נכתב במקור על ידי
אריאל אלסיבוני
1. רכיבה היא רכיבה - עם מיגון או בלי מיגון.
מישהו אמר שרכיבה היא לא רכיבה? רכיבה היא רכיבה. רכיבה היא רכיבה היא רכיבה! הנה.
ועדיין, הדיון היה אם הדבר הנכון הוא להיות ממוגנים בתהליך או לא.
3. ווילז זה לא פולגז - הקמנו את ווילז, אברהמי פרדר ואני בשביל להחזיר את הכיף לאופנוענות.
מקובל. זכותכם המלאה לבחון ולבחור לאן אתם רוצים לקחת את ווילז, גם אם אין ולו קשר הכי קטן בינו לבין פולגז. אישית - נהנה מאוד ומקווה שתמשיכו עם הקו - כי הוא מגניב וכיף לי לקרוא.
4. ווילי זה כיף - עם מעיל או בלי.
ווילי זה כיף. שוב, אין ויכוח. שוב - עניין המיגון בתהליך. אם תרצה, אם כבר - במהות שלו ווילי הוא דבר מסוכן - אבל אף אחד לא אמר שום דבר על זה. עניין המידותיות וכל זה.
5. מקצועיות - אני רוכב למעלה מ-22 שנה. התחלתי לכתוב בפולגז לפני 11 שנים ומהר מאוד עברתי למדיה רצינית יותר. כך שאני כותב לפרנסתי על מכוניות ואופנועים כבר יותר מעשור. מי שמכיר יופי, מי שלא, יכיר. בשנים האחרונות נתווספו הרבה "עיתונאי אופנועים" למדיה. אני מכיר את כולם ויכול להגיד לך בעניין הזה דבר אחד - יש כאלו שלבושים במיטב ציוד המגן אבל אין להם מושג מה זה אופנוע ומה עושים איתו. יש כאלו שרוכבים שנים אבל עסוקים לצטט דפי נתונים בצורה מתוכחמת ולכתוב הצהרות אניגמטיות שיכולות להתאים לכל אופנוע. אני מקווה שגולשי ווילז יכולים להסתכל מעבר לקליפה. כי בחינה של כלי רכב היא התעסקות ב"ברזל" ולא לסיפורים שמסביבו בטח שלא לגוש הבשר שרוכב עליו.
אז מה הטענה, שיש פחות מנוסים ממך? אין ויכוח. האם זה אומר שאתה תיפול יותר טוב מהם אם וכשתיפול (חו"ח, טפו טפו וכל שאר אלו)? אולי. האם זה אומר שמיגון לא היה שומר עלייך הרבה יותר טוב - ברור שכן. ואתה יודע את זה.
6. צאו לרכוב. כל שניה שאתם כותבים פה היא שניה שבה אתם לא רוכבים. לא חבל?
וואלה חבל. עוד מעט יוצא למבחן, ארכב בדרך.