אז הלכתי לפיצה האט היום אני לא משחק משחקים לא סתם שאלתי ...בקיצור שאלתי אותו תמנהל שם אתה צריך שליחים ישר קפץ " כן " .. יש רישיון שאל עניתי בטח הכל חח. טוב אמרתי לו מה זה וזה איך זה הולך אמר שמע אתה מתחיל אם גי פי אס אף אחד לא מכיר ישר תרחובות אוקי עניתי ואז אמר זה מינימום השכר וטיפים כמובן שלך לא קשור אוקי עניתי לו זרמתי איתו אני מוכן להתחיל ואז הוא אמר לי תדבר הבא שמע בוא תחתום פה ופה מה זה אני רואה אני מסתכל הוא רוצה להחתים אותי על זה שאני חייב שבועיים לתת לו הודעה מוקדמת אני עניתי לו מה פתאום אני לא מוכן אם אני רואה שאני לא מתאים לי העבודה אני אחרי יומיים אומר להתראות { למה כמו שאמרתי לא עבדתי בזה עדיין בתחום הזה} אז הוא אמר חשב קצת תן לי לחשוב אמר ואז אמר עזוב עזוב ... עניתי סלאמת להתראות... לכן השאלה שלי מה זה הדבר הזה? כל פיצה כל חברה מחייבים אותי לתת שבועיים מראש ? מה זה הדבר הזה? אם לא מתאים לי אחרי יומיים ? וגם איזה מן מנהל זה בקושי ילד לא יותר מבן 27 . בקיצור לא חתמתי על כלום עשיתי נכון?? איזה עבודה אז אפשר למצוא לבוקר עד שעה 14:00-15:00 לא יותר בשליחויות כמובן..? למה בצהריים יש לי משהו אחר .. אשמח לתשובות על כל שאלות אלו.

ציטוט ההודעה בתגובה