תוצאות 1 עד 15 מ 51

אשכול: אורך חיים לקסדה והאם עדיפה יקרה?

צפייה משולבת

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ItayK צפיה בהודעה
    האם לא ניתן להגיד שהציוד הוא שלי מהארץ? (הם בטח מכירים את השטויות האלה, אבל עדיין).
    אתה יכול, אבל אם נגיד עשית טעות והשארת את הציוד בקופסא או עם טיקטים השקר פחות יעבוד.
    בכול מקרה, אם אני לא טועה כול מוצר מעל 200 דולר צריך לעבור במסלול האדום ולהצהיר עליו, במידה ולא ונתפסת, צפה פגיעה (בכיס).

חבר מערכת FullgaZ הסמל האישי של uriar
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אני מאמין שגם קסדות חייבות במס שקר כל שהוא חוץ ממכס, לכן צריך לזכור את העניין..
    מה שאתה מאמין לא רלוונטי. על קסדה אין שום מיסוי פרט למע"מ. אם אין לך שום דבר אחר שהברחת במזוודה אז גם אם נעצרת לבדיקה במסלול הירוק עם קסדה בלבד ישחררו אותך.

ציטוט נכתב במקור על ידי ItayK צפיה בהודעה
    אם אני קונה קסדה/ציוד רכיבה אחר ועובר איתו בלי שיתפסו אותי, סבבה. אם תופסים אותי, באיזה תשלומים אני חייב? האם לא ניתן להגיד שהציוד הוא שלי מהארץ? (הם בטח מכירים את השטויות האלה, אבל עדיין).
    קסדה זה קסדה. ציוד רכיבה זה סעיף ביגוד ויש מיסים. אל תחבר את השניים כי המדינה מכירה רק בקסדה כציוד רכיבה.

ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    ^^^^^
    כל הציוד שהוא לא קסדה, אין ממש בעיה, פשוט תשים במזוודה בלי עטיפות/קופסאות/תוויות /חשבוניות וכו'.
    קשקוש מוחלט. החוסר בתוויות זה לא מה שיגרום למכס לחשוב שהציוד ישן. הם לא מטומטמים. על סט אחד של ציוד לא מאמין שיעשו עיניין אבל שוב בתנאי שלא תפסו עוד משהו ואז יכניסו גם את האלמנט. אני נתפסתי פעם עם ציוד (לא רכיבה, ציוד צילום) שלא רק היה בלי תוויות אלא ממש משומש. נקנה בחו"ל והיה בשימוש שלי חצי שנה. בגלל שהיו לי בתיק שני רדיו דיסקים שהעברתי כטובה לחבר אז זימברו אותי גם על זה. לא מזיז להם תוויות. הם לא פראיירים. מזל שהחבר שילם הכל...

ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    אתה יכול, אבל אם נגיד עשית טעות והשארת את הציוד בקופסא או עם טיקטים השקר פחות יעבוד.
    בכול מקרה, אם אני לא טועה כול מוצר מעל 200 דולר צריך לעבור במסלול האדום ולהצהיר עליו, במידה ולא ונתפסת, צפה פגיעה (בכיס).
    שוב, אם יש להם סיבה ליפול עליך הטיעון הזה לא תקף. כשאתה יוצא עם משהו שחייב מכס אתה אמור להצהיר עליו.

לסיכום, קסדה זה מוצר פטור ממכס ומס ולכן זה חריג. כל השאר יכולים לדרוש מכס.