספורט טורינג המודרניים או אפילו רק טורינג אם תרצה ופה תסחט מהם עוד יותר קילומטרים).
גם בצריכת דלק בבין עירוני אתה תראה 1:20 ואפילו יותר, לפי הנסועה שאתה מתכוון לעבור מדובר על טיפול 10 קטן כל 3-4 חודשים, בטיפול 20 בדיקת שסתומים וכיוון שסתומים כל 40 אלף.
השרשרת והגלגש יחזיקו לפחות 20 אלף בלי בעיה. הכלי אמין מאוד ממה שאני עברתי איתו בשנתיים ב 20 אלף קילומטר.
Tracer 900
Paz
הדיוורזן מאווד אמין אבל הוא כלי תקציבי ולא בנוי להגיע לקילומטראזים של 100 אלף
טיפול כל 3 חודשים זה 40 אלף בשנה אם הכלי היה חדש תוך שנתיים הוא מגיע ל80 אלף לערך אפילו יותר והכלים האלה כבר ב60 מראים סימני בלאי.
צריך משהו מוכח שמגיע ל200 אלף בכיף כי זה יהיה משומש בקנייה
אריה ירכב עליו עוד לפחות 40 אלף
ואז גם בשלב מסויים ירצה למכור ולא להכין ממנו אנדרטה בסלון
לפחות ככה אני משער
בכלים שחיים הרבה יש את הסוזוקי 650 שזה הויסטרום והגלדיוס והsv
מאוד אמינים אבל דורשים המון תחזוקה ביחס לשאר, מה שהופך אחזקה של אחד ליקרה בטירוף במוסכים או לטפל לבד ששם זה זול יותר אבל עדיין יקר ביחס למתחרים.
כ7200 שקלים במוסך מורשה ל24 אלף קמ
כ 1 ל20 בדלק
יש את הvfr
הכלי עצמו די יקר ויהיה ישן בתקציב שלו מה שיגרום לעוד הוצאות.
כ 6000 שקל ל48 אלף
כ1 ל 17 דלק
הבמוו 650 סינגלים
חלשים יחסית , אמינים מאוד , זולים מאוד בקניה ותחזוקה
כ 2200 שקלים ל40 אלף קמ
דלק כ1 ל 28 ממוצע
הבמוו 800 טווין יקרים יותר בתחזוקה מה 650
אבל הרבה יותר חזקים וכפיים ,
כ 4500 שקלים ל40 אלף קמ
דלק 1 ל23 ממוצע
הונדה nc אמור גם לתת לך את זה אבל לא מכיר משהו שעשה עליו מספיק קילומטרים כדי לדעת אמינות
מה שכן הדבר הזה משעעעעעמם ברמות על
צריכת דלק של 1 ל27 בערך
תחזוקה
כ 4500 ל 48 אלף קמ
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor