עמוד 4 מתוך 5 ראשוןראשון ... 2345 אחרוןאחרון
תוצאות 46 עד 60 מ 62

אשכול: עד כמה אתם סובלים בקיץ על אופנוע?

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    כמו שכמעט כולם אמרו כאן, בקיץ בכלל ועל דו"גי בפרט חם דביק ומגעיל פלוס, אבל כשזה ברכיבה זה עדיף אלף פעמים על פני הפחית הממוזגת שעומדת בפקק, או רחמנא ליצלן האוטובוס שגם עומד בפקק, גם לא תמיד ממוזג ובעיקר מלא בעוד בערך 50 איש שמרגישים חם דביק (וחלקם לא מכירים את המושג מקלחת) ומגעיל, ועל זה אמרו חז"ל צרת רבים נחמת טיפשים.

Junior Member הסמל האישי של רותם_מ
    א. עדיף חום המיגון מאשר חום האספלט ומיזוג בית החולים.
    ב. תמיד רכבתי עם מגון מלא + אפודית קירור. המצאה גאונית שמבוססת על רעיון של מצנן.

אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.

Senior Member הסמל האישי של mudale222
    בחיי שכבר התייאשתי מלנסות להבין מה אנשים אוכלים סרט על מזג אוויר, זה כזה דבר שולי מבחינתי
    רוכב כל השנה גם בשלג גם בחמסין והכל בסדר
    לא בושה להוריד את המעיל 10 ימים בשנה שיש מעל 30 מעלות ולא בושה לשים חלפס מלא 20 ימים בשנה שיש גשם\ברד\שלג כבד

Senior Member
    להוריד מעיל זה לא בושה, זה להגדיל את הסיכון שלך להיפצע.

ניר, הסיכויים גם ככה לא לטובתנו... היום יצא לי לרכב בלי מעיל (כי היתה לי נסיעה לב''ש ברכבת ואין לי מקום איכסון גם למעיל וגם לקסדה) ובאמת שהתגעגעתי להרגשה של נסיעה בחום עם טישרט 😁

Senior Member
    אם הסיכויים לא לטובתך ואתה מחמיר אותם אז הם נהיים יותר גרועים, לא נשארים אותו דבר.
    אני לא בטוח שהבנתי את הנקודה שלך בכלל. הסיכויים לא לטובתנו אז? אז לובשים מיגון.
    אין מקסימום רמת סיכון שאפשר להגיע אליה, למרות שאפשר לדמיין כל מיני סיטואציות יותר משעשעות מלרכוב בלי מיגון בקיץ.

קודם כל חשוב לי להבהיר שאני נוסע עם מיגון כברירת מחדל, היום התיישרו הכוכבים ככה שהחלטתי לוותר על המעיל (אבל נסעתי עם כפפות ונראתי די דביל ).
    אני לא אכנס איתך לדיון על סטטיסטיקה, ולו בגלל שההשקפה שלי לסטטיסטיקה שונה מכמעט כל מי שיצא לי לדבר איתו על זה, רק אציין שכל אחד חופשי לעשות את השיקולים שלו, ואם אתה (או אני כאמור) בוחר לא לוותר על מיגון גם ביום שרב לא משנה כהוא זה על הסיכויים ל...
    אני יכול להעיד שבמשך 4 שנים עם 50 סמ"ק בב"ש המיגון שלי, למעט קסדה, נע בין מעיל וכפפות רגילים בחורף לכפכפים גופיה ובגד ים בקיץ. בפעמיים שהייתי צריך להרים את עצמי מהאספלט ה'מיגון' הזה עשה את 'עבודה' (אם לא סופרים את זה שהייתי צריך לאסוף את הכפכפים מרחבי הצומת שבה החלקתי).
    מיגון משוכלל ומתקדם לא יעזור אם הנהג נוהג כמו חמור. לגבי נהגים אחרים, תשומת לב וערנות בכביש הם המיגון הכי חשוב.

ציטוט נכתב במקור על ידי רותם_מ צפיה בהודעה
    א. עדיף חום המיגון מאשר חום האספלט ומיזוג בית החולים.
    ב. תמיד רכבתי עם מגון מלא + אפודית קירור. המצאה גאונית שמבוססת על רעיון של מצנן.

נראה טוב. ידוע לך איפה אפשר לקנות כזה? או בכלל מה שם המוצר?

ציטוט נכתב במקור על ידי Ser Jorah Mormont צפיה בהודעה
    נראה טוב. ידוע לך איפה אפשר לקנות כזה? או בכלל מה שם המוצר?
    http://lmgtfy.com/?q=זמלר%20טכנולוגיה
    אופנוע זה חופש. אופנוע זה רוגע. אופנוע זה אתה והטבע, אתה והכביש, אתה והשטח, אתה והמסלול. אופנוע זה הדבר שייחלת לו כל חייך, רק שלא ידעת זאת קודם. אופנוע זה השקט הפנימי שבך, מתפרץ באופן שרק אתה מודע לו. אופנוע זה האושר הפנימי שלך, סוער ורוגש מתחת לפני השטח. אופנוע, זה רק אופנוע, אבל אתה לא רוצה דבר מעבר לכך. למען האמת, אתה גם לא צריך יותר. כל רצונך הוא לעלות שוב על הכלי ולחוות את החוויה הזאת, שאף אחד לא יכול להבין חוץ ממך עצמך.

כנראה שפספסתי את שם החברה בסרטון. תודה.

Senior Member
    רוכב בגשם,בשמש,בחמסין,בערפל,באובך ובכל תנאי שטח\מזג אוויר שקיים.
    אני עם הבחור שרשם שגם על האסלה בבית באוגוסט רותח..
    עדיף כמה דק' עם האופנוע מאשר רכב\ברגל

מי שמוותר רואים בבירור שהוא לא היה שליח.
    מובי זה לא קטנוע,מובי זה אל.

Member
    עוד לא יצא לי לרכוב בקיץ אבל אין לי בעיה עם חום אז מניח שאהיה בסדר עם ציוד מאוורר וחולצת דרייפיט. בכמה הימים החמים שהיו לפני מספר שבועות שמתי בקבוק מים גדול מתחת למושב, ששתיתי ושפכתי על הראש לפני כל נסיעה - מאוד מאוורר. מים מים מים!
    בחורף נהניתי לנסוע בגשם מאוד, רק שעוד לא פיענחתי את הנוסחא לא להירטב אחרי הנסיעה כשצריך להוריד את החלפ"ס ולארגן את הציוד. אם אפשר אני חונה מתחת למכסה כלשהו ואז הכל טוב.

Member
    מחסה* (משום מה שניסיתי לערוך הודעות בעבר הן נמחקו לי, קשור לעובדה שאני דרך הסמארטפון?)