הרפידה שהסתבכה

הרפידות של הבלם האחורי היו גמורות. ממש גמורות. עד כדי כך גמורות הן היו ש... טוב התמונות בהמשך ידברו בעד עצמן.(מצחיק שסיפרתי את כל הסיפור שאתם הולכים לקרוא לכפרה, הראתי לה את הרפידות הישנות ונתתי סיקור והשוואה בהתלהבות, והיא בסוף אומרת לי משהו כמו: "מה זה רפידות ולמה זה סיפור מעניין?" נו טוב, ניסיתי לשתף מעולמי... לא עבד הפעם).

בכל מקרה, החלטתי להזמין לגיבן רפידות חדשות של EBC והמחיר בAPEX MOTORS ממש נתן את הדעת.

הגעתי לחנות ב09:00 וגיא (guyt) נידב לי ערכת כלים מלאה וגריז לעבודה. טוב, מתחילים לעבוד. היינו שנינו מופתעים מרמת השחיקה שהגיעה עד הברזל(!) והפרוצדורה נראתה לי ממש פשוטה ומהירה. לאחר החזרת הקליפר למקום, הגיע שלב הברגת הברגים חזרה.
מה קורה לבורג שמבריגים אותו פנימה? הוא כמובן נכנס לו לעתו ומחליט פתאום ובלי שום התראה מוקדמת להישבר בתוך חור ההברגה! נו, מה עכשיו? אתה עושה לי דווקא? יש לי ולכפרה פגישת חתונה חשובה בתל אביב עוד כמה שעות!
בורג, ארור תהיה!
יוסי ממיסטר מוטו (200 מ' קדימה) שמח לעזור אבל לא היה לו בורג מקורי במלאי וההזמנה ה"מיוחדת" תגיע רק מחר. יופי. כשהלכתי לדני ויואש הם הביאו לי בורג חליפי אבל מרווח הפסיעה שלו היה שונה קצת ויוסי התגאה ב"אני-רק-חלקים-מקוריים-והולך-לשחוט-לך-את-הכיס-תשכח-מזיקוקין-בחתונה". (*מיסטר מוטו אחלה מוסך, אולי אמשיך לטפל שם)

אז המצב הוא כזה.
במקום שארכב צפונה לחבר טוב ואטפל בגיבן יחד איתו בנחת, במקום שאסע עם הכפרה לפגישות חשובות על גורל עתידנו, קוואזימודו נשאר אצל יוסישמוסי לטיפול 120000 ובמקום שארכיב לו פילטרים של K&N נרכיב מקורי. ההזמנה בין כה לא הגיעה עדיין....
כך נשרף לו עוד יום שלם בניסיון להבין איך אני יוצא עם אופנוע שיודע גם לעצור אחרי ההאצה.
אייפקס סבלו אותי מאד יפה במשך כמה שעות טובות. מציע להגיע לבקר אותם - יש שם אחלה ספה, מזגן, רחפן מגניב וסימולטור מכוניות. כל מה שצריך כדי להעביר את הזמן בזמן שמחפשים לך FUCKING בורג דפוק.
הרפידה שהסתבכה יצרה לי טראומה. אולי אתן למומחים להתעסק לי עם הגיבנת...