תוצאות 1 עד 15 מ 126

אשכול: יעוץ בבחירת האופנוע הבא

צפייה משולבת

עורך ראשי FullgaZ הסמל האישי של אביעד אברהמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי GilS צפיה בהודעה
    התמונות שסטרלוק העלה אמיתיות, היה יותר ראוי שנציג טכני של מטרו יתייחס למקרה ולא לפתור זאת כהשמצה.
    בוודאי שאמיתיות. לא טענו שלא.
    כשאופנוע מתהפך אחורנית בווילי - נגרם נזק. שלדת זנב שמתעקמת זה סביר לחלוטין לאופנוע שמתהפך בווילי.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    כשאופנוע מתהפך אחורנית בווילי - נגרם נזק. שלדת זנב שמתעקמת זה סביר לחלוטין לאופנוע שמתהפך בווילי.
    מה שמחזק את המצב הזה עוד יותר, זה שמדובר באופנוע בעל מומנט אדיר, שעם כח כזה, יכול להתפך אחורנית בווילי די בקלות, שיגרום נזק לנזב בלי מאמץ.

אדיר, אין לך מה להפסיד, בזה, תנסה לקחת נסיעת מבחן על הטרייסר, ועל הוי סטרום xt, לוי סטרום אין כל שיפיל אותך מהכסא, אך אני חושב שיש לו חבילה כוללת די משתלמת ועם יתרון לשימוש יומיומי.

בהצלחה.
    נערך לאחרונה על ידי adnan; 21-02-2016 בשעה 07:13.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של strelok89
    ציטוט נכתב במקור על ידי matan27 צפיה בהודעה
    התמונות אמיתיות- הסיפור מעוות. יכול היה לכתוב גם "נגרם כי הוא סובב את המצערת". בוא נגיד שזה ממש לא כשל הנדסי או כשל באופנוע,
    יותר בכיוון של טעות אנוש וכאן אסיים את דבריי בנושא.

מה הקשר בין mt09 לאופנועים שהצגת? נשגב מבינתי. אם כבר אז f800r, ואני מאמין שהשוק מדבר בעד עצמו.

אבל אם היית מוצא אופנוע ראוי להשוואה של מה עדיף, בוא ניקח היפרמוטארד משומש על mt חדש. אז יגידו לך ובצדק לך תדע מה האופנוע עבר,
    בין אם תאונה שכוסתה היטב ובין אם נסיעה אגרסיבית שתגבה מחיר גבוהה בטיפולים בהמשך. לך תדע אם טופל במקום טוב, אם לא עיגלו פינות-
    אמנם שני גלגלים, אבל לא פעם עולה הרבה יותר לתחזק מרכב...ויש עוד אין ספור דברים.

בוא נגיד שכל כלי משומש שרכשתי (וכולם היו בני כמה חודשים-עד שנתיים) מצאתי דברים. בין אם בבדיקה, או בין אם אחרי בעלות קצרה. אם תשאל אותי
    היום בהיצע שנוצר ומגמה שנוצרה-כלים כמו mt09/07 עדיפים כחדשים על "פרימיום" ישנים.
    הקשר בסוף זה המחיר. ביקשו אופנוע במחיר של עד 70 יש מחבר עצום של כלים משומשים בעד 70.
    וכמו שאמרתי אני הייתי קונה k1300 בן 5-6 שנים ולא mt09 חדש אבל זה אני ולכל אחד שיקול שלו.

ציטוט נכתב במקור על ידי אביעד אברהמי צפיה בהודעה
    מצד אחד זה נזק לגיטימי מצד שני אני לא מכיר כלים אחרים שזה קורה להם מווילי ולא חסר כלים שמתהפכים בווילים

ובקשר לתחזוקה יקרה ל דוקאטי שרשמתה אתה עצמך פירסמתה כתבול בפולגז שבהם היו טבלאות טיפולים והטבלאות של הדוקאטי מסתכמות באותן ה 4-5 אלף ל 40-48 אל ק"מ כמו שאר היפנים אם כבר אז הדוקאטי בשוטף זול מהMT כי זה אותה עלות אבל הדוקאטי עושה 8 אלף קמ יותר
    Si fractum non sit, noli id reficere

adversus solem ne loquitor