כותב לך פה מכונאי מנוסה, תחליף רק את הגומיה במקום לרוץ לקנות קיטים לשיפוץ משאבות שעולים פי 10 מהגומיה
עבודה של החלפת אטם מכני בדרך כלל מצריכה ניסיון ולא רצוי שתעשה דבר כזה לבד ובפעם הראשונה בכלל. כל זה בלי קשר למה שכתבתי קודם
אני בדילמה עם להשאיר את המצב כמו שהוא ולהמתין כי בכל אופן זה נזילה ממש קטנה כטיפה או שניים ביום, או שלהזמין קיט כזה http://www.ebay.com/itm/141146377333...%3AMEBIDX%3AIT
חברים לשיפוץ של משאבה צריך "כלים ייעודיים" יש איזשהו מדריך לטי מאקס?
כותב לך פה מכונאי מנוסה, תחליף רק את הגומיה במקום לרוץ לקנות קיטים לשיפוץ משאבות שעולים פי 10 מהגומיה
עבודה של החלפת אטם מכני בדרך כלל מצריכה ניסיון ולא רצוי שתעשה דבר כזה לבד ובפעם הראשונה בכלל. כל זה בלי קשר למה שכתבתי קודם
אז ככה חברים, פירקתי אתמול את כל הפיירניג בכדי להבין מה לעשות בדיוק, מבקש את עזרתכם ב-3 דברים עיקריים שלא ברורים לי עדיין
1. יש צינור ברזל שלא הבנתי אם בזמן פירוק משאבת המים אני מפרק אותו לפני ? או משאיר אותו??
2. לאחר פתיחת המשאבה ולאחר שאני שם גומיה חדשה יש צורך גם בסיליקון?
3. מהיכן אני מנקז אויר מהמערכת לאחר הפעולה לאחר מילוי מים ירוקים?
תודה מראש צירפתי תמונות..
ניקוז אויר.jpg
ניקוז מים.jpg
פתיחת ברגים.jpg
צינור.jpg
בורג אלן זה כנראה בורג ניקוז מים - בתמונה "פתיחת 4 ברגים" - בורג הכי תחתון.
אם אחרי הפתיחה שלו לא תקבל זרם מים פשוט פרק את אחד הצינורות - פתח את המכסה של הרדיאטור לפני שאתה מוריד מים.
התמונה מעל הפוסט הזה - פרק את הצינור המתכתי אחרת לא תוכל להוציא את המשאבה ואולי כדאי לשחרר את הצינור מגומי בשביל שיהיה יותר נוח לשלוף את המכסה משאבה.
בורג ניקוז אוויר,בפעם ה - 3 לא קיים.
אתה צריך לנקז מהמעקף תרמוסטט ותעשה את זה מבלי להניע את המנוע.
אם אתה שם גומייה חדשה והמשטח תקין אין צורך בחומרי אטימה.
אם אחרי ההחלפה עדיין יש דליפה - יש עיוות במשטח,לא סגרת נכון ואולי אפילו יש סדק.
אם יש סדק במכסה - תחליף,אם לא - תוסיף חומר אטימה כמו שהסברתי.
נ.ב.
בשביל מה הצבעים?
סתם מציק.
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 05-07-2015 בשעה 09:22.
סבבה הבנתי תודה!
רק דבר אחד אם אפשר להסביר יותר לגבי ניקוז אוויר מ- "מהמעקף תרמוסטט"
איך הוא נראה? ואיך בדיוק אני יודע אם ניקזתי את כל האוויר או אם ניקזתי טוב?
אתה יכול לסמן לי בסקיצה?
ללא שם.jpg
נערך לאחרונה על ידי vy17206; 05-07-2015 בשעה 13:37.
חלק 2 - תרמוסטט.
ממנו,או מראש המנוע יוצא צינור דק שהולך לרדיאטור.
שולפים אותו תוך כדי שמישהו ממלא את המערכת בנוזל ומחכים עד שיוצא זרם של נוזל רציף וללא בועות מהפטמה שאליה היה הצינור מחובר.
מחברים את הצינור חזרה ומניעים.
מכבים ומחכים שיתקרר,לאחר מכן חוזרים על הפעולה - ללא מילוי רק הוצאה של הצינור ובדיקה אם הזרם מהפטמה רציף,לאחר מכן אפשר למלא את החסר במערכת.
בשעה טובה בוצעה העבודה, הורדתי מים פירקתי את המשאבת מים והחלפתי את הגומיה לאחר בדיקה נראה כי מקום יבש לחלוטין עכשיו
בעיה אחרת שמתי לב לנזילה מצינור מים שכנראה הגומיה o-ring כבר בלויה, מצ"ב תמונה של הצינור.
"]
[/URL]
האם מומלץ לשים סיליקון עמיד לחום או שרק גומיה מקורית?
שאלה נוספת ברשותכם חברים:
בכדי להחליף פלגים איזה בוקסה צריך לקנות (והיכן) כי הפתח צר מאוד וצריך בוקסה ארוכה?
נערך לאחרונה על ידי vy17206; 31-07-2015 בשעה 12:19.
תחליף את 3 הגומיות של 2 הצינורות (שים מקוריות).
בוקסת פלאגים מידה 16