תצרף תמונה איך שהוא נראה על האופנוע!
בנוסף, לפטופ ייכנס?
שלום,
רכשתי לאחרונה תיק שנה בEBAY, נעשה לאחר סקר שוק קטן.
המוצר עצמו סיני, המחיר בהתאם (240 ש"ח ומשלוח חינם, מה שגם אומר שאין מיסוי).
משלוח יחסי מהיר מסין, הגיע תוך כחודש.
תכונות:
לא גדול, 21 ליטר נרכש בעיקר לנסיעות לעבודה וללימודים ולכן לא נדרש נפח גדול במיוחד.
יש תא אחסון אחד גדול ועוד 3 תאים קטנים יותר.
התיק עצמו מתחבר מתחת למושב עם שני קליפסים.
יתרון גדול: התיק מגיע עם רצועת צד ככה שברגע שמתנתק מהקטנוע/אופנוע הופך לתיק צד רגיל. יש גם ידית נסיעה.
מגיע עם כיסוי נגד גשם.
סיכום:
מרוצה מאוד מהרכישה, בסה"כ ביחס למחיר נותן תמורה טובה.
משתמש אותי ליום יום ומהווה לי חלופה טובה לחוסר בארגז.
יש מוצרים טובים יותר בשוק אך יקרים פי 2 ויותר.
לינק למוכר ממנו קניתי.
http://www.ebay.com/itm/Waterproof-M...RV1JBi&vxp=mtr
תמונות:
P60122-220554.jpgP60122-220611.jpgP60122-220636.jpg
תצרף תמונה איך שהוא נראה על האופנוע!
בנוסף, לפטופ ייכנס?
מצטרף לבקשה לתמונה על האופנוע.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
תיק יפה אבל למה לא פשוט לקנות תיק גב? אי אפשר לנסוע על אופנוע עם תיק על הגב?
נערך לאחרונה על ידי matanbar26; 23-01-2016 בשעה 10:30.
נראה ממש טוב!
איך הוא מרגיש בנסיעה? הוא משפיע במשהו על היציבות?
האם הוא חייב להיות מלא כדי לא 'לרקוד' על הכיסא?
נראה שזה פתרון מצויין לתיק לעבודה (הלפטופ שלי הוא "13 ככה שהוא אמור להיכנס, לא?) שלא תופס מקום באיכסון של הקטנוע ולא מצריף ארגז.
אשמח לשמוע את חוות דעתך אחרי כמה נסיעות, אם אפשר כשהתיק מלא ברמות שונות. אם ההתרשמויות שלך ישארו חיוביות, נראלי שמצאתי לי את הפתרון המושלם לעבודה (כרגע עם תיק צה"לי ישן, שהמיגון גשם שלו מתפורר, אבל מצליח להיכנס עם לפטופ לתוך הכיסא...).
תודה
^^^^
אני מניח שהוויברציות והזעזועים שהתיק מרגיש מתחת לכיסא של הקטנוע הם דומים אם לא יותר מורגשים מאלו שהזנב מרגיש. לכן נשאלת השאלה, היכן המקום שיתאים לתיק עם לפטופ? על הגב זה ממש לא אופציה, קודם בגלל שזה לא הכי בטיחותי, שנית כי התיק המזדקן איבד את היכולת למנוע מגשם לחדור פנימה ולעשות שם שמות, ובעיקר כי זה ממש לא נוח לרכוב עם תיק על גבי מעיל עם מיגון גב...
לא יודע מה ההבדל בין הרעידות במושב לבין הרעידות בתיק זנב. כלומר אם במילא היום הלפטופ עובר התעללות מסוימת אז כזאת או אחרת לא נראה לי משנה.
בכול מקרה לפטופ 13 אינץ ייכנס, אני הכנסתי את שלי והוא 13.3 אינץ ונכנס בול.
אני אתן דעה נרחבת יותר אחרי שאני אחווה עוד כמה נסיעות עליו (כולל בגשם הקרוב).
אצלי מתחת למושב אפילו דף נייר אי אפשר להכניס.
התכוונתי שלפטופ שמים בתיק גב ייעודי. הגוף של הרוכב ישכך את הרעידות כך שלא יגיעו למכשיר הרגיש.
תודה מתן!
nihrider,
אני נוסע עם הלפטופ מתחת למושב כל יום, עד היום לא שמתי לב לאיזה ירידה בביצועים שלו. כמובן שאני לא נוסע איתו כשהו 'ישן' ככה שה hdd לא בתנועה. אמנם זה לא ישנה הרבה אם אני אכנס לאיזה בור בדרך וכל התא מתחת למושב יעוף כמו בלונה פארק, אבל זה משהו. בהתחלה הייתי משתמש בתיק צד ייעודי ללפטופ, אבל זה היה ממש לא נוח ליסוע איתו עלי (דפק לי את האיזון), או בין הרגליים על הריצפה של הקטנוע (אין מקום וכל הדרך אחלתי סרט שהוא עומד ליפול). אחרכך עברתי לתיק גב שהיה נוח כל עוד השתמשתי במעיל לא ממוגן. ברגע שקניתי מעיל עם מיגון לגב זה נהפך ללא נוח בכלל. אז נכון, זה לוקח לי את כל מקום האיכסון (קריטי בעיקר בחורף או כשאני צריך לקחת איתי עוד קסדה), וזה בטוח לא בריא ללפטופ (של העבודה אז מ'כפתלי), אבל זה מרגיש לי הכי בטיחותי וזה מה שחשוב לי. תיק כמו שמתן הביא כאן נראה כמו הפתרון האידאלי שלא דורש קנייה של ארגז וסבל מתאים (במקרה שלי כנראה שאני אצטרך סבל מחוזק כי קראתי שהסבל המקורי של ה S3 הוא די חלש), והוא בטח ימנע ממני את הדחף של ללכת לקנות ארגז גדול שמכיל עוד קסדה סתם כי אם אני כבר קונה, אז...
כמו שאני תמיד אומר: עדיף להחליף לפטופ מלהחליף גב.
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
אז יצא לי לרכב עם התיק כמה וכמה פעמים בימים הגשומים האלו ( אגב, אני מת על נסיעות חורף לא יודע למה כולם מתלוננים).
קודם כול, הכיסוי נגד מים טוב, מכסה על כול התיק, לא זז או מתעופף ברוח.
מבחינת הנהיגה עצמה, לא הרגשתי שום שינוי מבחינת יציבות אבל וזה חשוב: אני רוכב על קטנוע, כלומר אני יושב בצורה זקופה, אין לי מושג אם תהיה השפעה אחרת על אופנוע ובתנוחת ישיבה אחרת.
חייב לציין שאני מאוד מרוצה מהרכישה מסיבה אחת: נוחות.
למרות שחשבתי שהתיק קטן אני מצליח להכניס בו מכנס סערה,ככפות חורף די מסיביות, חם צוואר, קופסת אוכל, ונשאר עוד קצת מקום אפילו.
התיק לא גדול מידי אז נוח ללכת איתו מהקטנוע לעבודה והלוך וחזור, ומאוד נוח העניין של הידית נסיעה והרצועת תלייה.
היום, גם במקום להיות עם ארנק,פלאפון ועוד כול מני דברים בכיסים, הכול נכנס לתיק.
פחות נוח:
עניין החיבור למושב, הייתי מעדיך שהחיבור ייעשה באמצעות חיבורים שנשארים מתחת למושב, ולא כמו בתיק הזה.
פה מדובר בשתי רצועות שנמתחות מקצה אחד לקצה שני ובעצם מכניסים אותם מתחת למושב וסוגרים את הכיסא.
הרצועות כן מתכוונות ככה שאפשר לשחק עם הגודל אבל זה מוסיף לי קצת זמן בבוקר לסדר הכול.
לסיכום:
אחת הרכישות היותר טובות לקטנוע מבחינתי, מומלץ בחום.
אם אתה אומר שהוא נתפס מתחת למושב אז בעצם התנוחת ישיבה לא חשובה כי זה מתאים רק לקטנועים לא?