ציטוט נכתב במקור על ידי אריאל אלסיבוני צפיה בהודעה
1. רכיבה היא רכיבה - עם מיגון או בלי מיגון.
2. פולגז מת - צריך להבין את זה.
3. ווילז זה לא פולגז - הקמנו את ווילז, אברהמי פרדר ואני בשביל להחזיר את הכיף לאופנוענות.
4. ווילי זה כיף - עם מעיל או בלי.
5. מקצועיות - אני רוכב למעלה מ-22 שנה. התחלתי לכתוב בפולגז לפני 11 שנים ומהר מאוד עברתי למדיה רצינית יותר. כך שאני כותב לפרנסתי על מכוניות ואופנועים כבר יותר מעשור. מי שמכיר יופי, מי שלא, יכיר. בשנים האחרונות נתווספו הרבה "עיתונאי אופנועים" למדיה. אני מכיר את כולם ויכול להגיד לך בעניין הזה דבר אחד - יש כאלו שלבושים במיטב ציוד המגן אבל אין להם מושג מה זה אופנוע ומה עושים איתו. יש כאלו שרוכבים שנים אבל עסוקים לצטט דפי נתונים בצורה מתוכחמת ולכתוב הצהרות אניגמטיות שיכולות להתאים לכל אופנוע. אני מקווה שגולשי ווילז יכולים להסתכל מעבר לקליפה. כי בחינה של כלי רכב היא התעסקות ב"ברזל" ולא לסיפורים שמסביבו בטח שלא לגוש הבשר שרוכב עליו.
6. צאו לרכוב. כל שניה שאתם כותבים פה היא שניה שבה אתם לא רוכבים. לא חבל?
1. רכיבה ללא מיגון היא רכיבה פחות אחראית וחבל שזה מה שאתה מציג
2.. מת יהיה זיכרו ברוך חבל שכך
3.הכיף לאופנוענות ובכל זאת אפשר להוות דוגמה בייחוד אתם המקצוענים ופה אתם לטעמי מפסידים נקודות וזה נראה רע.
4. ווילי זה דיבילי ואם התפספסף משהו כמובן שעדיף מיגון אבל העיקר הכיף זה גם הקהל שתקבל
5. אכן אתה מקצועי וכאדם שחיי את הענף של הדו גלגלי דווקא אתה צריך להציג את הרוכב המושלם ולא רוכב זב חוטם בגיל 16 שמראה לחברה שלו איך הוא מוחק את הקעקוע בגב.
6. אם אנשים לא יכתבו פה מה הטעם לפורום??( טוב הייתי צריך תשובה ברור לי שאתם רוצים שנכתוב)
חברה יש לכם הרבה מה להציג ולמרות דעתי השלילית על ווילי אפשר לחיות עם זה אבל לדעתי אתר מקצועי שמכבד את עצמו הוא יעשה זאת עם מיגון מלא!
תחשבו על זה

If you're going through hell,keep going