מכיוון שהכלי חדש דנדש אין צורך לנקז נוזלים, כיוון שהם עדין בתוליים ואין להם תרכובות\תוספי לוואי אשר עלולות\ים להצטבר. בנוסף לכך, גם לגבי המצבר, פשוט תנתק אותו ויהיה בסדר , זה לא שמהרגע שהמצבר יוצר הוא היה מחובר לאופנוע, אין למצבר שום בעיה לעמוד מנותק לתקופה כל עוד שומדבר לא שואב ממנו את האנרגיה.
אגב, אני מצטרף לשאלת קודמיי - מדוע? הרי הוא חדש![]()
נערך לאחרונה על ידי פRץ; 04-02-2016 בשעה 15:02. סיבה: סקרנות
Evolution Team
רוצה לנתק את המינוס של המצבר? בבקשה.
לחודשיים, אפילו את זה לא צריך, בהנחה שהמצבר חדש כמו האופנוע.
אל תשמע למפרקים למינייהם, במיוחד לא לאברי.
אני במקומו הייתי מחבר מטען למצבר
Trickle charger
אני מעמיד עכשיו חודש טייפון 50 ואני מטעין לו את המצבר באמצע. רק שהוא לא חדש. והמצבר שלו פיצי.
גם לאופנוע שלי אני מטעין את המצבר מדי פעם כי אני רוכב עירוני בעיקר ונסיעות יחסית קצרות
חודשיים
הדאגה היחידה שלך זה מזיקים חיצוניים כגון נבלות,קנאים וחולדות ( יש להם נטייה לכרסם חוטי חשמל ופלסטיק)
מעבר לכך הכלי יניע תוך כמה נסיונות ( מהמר שראשון)
תתחדש
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אבל הצמיגים!
זה עסק יקר!
חודשיים לא יקרה להם כלום
לכל היותר שיבצע ״שינוי תנוחה״ פעם בכמה זמן
יש יעד ויש מטרה-היעד הוא הדרך להגשים את המטרה נשוב באפריל
I may simply be a single drop of rain
But I will remain
⚡️![]()
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מה שנקרא:עגלה לפני הסוסים.
קנית כבר ציוד מיגון?
שונא להיות הדושבג... אבל יש לך רישיון a1 בכלל?
אברי, תניח לילד.
ממה שאני מבין הוא מטורף (או מוטרף) על אופנועים - ספציפית על זה שהוא קנה. עבד קשה הילד, חסך פרוטה לפרוטה ומשבאה ההזדמנות (כנראה במחיר ובמצב מיוחד) קנה את אופנוע חלומותיו.
לזכותו - הוא לא מנסה לרכב ללא רישיון - בגלל זה הוא מעמיד את האופנוע לחודשיים כשהתכנית (כפי שאני מבין) זה לעשות רישיון מתאים כשיגיע לגיל.
ילד - אל תתפתה לרכב לפני שיש לך רישיון מתאים וביטוח. גם אחרי זה - תהיה זהיר בבקשה. תתחיל לאט ותתקדם בזהירות.
חברים אתה עוברים נושא, זה לא עניין שלכם אם אני בן 18 או בן 50, העיקר שאני עובר על החוקים מוחקים לי אשכולות/תגובות ומביאים לי באנים על זה שאני רושם בלי פסיקים.
Supermoto Rider
SMC690R 2021
Instagram & TikTok: Yadin_Tal
זה בשביל לחשל אותך מהעולם האכזר של הדוג״ם, גם כמובן בשביל להכין אותך לעתיד, שתלמד לכתוב בצורה נאותה וברורה.