אל תקרא על המערכת הזו לפני שאתה שואל.
זו מערכת דפוקה, רוב האנשים מפרקים אותה מהרכב והאופנוע.
לא תורמת לכלום ולא שווה כלום ואם תזרוק אותה על מישהו...
תיפטר ממנו וממנה ביחד, שתי ציפורים באבן אחת.
בקיצור, מערכת לא חשובה בכלל.
קראתי שהדגם מ-2014 מגיע עם abs, עד כמה חשובה המערכת בלימה הזו?, בנוסף, האם הדגמים מ-2013 ששווקו בארץ, הם עם הספק מוגבל של 33 כ"ס או 42?
אל תקרא על המערכת הזו לפני שאתה שואל.
זו מערכת דפוקה, רוב האנשים מפרקים אותה מהרכב והאופנוע.
לא תורמת לכלום ולא שווה כלום ואם תזרוק אותה על מישהו...
תיפטר ממנו וממנה ביחד, שתי ציפורים באבן אחת.
בקיצור, מערכת לא חשובה בכלל.
תודה על התגובות, מה לגבי הכ"ס?
אז צחקת כשאמרת שהיא לא יעילה ומפרקים אותה מהאופנוע?
כי אמנם קראתי עליה דברים חיוביים אך הן באו מיצרנים ומוכרנים של אופנועים שמספקים ומוכרים אותה ומשום כך תהיתי אם היתרונות שלה כה גדולים ואין שום חסרונות כפי שמוצג בכתבות שקראתי, או שהאינטרס השיווקי חזק מזה ולא מציג את הדברים בצורה אובייקטיבית
אני מתנצל, האם באמת אתם טוענים ש abs היא מערכת מיותרת או שלא קראתי את הסרקזם בין השורות?
כמה זלזול בחברי הפורום ששואלים שאלות, אז לא עשיתי עבודת מחקר בנושא, או אולי רציתי לראות זווית נוספת מאנשים שהתנסו במערכת הזו, וגם השאלה שלי הייתה על נושא נוסף של הכ"ס שלא התייחסו לכך בתשובות. בפרט ממנהל הפורום הייתי מצפה שיכבד את כותבי ההודעות, לפני שמשתלח בהם, יש צורה לכתוב דברים ויש גם צורה לכתוב ביקורת, שמכבדת את כותבה.
מנהל פורום יקר, אנשים קטנים מסתתרים מאחורי אופנועים גדולים..
זו הודעתי האחרונה בפורום.
עוז אני חושב שאתה מגזים, ואם גם אתה חושב ככה כדאי שתוריד גז. לגבי crolinor אני מקווה שתשאר בפורום. מעלה שאלות למה אופנועים מתחברים לאגרסיביות. אני למשל חושב שהאופנוע הוא כלי מדהים דווקא בגלל שהוא לא יכול להזיק לאף אחד חוץ מלרוכב עליו. מבחינתי הוא כלי שמבטא אחריות אישית. וגם תעוזה. בניגוד לגיפים של רמת אביב. התגובה שלך עוז בשרשור הזה הייתה מסכנת אחרים. וחבל.
Sent from my Elephone P6000 using Tapatalk
היה לי ברור שאני מגזים,
כששוב שואלים, בפעם המיליון, על שמן לשרשרת ומה הכי טוב, אני שותק.
אם יש וויכוח על איזה מעיל עור או נעלי רכיבה, המקסימום יהיה, דעתי מניסיון.
אבל כששואלים שאלות על אופנועים שעולים עשרות אלפי שקלים,
בלי לקרוא ובלי להבין ויש חומר אפילו בשפה נידחת כמו עברית.
כשאני כותב "אל תקרא על המערכת הזו לפני שאתה שואל..."
ציפיתי בטעותי כי רבה, שפות"ש יבין את הבדיחה הגרועה ואת שאלתו הגרועה וירוץ לבדוק.
לצערי פות"ש לא הבין את הרמז והסרקזם ולא הלך להתעמק במערכת מצילת חיים.
כאשר אני יוצא מתוך הנחה, אולי מוטעית, שפות"ש או כל בעל רשיון באשר הוא,
שמע ויודע מה היא מערכת abs ומה היא עושה...ואז אני נתקל בשאלה כזו,
אני תוהה אם פות"ש טרול, מנסה להציק, או באמת לא יודע ולא מתאמץ.
כך, כך או כך, לכל הנעלבים, קבלו התנצלותי.
הטעות החמורה ביותר שלי, שאני מנסה לחנך ולהרים פורום יותר איכותי.
מהר מאוד הייתי משנה את הנושא ועובר להסברים על המערכת,
למרות שהייתי בטוח שמישהו מכם יעשה את זה לפניי.
נ.ב
תעברו פעם על הודעות של אנשים, ככה סתם בשביל הסקרנות.
פות"ש שואל שאלות על אופנועים שהוא רוצה לקנות בתקציב שיש לו,
כסף לשפוך הוא יכול, לקבל דעות מאנשים קטנים בפורום הוא יכול...
לעשות מחקרים בעצמו ולא להתעצל הוא גם יכול, אבל בוחר בדרך הקלה.
אין מניעה ואפילו מבורך לשאול ולשתף בפורום, זה חלק מהמטרה,
אבל רק לזרוק שאלות באוויר, לשאול וללכת,
זה רק מסביר שמאותן סיבות הוא בוחר להעלב וללכת.
ותודה ל- Dvir שלא אכזב.
נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 20-02-2016 בשעה 09:15.
יש כאן מקרה ברור של פער דורות.
פות"ש הוא מהצעירים - אלו שכותבים בעברית פייסבוקית ("עד כמה חשובה המערכת בלימה הזו" במקום "עד כמה חשובה מערכת הבלימה הזו"), מצפה לקבל תשובות מאנשים כי sharing זו תמצית החיים (היית במקום מדהים - לא עשית סלפי ולא העלית לרשת - לא היית שם) ואם שואלים אז מיד מקבלים תשובות, אפילו אם התשובה קיימת בהישג יד. עוז הוא חטיאר. מצפה ללימוד עצמי לפני ששואלים שאלה בפורום ומצפה שהשואל ידע להבחין בין תשובות רציניות וחכמות לבין תשובות שאינן כאלו.
פות"ש, ונניח שחבר פורום (לצורך העניין בוא נניח ששמו בפורום הוא moshdebil היה כותב לך תשובה שהמערכת מיותרת. אתה יודע מיהו? בדקת מה הידע שלו בנושא ששאלת? אתה לא חושב שיש מספיק מידע שנכתב ע"י בעלי מקצוע שהוא אמין יותר מתשובה שתקבל מחבר פורום מקרי?
תחשוב על זה. זה אינו מתכון לעוגה שמקסימום לא תצא. אתה מדבר כאן על מערכת הקשורה לבלמים - מערכת שיכולה לקבוע אם תמות או תחייה. אל תסמוך על מה שכותבים לך בפורום, בפייס או בכל מדיום אחר אלא תחקור בעצמך דעת מומחים ואז תחליט.
מוקדש לכל האנשים שאבחנו את המחלות שלהם לפי גוגל (במקום ללכת לרופא) ואינם אתנו היום.
שמע עוז, אני אנסה להגיד את זה בעדינות יתרה. אתה מתנשא מאוד, אתה לא מעל אף אחד פה, אתה כולה מנהל בפורום שבוא נודה לא כל כך מצליח, אולי זה בגלל ההודעות הציניות\לא מצחיקות שלך ושל עוד כמה משתמשים פה שבמקום לענות על שאלות עונים דברים מאוד מפגרים ויש לציין גם ארוכים, אז אפשר במקום זה לענות בצורה יפה ולא מתנשאת. דבר שני, זה פורום, אני לא אעשה חיפוש לפני שאני פותח שרשור, אני פשוט אשאל ולא מעניין מה תחשוב ותגיד. בפול-גז היה מעולה, לא היה את כל הדברים האלה, הפורום היה מצליח מאוד, לצערי הרב הפורום החדש לא כ"כ מצליח ואתה במקום לעזור אתה מבריח מפה אנשים וזה לא הפעם הראשונה וגם לא השניה שהברחת מפה משתמש, הנה הברחת גם אותי. כמעט אין אנשים שכותבים ועוזרים פה, מעטים. תודה רבה לכולם.