איך להכניס אופנוע לפנייה 'על הצד'? מדריך מקוצר.
הווידאו בפנים.
http://wheelz.co.il/?p=94067
איך להכניס אופנוע לפנייה 'על הצד'? מדריך מקוצר.
הווידאו בפנים.
http://wheelz.co.il/?p=94067
זה נראה מאוד מקצועי שאריאל מדגים החלקה לתוך פניה עם ג'ינס וטישרט, ללא מעיל אפילו.
Not
אהבתי את הכתבה. תוכן מגניב, שונה וייחודי.
כיף לראות שינוי במדיניות
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה,שירכב עם חולצה או בלי קסדה די להיכנס לאנשים לחיים.
מסכים בהחלט.
גם אתה צודק. עם זאת, מגזין מקצועי שאמור להוות דוגמה לרוכבים מתחילים ומנוסים כאחד, לדעתי משדר מסר לא נכון כאשר אחד מרוכבי המבחן שלו אינו ממוגן, בעיקר כאשר מבצע עם האופנוע תמרון מעט מורכב יותר ובעל פוטנציאל נזק גדול יותר מהרגיל. בוודאי שזכותו של כל אחד להתמגן כאוות נפשו אולם כאן יש משקל של סמכות, גם אם אינה "רשמית". מיגון לא חייב להיות חליפה מלאה כמו של אביעד או פרדר ולדעתי יכול להיות גם מיגון body armor או משהו, אם הרוכב מעדיף, אולם יש כאן משקל למסר שמועבר לקהל הקוראים אשר לא בהכרח יודע להבדיל או להחליט כראוי בשל גילו הצעיר. אגב, במגזינים רציניים בחו"ל, מעולם עד כה לא ראיתי מבחן לכלי או פיסת רכיבה בה המציג אינו ממוגן, אלא אם כן זה עבור גימיק כלשהוא או משהו כזה המחייב אי-לבישת מיגון.
![]()
נערך לאחרונה על ידי יונתן57; 30-06-2015 בשעה 22:12.
רק לאחר שיעלמו כל בעלי החיים, אחרון העצים יכרת ולא ישארו עוד מים, יבין האדם שכסף אי אפשר לאכול.
יש אופנוען מהיר מאלי פנגס?
ואחרי זה הם עושים תאונה, נפצעים מאוד מאוד מאוד קשה עם מלא מפרקים שנשברים ושפשופים וצלקות וכאלה, מקבלים הון תועפות מהביטוח,
החברת ביטוח מפצה על מה שהיא שילמה בזה שהיא מעלה לך ולי ולכוווווווווווולם את הביטוח.
עכשיו הבנת למה אתה לא ״ נכנס לו לחיים ״ אלא הוא נכנס לחיים שלך?
אתה רוצה את זה בצורה גרפית או שזה מספיק ברור לך?
צק צק צק ...
(סתם, אני מקנא שאני לא מתקרב לעשירית מהיכולות האלה)
ושתי שאלות -
1. מה יותר מסובך? ווילי או סליידינג?
2. יש לכם את זה ליותר מאותגרים? (נגיד שטח)
אם אני זוכר נכון הוא נפטר מסרטן ריאות הגבר הגברי ההוא.
אני לא מתנגד למיגון אני מתנגד להטפות,עבור שוב על השרשור אני בטוח שתמצא כמה.
זה מייגע והופך את הפורום לכבד.
כנראה לא הבנתם על מה אני מדבר ולמה התכוונתי, ולכן אסביר את עצמי.
לא אמרתי שחייבים לרכב ממוגנים, כל אחד עושה את השיקולים שלו. גם אני לא תמיד שם מעיל, לכן זו תהיה צביעות מצידי להגיד לאחרים איך והאם להתמגן.
אבל ממגזין אופנועים שאמור להוביל ו"לחנך" את הרוכבים הצעירים ולתת דוגמה, אני כן מצפה לגישה יותר בוגרת ואחראית. לא מן הנמנע שרוכב צעיר יראה את הכתבה, ירצה לשחזר את הנעשה, יסתכל על הבוחן (או מי שזה לא יהיה, לא מכיר אותו) ויבין שאם הוא עושה את זה עם טישרט, אז כנראה שזה מספיק.
כמו שכתבו מעלי, בשום מקום לא ראיתי מבחן, כתבה או משהו בסגנון בו רוכב נראה רק עם קסדה, ו"עושה טובה" ששם כפפות. זה לא נראה טוב בעין, לא נראה מקצועי לדעתי, ולא נותן דוגמה טובה. בזמנם הפנוי שירכבו כמובן איך שבא להם, אבל כשהם מייצגים פורום מוביל, זו גישה מוטעת.
כמובן שזו דעתי בלבד, אבל אני התאכזבתי קצת. הייתי שמח לראות את תגובתו של אביעד בעניין..
לא מבין את אלו שכואב להם התחת על זה שהוא רכב לא ממוגן.
אי אפשר להעביר חיים שלמים בניילון פצפצים.
כל אחד שירכב איך שבא לו. רק שלא יבכה על ההשלכות.
והנה, אלסיבוני מרחיב בעניין:
http://wheelz.co.il/?p=94172
את דעתי אכתוב פה בהמשך היום.
אחד הדברים היפים בפול גז היה נסיון להטמיע את נושא המיגון ורכיבה שקולה.
אז לגבי התגרזנות השכבות וכו׳ מה לעשות בכל זאת פורום רוכבים ו r1 לא ירכש כדי לרכב איתו למכולת
אבל נושא המיגון אתם לטעמי חייבים לתת דוגמה
If you're going through hell,keep going
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI