מה אם הונדה vfr? נראה מושלם לצרכים שלך
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
שלום לכולם,
בדרך כלל רק קורא פה, הגיע זמני גם לכתוב.
ניסיתי לחפש חומר פה בפורום לא מצאתי משהו רלוונטי.
צריך את עזרתכם על מנת להחליט, עברתי דירה וכעת מרחק הנסיעה שלי גדל משמעותית ולכן לא אוכל להישאר עם הקטנוע ורוצה לחזור לגדולים.
מדובר בנסיעה של כ 100 ק"מ ביום, 50 לכל כיוון. סה"כ יצא לי סביבות 15-20k בשנה.
מבחינת נסיון ברכיבה, שנה על ג'וי מקס, שלוש שנים על טי מקס, חצי שנה על בנדיט 600 וב4 שנים האחרונות על איקסבו 250.
הכלים שיש לי בראש כרגע הם הוורסיס והווי סטרום 650, אך הנטייה היא לוורסיס בגלל תכיפות ומחירי הטיפולים של הווי סטרום, ממה שמצאתי ראיתי שלוורסיס טיפול כל 12k. אני ממש לא סגור על הוורסיס, אף פעם לא אהבתי את איך שהוא נראה (אבל על זה אתגבר) כרגע מה שיותר חשוב לי זה לעשות קניה שתשרת אותי בצורה הטובה ביותר.
מבחינת הדרישות שאני מחפש, נוחות למרחקים שאני אסע - 100 ק"מ יומי + טיולים פה ושם עם האישה - חשוב שגם לה יהיה נוח.
מרווח טיפולים נדיב - אם טיפול יהיה כל 6000 אז יצא לי כל +-שלושה חודשים טיפול ואני לא מעוניין בכך. כמובן שעדיפות היא גם למחירי טיפולים שפויים.
מהוורסיס יש לי שני פחדים, האחד הוא שקראתי שישנה בעיה כלשהי במנוע - האם זה נכון לדגמי 2011 ומעלה? והשניה היא שהוא לא יהיה לי חלש.
האם דייורז'ן 600 יכול להתאים למשימה?
אשמח לשמוע חוות דעת על הוורסיס וכמובן על הצעות לעוד כלים שיכולים להתאים.
התקציב הוא 35-40 לאופנוע + יישור קו.
מה אם הונדה vfr? נראה מושלם לצרכים שלך
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Evolution Team
השנתונים שנכנסים לי בתקציב קצת ישנים לי מידי, גם ידוע לי שהטיפולים שלו לא זולים במיוחד.. אז הוא לא בכיוון כל כך
הונדה nc/ הונדה אינטגרה?
מנסיון של שנתיים על הדרוויז'ן 600 נייקד, לדעתי הדגם עם החצי פירינג ומגן רוח יעשה את ה 100 קילומטר ביום בלי בעיה וגם לא תהייה בעית נוחות כל עוד אתה לא מעל 180-185... לגבי המורכבת זה משהו סביל אם זה רק לטיולים אבל זה גם תלוי במידות בת הזוג, יש כלים שמתאימים הרבה יותר לטיולי זוגות.
האופנוע אמין מאוד וחיסכוני בבין עירוני( 1:20).
הכלי מהנה וחזק (4 צילינדר).
נערך לאחרונה על ידי Paz; 30-01-2016 בשעה 13:23.
Tracer 900
וויתרתי עליהם כי חלשים קצת.. מעדיף יותר בשר
פז, הטיפולים הם כל 10k? וכמה הם יקרים?
כל 10, מדיונים שהיו בפורום פולגז אני לא חושב שהוא יקר בהרבה מ 2 צילינדר, מדובר אמנם ב 4 צילינדר אבל זה כלי תקציב.
Tracer 900
יש לי חבר טוב שנוסע כמעט 100 ק"מ ביום על ורסיס כבר כמה שנים טובות והוא עם הורסיס הרביעי שלו ברצף. הוא כנראה מאוד מרוצה מהכלי...
סדר, יש לך 3 מעומדים טובים - ורסיס, ויסטורם, הונדה nc700.
הורסיס בשנתונים 2011 יש בחלק קטן מהמנועים פגם שבו השסתומים נופלים למנוע ואז המנוע נהרס, כמו כן מבחינת מיגון רוח מקורי הוא פחות טוב, והאופנוע רועד בסלד מסוים.
הויסטרום חזק יותר גדול יותר חלק לחלוטין, מיגון רוח מעולה גם במקורי, הוכיח אמינות מופלגת (הזקן שלי שנגנב עבר 203 אלף ק"מ), הוא גם נוח לטיפול עצמי- כל 6 קטן כל 12 גדול, כאשר בקטן זה סך הכל שמן מנוע. יותר נוח להרכבה ויותר נוח לשיוט מהיר בדרך בן עירונית.
ההונדה- חזק, נוח, יש לו מרווח טיפולים אדיר של 12k, צמיגי כביש (לא מתאים לשבילים), צריך להתרגל לכך שהקו האדום מגיע ב 6500 סל"ד, יש לו תא מטען מעולה לקסדה מקדימה, מרכז כובד נמוך, ואמינות מעולה.
אני הייתי בוחר בין ההונדה לסוזוקי.
להונדה יש יתרונות של גוף צר, חיסכון בדלק (1-25), תא מטען.
לסוזוקי יש יותר כוח משמעותית, זה דגם ותיק בשוק - כולם יודעים לטפל בו, והוא גדול ויציב מאוד ברכיבה מהירה.
בגלל שהטיפול בהונדה אף על פי שהוא פעם ב 12 אלף ק"מ, יחסית לא זול - סביב האלף ש"ח. אני לא רואה יתרון משמעותי בעלויות תחזוקה.
תעשה רכיבת מבחן ותחליט.
מקווה שעזרתי.
אריה, בדקתי קצת ביד 2, אולי גם האפריליה שיבר יכול להיות אופציה מעניינת?
Tracer 900
כן אבל לא השיבר שמפורסם ב15.
זו הונאה.