נ.ב
התקשרתי למטרו והם אמרו שהם לא פותחים הגבלות - ממה שאני מבין, פתיחת הגבלה לאופנוע היא לא חוקית? ואם האופנוע אכן נפתח, ויש כאלו בשוק- מה בדבר הרישיון? האם מוטבע עליו a1, או שמא משנים ברישיון האופנוע לדרגת רישוי a?
צהריים טובים,
מה דעתכם על אופנועים מוגבלים ברישיון? לדוגמה יאמהה mt-07, האם ניתן בעתיד לפתוח לו את המגבלה? במה זה כרוך? מה עומד מאחוריי זה?
הרעיון נולד מהמחשבה שניתן לקנות אופנוע בינוני-גדול מוגבל ולאחר שידרוג הרישיון לפתוח אותו וככה לחסוך בקניית אופנוע גדול יותר.
אני אציין שהאופנוע מיועד לחברה שלי, היא 1.72 מטר, ניסיון של חצי שנה על סיביאר 250 וסאן יאנג וולף. האופנוע ישמש לנסיעות באר שבע - ירושלים, פעמיים בשבוע וכמובן נסיעות בתוך הערים הנ״ל.
תודה!
נ.ב
התקשרתי למטרו והם אמרו שהם לא פותחים הגבלות - ממה שאני מבין, פתיחת הגבלה לאופנוע היא לא חוקית? ואם האופנוע אכן נפתח, ויש כאלו בשוק- מה בדבר הרישיון? האם מוטבע עליו a1, או שמא משנים ברישיון האופנוע לדרגת רישוי a?
הבנתי שלמונסטר אפשר להוריד את ההגבלה מבעלים של כזה.
אפשר בב.מ.וו.
בסוזוקי גלדיוס/ sv פשוט מחליפים ecu.
ממה שאני מכיר רק ליגל וbmw עושים את זה בצורה חוקית.
ממה שהבנתי, חברת ביטוח יכולה להתנער ממך לחלוטין אם אתה נוסע על כלי שההגבלה הוסרה בצורה לא חוקית.
עוד לא ראיתי אף יאמהה או סוזוקי שעבר ממוגבל ללא מוגבל בצורה חוקית
נערך לאחרונה על ידי alexsupreme; 03-02-2016 בשעה 14:19.
יש לי חבר שקנה את הmt-07 ואמרו לו שכאשר יגדיל לרישיון a הם כן יבטלו את ההגבלה.התקשרתי למטרו והם אמרו שהם לא פותחים הגבלות
לא רוצה להתחייב לזה, אבל זה מה שהוא טוען שאמרו לו במוסך הראשי.
הקאצ': פחות כוחות סוס.
אם יש רישיון לא מוגבל ורוצים הגבלה קושרים את בוהן ימין לגב היד וככה לא מצליחים לסובב מצערת מלאה![]()
במוו מגבילים ומסירים מגבחה בצורה חוקית לחלוטין ומשנים ברשיון רכב.
לא לכל הדגמים ולא לכל האופנועים בגדול מאווד זה מ2008 ניתן להגבלה ולהסרה.
בקטן להצטייד במספר לוחית רישוי ולהתקשר למוסך המרכזי ולדעת אם ניתן חוקית או לא
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor
כל סידרת ה 800 ניתנת להגבלה .
סידרת הקטנועים ניתנת להגבלה
ויש את סידרת ה 650 סינגלים שמגיעים מראש 47 סוסים ומתאימים לa1
Si fractum non sit, noli id reficere
adversus solem ne loquitor