עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 18

אשכול: מחשבות על הגירה

Member

Red face מחשבות על הגירה

אני רק פרגית צעירה - (בעיניי) וחושב על הגירה לאוסטרליה בסיום התואר.
    אני והאישה נארוז מזוודות בעוד שנתיים וננסה את מזלנו ונקווה לחזור עם דולרים אוסטרלים או לא לחזור כלל.
    מישהו עבר תהליך דומה?
    יש המלצות, חוויות או ניסיון לחלוק?

Senior Member הסמל האישי של ItayK
    בתדודה שלי טסה לאוסטרליה עם בן זוגה ל-5 שנים בערך. רצו לחנך את הילדים במקום שיש בו חינוך. היה להם נהדר ועכשיו הם בארץ ובוכים.
    החילזון מהשפן!!
    ג'יימס - GS500E 2002-2015
    ת.נ.צ.ב.ה

אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס

היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)

Member הסמל האישי של rider
    לא הבנתי למה הם בארץ ולמה הם בוכים.
    אם היה נהדר למה חזרו?
    הם בוכים כי הם חזרו?
    הם בוכים כי היה להם קשה שם?

Banned
    הם בוכים דמעות של אושר

http://reshet.tv/Shows/Mishpaha_Hore...spx?vml=208411

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של Jack_R1
    אם שניכם צעירים ללא ניסיון וללא משכורת מכניסה בארץ - תנסו, למה לא. במקרה הגרוע תהיה לכם חוויה לספר לילדים.
    אם יש לאחד מכם או לשניכם משכורת ועבודה מכניסה בארץ - תחשבו טוב ותעשו השוואות ספציפיות למשכורת שלכם, כולל זמני הסתגלות. מניסיון של קולגות שמדלגים ל-relocation לארה"ב וחוזרים או לא חוזרים - אלא אם אצלכם החיים נמדדים במ"ר של הדירה\בית וגודל הרכב - לא בדיוק חוסכים כסף במעברים כאלה, זה עושה יותר נזק מתועלת, ועושים את זה בעיקר למען קידום מקצועי.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ^^^^^
    חבר שלי עשה שנה רילוקיישן לאירלנד עם כל המשפחה (אישה ושני ילדים קטנים), והעסק די השתלם לו, וזה למרות שהאישה היתה בשנת חל"ת מהעבודה שלה בארץ.
    אני, למרות כל אהבת הארץ שלי, הייתי אורז את המשפחה ולוקח את הרגלים שלי בלי לחשוב פעמיים לאיזה 5 שנים רילוקיישן במקום כמו אוסטרליה (או ארה"ב, או אירופה. פאק, יש מצב שאפילו אפריקה היתה באה בחשבון), אם האישה היתה בעניין. המצב בארץ בקנטים, אם מבחינה בטחונית, מבחינה חברתית, והכי רלוונטי מבחינה תעסוקתית. מקצועות שבכל מקום אחר בעולם היו נחטפים ומכניסים סכום נאה לכיס, נזנחים כאן ובמקרה הטוב 'זוכים' לתמורה על גבול הרעב. וזה עוד לפני שדיברנו על הפינוקים שערמת הסחי מירושלים מפילה עלינו חדשות לבקרים, ההתמודדות היומיומית עם הבבוניאדה הבהמית שמסתובבת ברחובות, או הבנקים, שכמו נרקומן כבד, מחפשים את הוריד הבתול למצוץ ממנו את הנשמה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Jack_R1 צפיה בהודעה
    אם שניכם צעירים ללא ניסיון וללא משכורת מכניסה בארץ - תנסו, למה לא. במקרה הגרוע תהיה לכם חוויה לספר לילדים.
    אם יש לאחד מכם או לשניכם משכורת ועבודה מכניסה בארץ - תחשבו טוב ותעשו השוואות ספציפיות למשכורת שלכם, כולל זמני הסתגלות. מניסיון של קולגות שמדלגים ל-relocation לארה"ב וחוזרים או לא חוזרים - אלא אם אצלכם החיים נמדדים במ"ר של הדירה\בית וגודל הרכב - לא בדיוק חוסכים כסף במעברים כאלה, זה עושה יותר נזק מתועלת, ועושים את זה בעיקר למען קידום מקצועי.
    אני סטודנט ומתכנן לעבור על סמך המקצוע, לחברה שלי דווקא יש מקום עבודה טוב וזו חברה בינלאומית, זה תחום שהיא יכולה לעבוד בו גם באוסטרליה.
    כרגע שנינו צעירים וללא ילדים ככה שאין יותר מידי חוטים שקושרים אותנו, חוץ מהמשפחה עצמה. אז נרצה לחוות ולנסות ובתקווה גם לשפר את מעמדנו.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    .....המצב בארץ בקנטים, אם מבחינה בטחונית, מבחינה חברתית, והכי רלוונטי מבחינה תעסוקתית. מקצועות שבכל מקום אחר בעולם היו נחטפים ומכניסים סכום נאה לכיס, נזנחים כאן ובמקרה הטוב 'זוכים' לתמורה על גבול הרעב. וזה עוד לפני שדיברנו על הפינוקים שערמת הסחי מירושלים מפילה עלינו חדשות לבקרים, ההתמודדות היומיומית עם הבבוניאדה הבהמית שמסתובבת ברחובות, או הבנקים, שכמו נרקומן כבד, מחפשים את הוריד הבתול למצוץ ממנו את הנשמה.
    טוב שלא נסחפת בכלל.
    לא ראיתי כאן הייטקיסטים משוועים ללחם ומים ובכלל לא ראיתי יותר מדי אנשים עם תואר רעבים ללחם.
    הבבוניאדה שמסתובבת ברחובות מסתובבת בכל העולם ואם אתה רוצה להשוות נתוני פשיעה בארץ מול חו"ל אתה מוזמן. תגלה שהמצב סביר ביותר.
    איזה עניין יש לך בדיוק עם הבנקים ש"כמו נרקומן כבד, מחפשים את הוריד הבתול למצוץ ממנו את הנשמה"?? נותן להם את ה15 שקל שלהם בחודש והכל טוב.
    בקיצור, שנה גישה - למה אתה סתם מבאס לעצמך את החיים עם גישה שלילית ולא מועילה.

Senior Member
    בכל מדינה גונבים.
    ישראל מדינת גנבים.
    באוסטרליה אני בטוח שגונבים פחות..

Junior Member הסמל האישי של יהודה פ
    גם אני חושב להגר לקנדה... חושב המון זמן עד שהחלטתי שזהו המעשה הנכון ביחד עם כל השכנועים של החברים.
    Yamaha TT600 Belgrada

Member
    ושום מילה על אופנועים בארץ היעד?

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תשאלו את עצמכם כיצד אתם רואים את העתיד שלכם.
    בגדול ( בהנחה שאתם ילידי הארץ וללא אזרחות מקומית ושליטה בשפה) אתם תחשבו מהגרים, זרים וסביר להניח שלא יחבקו אותכם יאמרו ברוכים הבאים.

אם מדובר ברילוקיישן אז מנסיון של כ6 שנים של בריח במשרד החוץ, נסגרה המשכנתא, הבית רוהט, ילד אחד דובר טורקית ואחד דובר גרמנית!.

אני באופן אישי מכנן בי החלום האמריקאי - תחנת דלק באיזה חור נידח קצת חקלאות לנפש ואיזה פיקאפ הנושא את דגל הפדרציה ( גוזען יהודי דרומי)

אנחנו המדינה הכי עשירה בעולם,כולם גנבים ועדיין יש לכולם כסף.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Member
    תכף נתניהו יחליף את כל האוכלוסייה בהודים וסינים, עובדים בהיי טק ? תתחילו לארוז

Member הסמל האישי של shaig
    מי שיכול שיברח.
    מי שלא יכול, שיספר לעצמו סיפורים.