לאיזה אופנוע?
בנוסף לזעקה האחרונה (דפנדר פרו), יש לכלבוטקס, יש לאיתוראן (סקוטר) ויש לרב בריח (סקיילוק).
אף אחת מהן לא 500 שקל.
שלום.
לא מצאתי בחיפוש המלצות על אזעקה חוץ מהזעקה האחרונה.
אשמח להמלצה לאזעקה בסביבות ה 500 ש״יח
תודה!!!
לאיזה אופנוע?
בנוסף לזעקה האחרונה (דפנדר פרו), יש לכלבוטקס, יש לאיתוראן (סקוטר) ויש לרב בריח (סקיילוק).
אף אחת מהן לא 500 שקל.
פותח הדיון הזכיר את הזעקה האחרונה, אלה מערכות שדומות לה ביכולות.
תודה רבה!!
מישהו נסה אזעקה עם sim+gps?
פות״ש, ממליץ לך לבדוק אזעקות ביפר באייבי,טווח המחירים נע בין 120-300 שקל והתקנה בארץ תעלה לך עוד 200 ש״ח ברוב המקרים לפעמים פחות. אני כל האזעקות שלי היו מאייבי ועד עכשיו מעולם לא אכזבו אותי,בלי תקלות מיוחדות ואם הולכת האזעקה ולרוב זה המוח,מזמינים את אותה האזעקה שוב באותו מחיר ורק מנתקים ומחברים כבל עם המוח ופה נגמרה הבעייה. ועדין לא משנה מה אמרו לי או הציעו לי,הצלחתי לחסוך כמה מאות שקלים טובים בשיטה הזאת. ויסלחו לי כל הכלובטקס,gbh וזעקה האחרונה, שכבודם במקומם מונח,אבל לא רואה טעם לשלם מחירים כאלה על מוצר בסיסי לאופנוע.
בכל אזעקה עם GPS צריך סים, לא? למרצה שלי למתמטיקה היתה את זו http://www.ebay.com/itm/Quality-SPY-...kAAOSw3ydVloim אני חושב, והוא היה מבסוט עד הגג.
החילזון מהשפן!!
ג'יימס - GS500E 2002-2015
ת.נ.צ.ב.ה
אח"כ "פיצה בית" - לאנטיס 96' Rוצעחת עם מדבקות לחץ אדומות לשיפור כ"ס
היום V-Strom 650 חתיך, יפה ומושך (בגז!)
אני התקנתי אצל תל אביב – דוקטור לאופנועים, הרב יצחק ידידיה פרנקל 55, עשה עבודה טובה מבחינתי ויותר מזה, גם לא התרשל וברגע שראה שהיה שני חוטים של אזעקה קודמת, ישירות יידע אותי וסגר את החוטים, אז מבחינה מקצועית אין דאגה ממנו.
תבדוק אפשרות לעשות מנוי בזעקה האחרונה. אני ממש לא מאמין באזעקות והם נותנים את הפתרון הנכון לדעתי.
לא מסכים אתך. זה לחלוטין תלוי ב-"פרופיל החנייה" שלך. אם רוב הזמן אתה רחוק מהאופנוע שנמצא ברחוב אתה צודק. אבל אם ברוב הזמן האופנוע קשור, מכוסה ומוסתר, ואתה נמצא במחק קצר מהאופנוע, מערכת אזעקה היא פתרון מעולה.
יש לי ידיד בעבודה שחונה בתוך הבניין בעבודה, במוסך סגור בבית ובשימושים אחרים הוא מטייל עם האופנוע. ב"פרופיל חנייה" כזה אפילו אזעקה מיותרת.