זו לא סקירה, זה סיפור של, קניתי...נקרעו.
סקירה זה הסברים על המוצר ולפעמים, גם רשמים אישיים.
ובכן אתחיל בזה שקניתי כפפות Held Cold Champ לפני כשנה וקצת מדדוש, עלו לי 750שח וכן בדקתי מחירים באירופה הם נעו סביב 700שח לא כולל משלוח.
נהנתי עם הכפפות הנ"ל מאוד מחורף הקר של הרי ירושלים ושל השלג של שנה שעברה עשו עבודה נאמנה לידיים המאוד רגישות שלי לקור, המחיר הוגן לתמורה בהחלט אין
לי ספק בכלל.
לצערי לפני כשבועיים וחצי עשיתי תאונה עם הקטנוע שלי, וכמובן הכפפות עשו עבודה קודש בהצלת ידי מכל פגע כפי שתראו בתמונות הבאות. (נכנסתי במהירות של בערך 60-70 בתחת של רכב)
כפפות גורטקס משובחות!! (מינוס אחד שהייתה לי עם הכפפה היא שהדבק של הכיתוב COLD CHAMP לא מחזיק מעמד, ומגב שיש על האצבע עדין)
קובץ מצורף 1516
Held cold champ כך נראת הכפפה חדשה כמובן.
קובץ מצורף 1524
קובץ מצורף 1519
קובץ מצורף 1517
קובץ מצורף 1525
קובץ מצורף 1518
קובץ מצורף 1520
קובץ מצורף 1525
קובץ מצורף 1523
קובץ מצורף 1522
האגודל שלי כמובן היה פי 2 מהגודל בגלל נפיחות אבל זה כל מה שקרה לא שברתי שום דבר.
קובץ מצורף 1521
כאן משום מה נפרם הכפפה ושם חטפתי שפשוף ממש כל ביד בין האגודל לאצבע.
Yamaha TT600 Belgrada
זו לא סקירה, זה סיפור של, קניתי...נקרעו.
סקירה זה הסברים על המוצר ולפעמים, גם רשמים אישיים.
המנהלים מוזמנים לערוך אם רוצים פעם ראשונה שאני כותב סקירה או דו"ח שימוש אין לי שמץ של מושג איך לשנות או לרשום כמו שצריך...
(אודה לך מאוד אם תעזור לי ותערוך את העניין)
Yamaha TT600 Belgrada
לא יודע אם סקירה או לא אבל תודה על הסקירה והשיתוף. אפשר קצת יותר פרטים על התאונה שנדע איזה אימפקט עבר עליהם - מהירות, כמה נגררת על האספלת, תנוחה וכו', שנבין איך הם נשחקו כל כך בגב היד. תודה.
מה שבטוח שהן הצילו לך את הידיים. אני מדמיין את הפגיעות בגב היד בלי הכפפות וכואב לי מהמחשבה על זה
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA