תוצאות 1 עד 15 מ 26

אשכול: Ktm390 כמה שאלות

תצוגה בשכבות

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של MasterOz
    ציטוט נכתב במקור על ידי AviDuke צפיה בהודעה
    שמע עוז, אני אנסה להגיד את זה בעדינות יתרה. אתה מתנשא מאוד, אתה לא מעל אף אחד פה, אתה כולה מנהל בפורום שבוא נודה לא כל כך מצליח, אולי זה בגלל ההודעות הציניות\לא מצחיקות שלך ושל עוד כמה משתמשים פה שבמקום לענות על שאלות עונים דברים מאוד מפגרים ויש לציין גם ארוכים, אז אפשר במקום זה לענות בצורה יפה ולא מתנשאת. דבר שני, זה פורום, אני לא אעשה חיפוש לפני שאני פותח שרשור, אני פשוט אשאל ולא מעניין מה תחשוב ותגיד. בפול-גז היה מעולה, לא היה את כל הדברים האלה, הפורום היה מצליח מאוד, לצערי הרב הפורום החדש לא כ"כ מצליח ואתה במקום לעזור אתה מבריח מפה אנשים וזה לא הפעם הראשונה וגם לא השניה שהברחת מפה משתמש, הנה הברחת גם אותי. כמעט אין אנשים שכותבים ועוזרים פה, מעטים. תודה רבה לכולם.
    ציטוט נכתב במקור על ידי shembar1 צפיה בהודעה
    מזה התשובה הזאת?? ועוד ממנהל פורום?
    השאלה שלו היית לגיטימית מאוד (אולי לא מנוסחת כמו שצריך) ......
    ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה
    השאלה של פות"ש לא לעניין, וגם התשובה של מנהל הפורום. תשובות מסוג זה לא רק שמבריחות את הקורא המזדמן, הן מבריחות גם אנשים קבועים שרוצים לתרום לקהילת הדו"ג. אני מבין את הרצון לשמור על פורום ברמה גבוהה ונטול שאלות "קיטבג", אבל אפשר להעביר ביקורת בצורה יותר מתונה וידידותית, ובלי לגרום לחברי הפורום לפחד לכתוב בפוסטים, שכן אולי יפלט להם משפט לא במקום שיעורר זעם אצל מנהלי הפורום. זו דעתי.
    ציטוט נכתב במקור על ידי AviDuke צפיה בהודעה
    למה השאלה לגיטימית? אז ככה, בן אדם יודע מה זה abs אבל לא יודע מה ההשפעות של זה ולמה רוכב כן מבטל abs ולמה רוכב לא מבטל. בויקפדיה רשום בכללי על מערכת abs ולא יותר מזה. אין כמו מענה אנושי. לגבי כ"ס, יש כאלה שהגיעו מוגבלים ויש כאלה שלא, לא הכל גוגל מוצא. למה להטריד אנשים שיעשו את זה בשביל פותח האשכול? גבר סגור את הפורום, סגור את המשתמש, לא "נטריד" אותך. אולי בגלל הדברים שנאמרים פה אנשים באמת לא פותחים שרשורים או לחילופין עוברים לפורום אופנועים אחר. אין דבר כזה פורום ברמה גבוהה, תמיד יהיו את אלה ששואלים שאלות של רוכבים מתחילים וזה חוזר על עצמו פעם אחר פעם. לפי דעתי, מי שאין לו מה להגיב שלא יגיב, בטח לא בציניות כי לא תמיד מבינים את הצחוק דרך מחשב. אז דיי, בואו נחזור לימים כמו שהיה פול-גז האגדי.
    אענה לכולכם יחד, כל אחד מכם יכול לקבל ויכול שלא.
    פול גז היה קיים שנים ארוכות, אגדי או לא , כרגע הוא לא קיים וכולם זוכרים אותו לטובה.
    במבט לאחור, הוא בדיוק אותו הדבר כמו הפורום הזה, רק קצת פחות שוקק חיים.
    העובדה שאנשים ששהו בו אז, לא נמצאים בו היום, העובדה שיש כאן אנשים שלא מוכנים להתאמץ,
    העובדה שלרוב השואלים אין מושג איך לכתוב כותרת אנפורמטיבית שלא לדבר על שגיאות כתיב וסימני פיסוק,
    העובדה ששאלות לא מנוסחות כראוי, לא נשאלות לצורך ידע והבנה, לא נשאלות למען הסבר לאחר קריאה מוקדמת,
    לא נשאלות במטרה להבין את התשובה ולדעת באמת מהי, לא נשאלות במטרה להעשיר את השואל, אלא כפתרון קל.
    כל העובדות הללו, כולן יחד, הן שמיאשות את הקורא,
    הן שמדירות את רגלי הכותבים המנוסים והן שמשאירות את הפורום כמו שהוא.
    העובדה, המצערת אולי, שאתם כגולשים, לא מוכנים לקבל שיש כאן גולשים ששואלים שאלות לא ענייניות
    ולגבי המקרה הספציפי הזה, שאלות עצלניות ופתיחת אשכולות שרובם לצורך שאלה סתם ולא לצורך דיון ענייני - תבדקו
    1. על קניית אופנוע 2. קטנועים מהמשטרה 3. חוות דעת על אפריליה (כותרת שנערכה)
    4. חוות דעת על (עוד) אפריליה (שוב כותרת ערוכה) 5. ktm390 כמה שאלות (שבכלל לא היה צריך להפתח בכללי)
    העובדה הזו, גרמה לי לענות בציניות על השאלה.
    אם זה מה שגורם למישהו לעזוב, אם זה מה שמבריח כותבים רציניים, אני מוכן לחיות עם זה.
    אני מוכן לקבל הערות בפרטי, כמו שקיבלתי ממישהו ואני אפילו מוכן לנהל דיון ציבורי למרות שאני כולה מנהל בפורום...
    שלדברי AviDuke , לא כל כך מצליח.
    מחלות פייסבוק, שפת וואטסאפ (שגם אני חוטא בה לפעמים) זילזול בפלטפורמה שנקראת הפורום,
    עצלנות ודרישה לתשובות כאילו מישהו חייב כאן משהו למישהו, כתיבה לא עניינית וכותרות מטופשות כמו "דחוף!!!"
    את זה אני לא מקבל, אולי לא מוצא חן בעיני מישהו שאני מתנשא לפעמים, אולי נראה שאני סתם מתנפח.
    זה בסדר, יש המון דברים שאתם לא יודעים. יש כאן אנשים שקיבלו הערות ממני בפרטי והחזירו קללות,
    יש כאלו שהעירו לי וקבלו התנצלות פומבית, יש כאלו שביקשו ממני לשנות את דעתי על שרשור שננעל, קיבלתי וגם פתחתי.
    גם אם זה לא מוצא חן בעיני מישהו, כאן, כדי שתקבלו תשובות מספקות ומפורטות, צריך לשאול שאלות רציניות.
    כדי שאנשים לא יצטרכו לחזור על תשובות שוב ושוב, כדאי ורצוי לערוך חיפוש, כדי להבין, צריך לחקור ולגלות.
    אם מישהו חושב שזו כיתה שבה כל אחד יכול לעשות מה שבא לו, לדעתי הוא טועה.
    דווקא הכותבים העצלנים, המזלזלים, אלו שלא קוראים את החוקים, אלו שמספימים ומטרילים...
    הם האנשים שמבריחים את הכותבים בפורום. הם שגורמים לכולם לרדת כיתה.
    כאן לא גנון, יש מקום לכולם אבל נדרש מינימום של מאמץ.
    מאמץ קטן של, להיות חלק מקהילה, להיות חלק ממקום איכותי של קוראים וכותבים.
    אם מישהו יזלזל או חושב לזלזל, כמו AviDuke ואני מצטט
    *
    זה פורום, אני לא אעשה חיפוש לפני שאני פותח שרשור, אני פשוט אשאל ולא מעניין מה תחשוב ותגיד.*
    מקומו לא כאן, זה אמנם פורום, אבל בפורום איכותי ומקצועי כמו פורום רופאים או עורכי דין, הוא, לא היה כותב כך.
    אז תגידו, מה אני עורך דין? רופא? אני כולה כולה רוכב על אופנוע...אז זהו, שלא.
    אם תתיחסו לפורום הזה ברצינות, הוא יחזיר לכם רצינות, אם תתיחסו למנהלים ולאחרים בזילזול,
    אם כל אחד יעשה מה שבא לו, אם זה עוד משתנה בקרן רחוב, שבה אתם מוציאים את הבולבול ומשתינים,
    עלי זה לא מקובל ולא מתאים לי.
    יתרה מזו, אם תתיחסו אל עצמכם ברצינות, אל הכותבים הרציניים ברצינות, אל המידע ברשת ברצינות,
    גם החברה והסובבים אתכם, יתייחסו אליכם כאופנוענים רציניים.
    זה לא תפקידי לחנך, בפול גז, האגדי כפי שאתם כותבים, התנגשתי לא פעם עם קוראים שאמרו שאני מטיף.
    אז הסברתי וגם היום אסביר, אני מצפה שהמקום היחיד במדינת ישראל, שיש לו פורום אופנועים פעיל...
    יהיה הפורום האיכותי, המעניין והמזמין ביותר שיש, גם לרוכבים חדשים וגם להורים שלהם...אלו שדואגים.
    אם בא לכם להשתין וללכת, להפליץ (שאלה) במעלית ושכולם יריחו, לכתוב בצורה לא עניינית ולרדד את הפורום,
    לא במשמרת שלי. אם תחליטו שאני לא מתאים והמנהלים שלי יאמרו לי ללכת...אלך. מבחינתי, רצון הציבור קובע.
    כל עוד זה לא קורה, קבלו את זה שיש הרבה פעמים שאני מבקש בפרטי לפני שאני יוצא על מישהו,
    יש פעמים שאני שותק למרות שלא מתאים לי ויש פעמים שאני כן מקבל את החוסרים, בידע, הבנה, עברית איכותית וכו'
    אני כנראה, אחד היחידים בפורום הזה, שרוצה פורום איכותי שנוגע באופנוענות איכותית ומספק מידע איכותי.
    אם מישהו חושב שהמטרה שלי היא להבריח מכאן אנשים, הוא לא רק טועה, הוא בעצלנותו...גם לא שואל, למה?
    למה מנהל עונה כמו שהוא עונה?...מה קרה? מה גרם לו לענות כך?
    זה שוב, לצערי, מעיד על חשיבה קטנה, עצלנית וללא ראיה לטווח הרחוק.
    רוצים מקום איכותי? רוצים להתגאות בפורום אופנוענות ובאופנוענות בכלל? רוצים כלים להסביר לסביבה, למה אופנוענות?
    תתחילו להתנהג בהתאם.
    מי שלא מתאים לו להיות בפורום הזה, מי שמתייחס למקום כאל מקום קטן, משעמם, כולה פורום, ועוד כינויים שונים ומשונים,
    יכול ללכת ולא להשאר. אני מחפש את הטובים שלא נעלבים, את האיכותיים שלא שמים רגליים על הספסל באוטובוס או ברכבת,
    את אלו שיש להם מה לספר לכולם, כמו ביקורות, חוות דעת, הגיגי לב, סיפורים קורעים על תאונות וסיפורים מרגשים על רכיבות.
    אף אחד מכם לא עשה את זה. רוצים פורום מעניין ואיכותי? אז אולי תתחילו.
    רק אל תלמדו אותי מה נכון ומה לא, כמו שאמר א.הזקן, אני חטייאר שלא רואה בעין יפה את הזילזול בפורום הזה.
    אל תשכחו לרגע אחד, זה המקום היחיד שיכול לתת מענה לאופנוענים.
    לא פייסבוק ו-וואטסאפ, ששם ההודעות נעלמות ונגללות, אין עוד פלטפורמה כזו בישראל.
    אם לא מתאים לכם שאני רוצה שזו תהיה האוניברסיטה של האופנוענים...אז לכו לשלום, לא מחזיקים אתכם בכוח.
    אם כן מתאים לכם, כולכם מוזמנים להישאר.
    דבר אחד ברור לי, באוניברסיטה, לא מקובל להתעצל ולזלזל.
    מי שרוצה תשובות אינסטנט, או מענה מהיר לשאלות טפשיות...טועה, זה לא המקום הנכון.
    נערך לאחרונה על ידי MasterOz; 21-02-2016 בשעה 14:06.