עוד לא עלה מבחן כזה כדי שנוכל לדון בו. אולם, אביעד אמר שהמבחנים בעלי "אופי מגזיני" ופחות צרכני, בזמן ש"רכיבה ראשונה" לא מספיק אינפורמטיבי מבחינה צרכנית לדעתי. הקונספט עצמו יכול להיות מוצלח- סקירה קצרה על הכלים בשוק אפילו מספר פעמים בשבוע, אחלה. לא צריך שכל סקירה כזו תהיה כמו מבחן דרכים שלם בפולגז, אבל גם במספר פסקאות ניתן לתת קצת יותר אינפורמציה, ובנוסף מידע צרכני חשוב כגון טבלת תדירות ומחירי טיפולים שחסרה מאד. אני מבין שווילז זה לא פולגז בשם אחר, ושזה מגזין חדש מסוג חדש. אני מאד מעריך את הנפשות הפועלות באתר ומכבד את דעתם, אבל מאידך- רצוי שיקשיבו קצת לקהל הקוראים ולמה שהוא מחפש, כך תוכלו לשמר את מה שהיה טוב ועבד, ובד בבד להוסיף ולהתפתח לכיוונים חדשים. אני מניח שכל מי שכאן רוצה שהאתר יצליח, והוא יכול להצליח גם בלי להיות העתק של פולגז, ולשם כך חלקנו צריכים למערכת קצת זמן להתגלגל, והמערכת צריכה להיות קצת יותר קשובה לאנשי הקהילה ולמה שיש להם להגיד. בסה"כ אנשים כאן נותנים ביקורת בונה מתוך אכפתיות, ולא הכל שחור ולבן ככה שאפשר להגיע למצב שבו הרוב יהיה מרוצה והמגזין יהיה הכי טוב שהוא יכול להיות לכותביו, קוראיו, ומשתתפי הפורום (שיגדל ויבדל"א).

ציטוט ההודעה בתגובה