האמת, את הכתבה המדוברת בכלל לא קראתי, הגעתי לפה בעקבות השרשור שהתחיל סמיילי...
מפוסט לפוסט הבנתי על מה סמיילי מדבר, וואלה, אני שכתבתי לו "צריך לתת זמן חסד, זו רק ההתחלה" אני אוכל את הכובע. טעיתי, מסתבר שצמח פה משהו שונה, מסתבר שבלי שאמרו לנו זה לא ההמשך של פול גז (או הציטוט שעלה פה על שורות הפוסטים - "פולגז מת"). האמת שהיה לי מוזר, אני הגעתי לכאן בפעם הראשונה דרך הכתובת של פולגז, משונה...
אני אישית מסכים עם כל אותם "ממורמרים", התשובה של אביעד הפתיעה אותי יותר מכולן. אני מכיר את אביעד דרך הפורום כבר שנים (ואף פגישה מקרית אחת בכביש עכו צפת), לא האמנתי שאני אקרא דווקא ממך היתממות שכזו. הרי פולגז היה סוג של מגדלור עבור מתחילים בתחום, כל חבר ששאל אותי על אופנועים ישר הפניתי אותו לפורום והדגשתי בפניו את חשיבות המיגון. למרות זאת, ההיתממות הזאת של "אנחנו לא מחנכים" פשוט משאירה אותי המום, אז כן! אתם מחנכים, תרצה או לא, תגיד עד מחר "אני ארכב איך שבא לי ושאף אחד לא ייקח ממני דוגמא" (פה מדובר על אריאל) אבל העובדה היא שלוקחים ממך דוגמא! אל תתמם, מספיק עם זה! אז אם באמת על הזין שלך (שוב אריאל) זה בסדר אבל אם זה לא, ומיגון חשוב לך אז תתבגר ותיקח אחריות (אביעד)!
חוץ מזה, אין הרבה מה להגיד, ווילז כבר באוויר זמן מה ואם לא שמתם לב הרבה אושיות פורום (מהפורום הישן, איך קראו לו? זה שאסור לומר את שמו? ואה נכון פולגז) נעלמו ובדיוק מהסיבות האלה. אבל האמת, בסופו של דבר זה המגזין שלכם תעשה איתו מה שבא לכם אבל יש סיכוי טוב שתאבדו ככה הרבה חברים שהיו איתכם הרבה שנים ותרמו רבות (לפורום הקודם לפחות).
יאללה הלכתי לבדוק מה זה פורום שמונה, מסתבר שתפוז לא נסגר בשנת 95 כמו שחשבתי...

ציטוט ההודעה בתגובה