בטיפולים עדיף אופנוע.
שמן אפשר להחליף לבד.
אהלן אני בן 21 עומד להשתחרר מהצבא עם אפס ניסיון על a1 ומחפש להתנתק מהרכב של אמא לטובת ניידות מלאה שלי וחשבתי על הדרך גם לממש את הרצון הגדול.
הדרישות שלי הן נסיעות בתוך העיר במהלך השבוע ומדי פעם לעלות על כביש מהיר לזמן קצר וכל סופש גיחה של 60 ק"מ לכיוון (120 ק"מ).
עכשיו לגבי הדבר המכריע. התקציב.
חשבתי לחסוך 20k גם לכלי וגם לביטוחים וציוד (לפי החישוב שלי : 13k לכלי, 2k לציוד ו-5k לביטוח תקנו אותי אם אני טועה), העניין הוא שאופנוע לא נכנס בתקציב אלא קטנוע, ורציתי לדעת אם יש טעם לקנות xevo/xmax/joymax לדרישות שלי או שחייב אופנוע ?
לגבי טיפולים, אני יודע לעשות טיפולי שמן על מנועים רציתי לדעת אם יש טעם להסתכל על סירטונים ביוטיוב וללמוד ספציפית על הכלי שלי או שכדאי לשלוח למוסך ?
בטיפולים עדיף אופנוע.
שמן אפשר להחליף לבד.
קטנוע 250 יעשה את העבודה הזו בהצלחה.
ישנם מבחני השוואה ברשת,
במחיר הזה הייתי ממליץ על האקס אבו, לקחת את הכלי החדש יותר שתמצא
תודה רבה.
עכשיו שאלה נוספת. אני אולי ישתמש בקטנוע כדי להגיע לצבא (נסיעה יומית של 100 קמ) האם xevo הוא עדיין מענה לגיטימי
אמרת שאתה לקראת שחרור. כמה זמן עוד יש לך לעשות נסיעה ארוכה כזו?
אתה עושה יומיות? 100 קמ קטנוע 250 יכול לעשות. אבל כל יום במשך x+ זמן לא מאד בריא.
לגבי טיפולים, תמיד כדאי ללמוד מה עושים לפני שעושים.
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
רק כדי שאבין שום קטנוע או אופנוע 250 לא בנוי לנסיעות היומיות האלה לאורך תקופה ?
מה ההגדרה שלך ל״תקופה״?
Sent from my iPhone
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
הם מסוגלים, הענין זה דחיפות טיפולים, אורך חיי מנוע. , נוצות רכיבה ועוד
נגיד והתקופה היא עבודה קבועה במרחק של 100 קמ הלוך חזור. אופנוע 250 לא יכול לעמוד במשימה למשך 3 שנים מבלי לפחד שהמנוע יתמוטט?
אני פשוט רוצה לדעת איך להתייחס לכלים האלה.
75 אלף ק"מ תוך 3 שנים?
אתה תצטרך לעשות טיפול במוסך פעם בחודשיים.
יותר אם גם תיסע בסופי שבוע
אחרי 3 שנים קח את הקטנוע החדש וזרוק לפח
על כל דו גלגלי המשפט הזה תופס ?
כלומר אין דבר כזה אופנוע 250 שמתפקד עם 200 אלף קמ כמו רכב ?
במידה ותטפל בקטנוע כמו שצריך לא תהיה לך שום בעיה רצינית. רק קח בחשבון שכל הזנחה קטנה תגרום לנזק די גדול בשימוש אינטנסיבי.
אם תעשה את הטיפולים לבד העלויות אחזקה שלך יהיו נמוכות מאוד ולדעתי אתה יכול לעשות כל טיפול בעזרת האינטרנט והתייעצות בפורום.
חוץ מזה הייתי מציע לך להסתכל גם על אופנועים, אתה יכול למצוא אופנוע 250 במצב סביר בתקציב שלך.
GT250R
מחפש בנדיט 400 עם רישיונות מנוע ושלדה במצב סביר, כל השאר בונוס D: