אני ביום יום משתמש בנעל בטיחות שקיבלתי מהעבודה, עשוייה כולה מעור בקר (שלדעתי גם עבה יחסית), וכול החלק הקדמי שלה -עד השרוכים, עשוי ממתכת(מתחת לעור, כמו בנעליים היישנות של הצבא), הסוליה עבה מאוד וגמישה באופן כזה שנוח ללכת איתן גם את שביל ישראל, אך לא עשויה מפלסטלינה שניתן לקפל בקלות - בטיחותי ואופייני לנעלי רכיבה יועדיות. איזור העקב גם קשיח אך איני יודע אם יש שם חיזוק העשוי פלסטיק או שזה פשוט עוד 1-2 שכבות עור ( מתוך ההנחה שאם זה היה עשוי מחומר קשיח מדי - זה היה לא נוח).
את השרוכים ניתן להדק הייטב (ממש חזק) על מנת לאבטח את הרגל כמו שצריך ולהגביל תנועה מוזגמת/תנועה לכיוונים לא רצויים - הגורם העיקרי לנקעים, שברים, קרעים במפרק הקרסול.
בקשר לאופנתיות של הנעל, אומרים שעל טעם וריח לא ניתן להתווכח, לדעתי היא באה ממש טוב עם ג׳ינס יפה ומתאימה ליום יום ולטיולים רגועים (בשביל טיול למטרת רכיבה ספורטיבית אני שם מגף יעודי -Alpinestars SMX PLUS שעליהן אתן סיקור אישי באשכול יעודי).
בקשר לאוורור, האומנם אין להן חורי אוורור יעודיים, אך הלבישה שלהן בקיץ היתה סבבה לחלוטין ולא סבלתי בכלל כתוצאה מחום, ואני גר בקרבת באר שבע, איפה שבדרך כלל חם, בלשון המעטה.
באשר למחיר, אני לא יודע מה הוא בדיוק כי קיבלתי אותן מהעבודה, אבל אני לא עובד במקום שאוהב להשקיע בעובדים שלו ואני אהיה מאוד מופתע אם הן עלו יותר מ250-400 שקל. מה גם שהן לא איזה מותג מוכר.
מצורפת תמונה שלהן לאחר שימוש אינטנסיבי של שנה:
שם החברה זה Astra safety ומדינת היצור שלהן זה איטליה, את הדגם אני לא יודע כי לא רשום על הנעל, אבל אני לא חושב שתהיה בעיה למצוא אותן בחנויות לכלי בניין.

ציטוט ההודעה בתגובה