תוצאות 1 עד 12 מ 12

אשכול: מעיל רכיבה רוצה לקנות, כמה שאלות לפני.

Banned

מעיל רכיבה רוצה לקנות, כמה שאלות לפני.

היי אני רוכב חדש .וקניתי קסדה מלאה בלבד כמו שאמרו לי !
    עכשיו.. הגיע הזמן לקנות מעיל רכיבה{ ככפות אחרי זה} אני ממש לא מבין בזה, אשמח לתשובות בכמה שאלות לפני שאקנה שאני לא יעשה טעות.
    1. איזה סוגי מעילים יש אני ממש מבולבל מנסה לקרוא ולא מבין מה זה מעיל 4 עונות ? ראיתי יש מעילים 3 שכבות 2 שכבות קיץ בלי מגן גב בלי מגנים ועוד כל מיני ניתקלתי אשמח לסדר בבלאגן.
    2. אם אני במעיל רגיל מידה לדוגמא מדיום לארג אז מעיל רכיבה זה אותו מידה אני צריך?
    3. כמה יעלה לי מעיל טוב אני רוצה לקנות שיהיה לי איתו בחורף חם והוא יתפרק לקיץ גם וווווווגם מגנים בכל המקומות שזה גב מרפק וכתפיים.
    4. אשח להמלצה על חברה מסויימת , דגם משהו , וחנות באזור תל אביב - רמת גן - בני ברק- גבעתיים שמקום מומלץ ובמחירים טובים . תודה.
    5. לקנות מעיל יד שנייה זה אופציה טובה? או זה כמו קסדה ולא רצוי להתעסק אם משומש? למה ראיתי שאפשר להביא יד שנייה בפחות מחצי מחיר.

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    בקצרה:
    מעיל 4 עונות-מעיל שאמור לתת לך מענה לכל השנה. מעיל מרשת לקייץ, עם 2 בטנות פנימיות, אחת נגש גשם והשניה מחממת. פחות מומלץ עקב העובדה שאחרי הסרת הבטנות לא ישב צמוד כמו בחורף, וגם לא יהיה מאוורר כמו מעיל קיץ ייעודי.
    מגנים-צריך שיהיו מגני מרפקים, כתפיים וגב.
    מידות-בגדול כן, אבל חייב למדוד על מנת לדעת את המידה שלך ולוודא התאמה.
    המלצות-יש מאות מוצרים, אי אפשר להמליץ בלי לדעת תקציב ופרטים אחרים (על מה רוכב, קילומטרג' וכו').
    חנויות מומלצות-כלבוטקס, a.d. מוטורספורט, גם אופנוסנטר סבבה. כולם ברחוב שוקן בתל אביב, כל מקום מייבא חברות שונות. תעשה סיבוב, תמדוד, ותבחר מה שמתאים לך.

Member
    מקווה שלא יקלטו אותי על מה שאני הולך לכתוב כאן עכשיו אבל חבר שלי הזמין מעיל מאיביי והגיע לו משהו באיכות ממש טובה.
    הצליח לחסוך לא מעט כסף...

קלטנו אותך והבנו שניתן לחסוך כסף דרך רכישה באיביי.
    חבל שלא צירפת את סוג המעיל שהחבר קנה ופרטים נוספים.
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 09-02-2016 בשעה 05:44. סיבה: הכוונה

Banned
    בשבילי מגיני חובה במעיל רכיבה אלו המרפקים הכתפיים והגב!
    באינטרנט יש המון עסקאות נחמדות - אבל גם המון זיופים. זה לא שווה את הסיכון.
    ישנם אתרים לגיטימיים כמו fcmoto שמוכרים ציוד רכיבה.

אישית - אין, ולא יהיה על לקנות בחנות.
    קצת מבאס לקנות מעיל באינטרנט ולגלות שהוא קטן במידה.
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 09-02-2016 בשעה 07:32.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ברוך בואך לעולם הדו גלגלי יפה שרכשת קסדה מלאה החשיבה היא נכונה ועליך להמשיך כך גם בתחום המיגון לגוף ולא לוותר על זוג כפפות ממוגנות לכף היד שמחירן יחסית נמוך.
    להזכירך כי לרוב היד היא האיבר הראשון שפוגש את הקרקע.
    מגוון המעילים הוא עצום ועליך לקבוע מספר קרטריונים לפיהם אתה בוחר מעיל כגון אופי שימוש - שטח, כביש, ספורט.תקציב,רמת מיגון וכמו שרשמת עונות.
    אם אתה עם בעיית תקציב הייתי ממליץ לרכוש מעיל רב עונתי (לטעמי 2 שכבות יפורט בהמשך).
    מידות - אני אישית משאיר לי מקום לשכבה נוספת לימים הקרים ( אני שמן מאותגר כך שיש תקופות שיש יותר מקום לרוב פחות)אני כותב מהנסיון שלי ואני אדם שלא סובל מקור וחי בירושלים כך שיהיו כאלו שלא יסכימו איתי.
    המותג שליווה אותי ב20 שנה האחרונות היה ספידי עם הפסקה של שנה בה השתמשתי במעיל של rst שלטעמי לא היה מוצלח וחזרתי לספידי.
    המעילים שאני משתמש הם קורדורה ארוך רב עונתיים 2 שכבות (rst 2 שכבות ללא איוורור) שמספקים לי מענה הן מפני הגשם והן מהקור.
    לאישתי יש מעיל של לרט והיא מרוצה ממנו ( בעבר היה ספידי) מאידך היא לא רוכבת איתי במזג אוויר קיצוני.
    כל המעילים שלנו הם בעלי מיגון גב, כתפיים מרפקים ואמות בנוסף יש לי מגן חזה.
    בנוסף אני מחזיק מעילך קייץ של ספידי מאוורר שהוא במידה שלי וצמוד.בפועל חשוב שהמעיל יהיה מהודק לגוף על מנת שבעת החלקה לא יתרומם וישאיר את הגוף חשוף ןלכן בעת שאתה ניגש לרכוש מעיל תבדוק האם ישנן רצועות הידוק.
    בעקרון המלצתי לך לא לוותר בנושא המיגון ולדאוג לרכישת ציוד מלא הכולל מעיל, כפפות, מכנס ממוגן ונעלי רכיבה ( נעליים תקפיד על נעליים רכוסות ולא מגף אוסטרלי כגון בלאנדסטון שנתלש מהרגל בעת תאונה).
    ולבסוף, מהנסיון שלי - rst לא הייתי מרוצה ממנו כלל, המעיל היה חורפי ובכל זאת הייתה חדירה של מים! ספידי, המעיל הישן החזיק מעל 15 שנה ברכיבות יום יומיות היה עמיד במים, רוח וקור. החדש מאכזב מבחינת האיכות ובמועד ההחלפה הבא אני אחפש מותג אחר נכון לרגע זה עמיד במים. בהצלחה
    נערך לאחרונה על ידי lokimonster; 09-02-2016 בשעה 09:04.

Member
    מניסיון שלי מעיל 4 עונות הוא לא פרקטי - רופף וחם מידי לקיץ, או צמוד מידי לחורף, תלוי מתי אתה קונה אותו ומה אתה לובש מתחת.
    עדיף מעיל טוב וחם לחורף ואחד אחר כמה שיותר קל ומאוורר לקיץ. יוצא קצת יותר יקר אבל הרבה יותר נוח ופרקטי.
    (כבר כתב מישהו פה או בפולגז ז״ל - ציוד מגן שלא נוח, אתה בסוף מפסיק ללבוש אותו)

Banned
    ראיתי בזאפ יש מחיר טוב על מעיל לגבר חברה קיטימוטו יש שם כזה סמל על המעיל של נמר כזה פותח פה . מישהו מכיר תחברה הזאת? זה איזה חברה משהו או סתם מדבקה כמו הרוב של המעילים ..?
    { בנוסף בדקתי בתל אביב חנויות הציעו לי מעיל בירנג של צרפתי משהו ב900 ש"ח ל4 עונות. וגם מעיל אנגלי גם 4 עונות rst באיזה 1200 ש"ח . אבל כבד לי מאוד כזאת השקעה ועל כך..
    השאלה שלי היא בנוגע לקיטימוטו הזה מישהו שמע פעם על החברה הזאת במעילים לאופנוע מה זה סיני? אנגלי צרפתי חחח

Banned
    קיטימוטו או קאטומוטו?

חבל שתקנה זיוף עם שם דומה.

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    Cat2moto. יש לי אותו, דגם 4 עונות. בחורף הוא די בסדר, 2 בטנות סה"כ עושות את העבודה. בגשם לא חזק הוא מחזיק מעמד, ויחסית מחמם. בקיץ הוא מאוורר מאוד, אבל! כמו שאמרתי לפני, אחרי שמורידים את הבטנות, הוא נהיה גדול מדי ומאוד רופף, מיגונים זזים ממקומם. אחרי עונה איתו, קניתי בנוסף מעיל קיץ-הבדל גדול לאומתו. הכל יושב צמוד, לא זז, ואוורור יותר טוב.
    החלטתי להשאיר את הרב עונתי לחורף, אבל עקב הבלאי שלו (כמה החלקות וחורים לא יפים) קניתי מעיל חורף\סתיו, עם בטנה טרמית ניתנת להסרה, ובטנה קבועה נגד מים (לחורף בלבד בשבילי) של דיינזה. שוב, הבדל ענקי. מחמם יותר, נוח יותר, צמוד יותר, וחסין מים.
    סה"כ מעיל של cat2moto סבבה, תלוי במחיר. אבל אישית במבט לאחור-היה עדיף לי לקנות מעיל חורף+מעיל קיץ ב1700 שקל, ולא מעיל אחד לכל השנה ב1200-1000. תוסיף קצת, תקבל תמורה גדולה הרבה יותר.
    נערך לאחרונה על ידי TheDevilInside; 10-02-2016 בשעה 08:19.

קודם כל נתחיל על מה אתה רוכב?
    מה התקציב שלך?
    האם אתה חושב שבעתיד הקרוב (שנה-שנתיים) לצורך העניין אתה תגדל בנפח לאופנוע ספורטיבי יותר?
    אני בעד לקנות לפני עתיד, לכן ההמלצה שלי אלייך היא מאוד פשוטה, תקנה שתי מעילים, אחד לקיץ מעיל רשת ואחד לחורף של חברה טובה, תשקיע עוד כמה מאות שקלים ובעתיד שתרצה לכשתדרג באופנוע יהיה לך ציוד ברמה של פרימיום.
    למשל אני יודע שיש עדין את המבצע על המעיל קיץ של דיינז שב700 ש"ח אתה קונה מעיל מעולה לקיץ ולגבי החורף תברר בכמה חניות, תשאל מחירים תלבש אותם ותראה כמה הם נוחים לך ולך זה. בנוסף למרות שהחורף תכף נגמר ממליץ בחום על חלפ"ס וכפפות חורף וכמובן כפפות קיץ/עור.
    אז מה היה לנו:
    1. מעיל קיץ
    2. מעיל חורף
    3. חלפ"ס
    4. כפפות חורף
    5. כפפות קיץ/עור
    ובכנות אם תקנה של חברות טובות יכול להבטיח לך שהכל חוץ מהחלפ"ס יחזיק לך כמה שנים במידה ולא תחליק כמובן.

איזה מעיל של דיינז ב700 ש"ח ואיפה?

http://wheelz.co.il/%D7%9C%D7%99%D7%...5%D7%9C%D7%A9/
    שהייתי לפני חודש במטרו ראיתי שעדין יש את המבצע עליהם...