עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 16

אשכול: אשמח לדעת אם מישהו מכיר מקום אמין לקנות קטנוע.

צפייה משולבת

Banned

אשמח לדעת אם מישהו מכיר מקום אמין לקנות קטנוע.

היי אני מחפש לקנות קטנוע משומש כמובן . עכשיו רציתי לדעת האם מישהו מכיר פה באזור המרכז מקום-מוסך שמוכר דברים טובים במחירים טובים ואמין המקום ? אני מדבר על קטנוע 125 אין איזה משהו ספציפי. או 200 סמ"ק אפילו. אני רואה הרבה פרסומים על מקום בשם "אופנועי מטלון" בפתח תקווה האם מישהו מכיר את המקום הזה שם? אשמח לעזרה לאיפה לגשת לקנות והאם יד הבדל שאני קונה ממקומות כאלה או מאנשים מיד 2. תודה.

Member
    חדש מהיבואן ,כל יבואן ,הכי אמין שיש +אחריות

Banned
    למה התגובה הזאת הלא מועילה בגרוש ורק מרגיזה? אם הייתי רוצה חדש והיה לי כסף לחדש לא הייתי רושם את זה. וגם רשמתי בפירוש מה אני מחפש משומש לפעמים עדיף שאל תענה כלום ולא רק להרגיז ובכלל לא מועיל . קיצר אני מבין אתם לא מכירים מקום טוב לקניה.. אם זה התשובה שאני מקבל.

Member
    אני יכול להמליץ לך על "פרפר", אני ועוד חבר קנינו אופנועים משם ויצאנו מרוצים, הם באמת אמינים, כמובן וללא קשר, אף פעם אל תדלג על בדיקה לפני קניה.

בהצלחה.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי nadav צפיה בהודעה
    היי אני מחפש לקנות קטנוע משומש כמובן . עכשיו רציתי לדעת האם מישהו מכיר פה באזור המרכז מקום-מוסך שמוכר דברים טובים במחירים טובים ואמין המקום ? אני מדבר על קטנוע 125 אין איזה משהו ספציפי. או 200 סמ"ק אפילו. אני רואה הרבה פרסומים על מקום בשם "אופנועי מטלון" בפתח תקווה האם מישהו מכיר את המקום הזה שם? אשמח לעזרה לאיפה לגשת לקנות והאם יד הבדל שאני קונה ממקומות כאלה או מאנשים מיד 2. תודה.
    מוכר פרטי ובדיקה במוסך זה הכי אמין והכי משתלם.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    תפיסת העולם שלי ( וכן היא די מחורבנת) כולם שקרנים!
    אחת כמה וכמה סוחרים שהם שקרנים עם נסיון ויכולת.
    המלצתי לך-
    חפש כלי עם מה שפחות ידיים וקילומטרים מאדם פרטי תשתדל ללכת עם אדם בעל נסיון ברכישת כלי רכב וחוצפה מספקת לשאול מתי אישתו של המוכר קיבלה את המחזור האחרון.
    לפני שאתה מגיע למסקנות תעבור מספר כלים ותקשיב לחבר לרוב הוא עשוי להיות פחות נלהב מכלי שאתה תסתנוור ממנו.
    לבקש הסטוריה במוסך שמטפל בכלי
    לבסוף
    בדיקת הכלי רצוי במכון/מוסך שלא נמצא בקשרים עם המוכר.
    בהצלחה

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Banned
    ואם אני קונה מפרטי כמה עולה בדיקת מוסך ? ואיך אני עושה את זה? מה אני אומר לבחור שאני קונה שזה עדיין על שמו הקטנוע :תן לי לנסוע איתו למוסך לבדוק? מי יסכים לכזה דבר... איך בידיוק עושים את זה וכמה בערך לוקחים מוסכים על בדיקת קטנוע . תודה.

ציטוט נכתב במקור על ידי nadav צפיה בהודעה
    ואם אני קונה מפרטי כמה עולה בדיקת מוסך ? ואיך אני עושה את זה? מה אני אומר לבחור שאני קונה שזה עדיין על שמו הקטנוע :תן לי לנסוע איתו למוסך לבדוק? מי יסכים לכזה דבר... איך בידיוק עושים את זה וכמה בערך לוקחים מוסכים על בדיקת קטנוע . תודה.
    בדיקת מוסך עולה בטווחים של 200 - 300 שקל תלוי בקטנוע ובמוסך.
    הוא נוסע למוסך שאתה רוצה לקחת לשם לא אתה ובלי קשר מאוד מומלץ לעשות סיבוב על הקטנוע לפני שאתה קונה אותו אפילו בתור מורכב.
    מאיזה אזור אתה ועל איזה קטנוע חשבת אולי אוכל לעזור.

Banned
    אזור רמת גן - בני ברק - גבבעתיים . קטנוע 125 סמ"ק סאן יאנג vs - סאן יאנג דיוק - קימקו מובי - מעדיף מתוך 3 אלו .. למה גויירד יקר לי ואני לא אוהב תגודל שלו . יש לך משהו למכור או מישהו מוכר או אתה מכיר? בקשר למה שאני מחפש.. בעיקר אני רוצה דיוק-מובי !

אני יכול לעזור בבדיקה לא מוכר שום דבר.

Junior Member
    אני קניתי באישימוטו בת"א ואני מבסוט מאוד - כבר שנה שנתיים עם הקנטנוע והכל בסדר - לעולם אצל סוחר תשלם מעט יותר הסוחר צריך להרוויח משהו. מה שכן, זה הרבה יותר נוח מקנייה מפרטי - מגיעים ויוצאים עם קטנוע בעיקר בקטנועים כ"כ פופלאריים כפי שאתה מחפש

Junior Member
    תמיד יהיה הבדל בין מקום מסודר לרכישה לבין יד 2 תחשוב שסוחרים נצמדים למחירון פחות או יותר ואנשים ביד 2 עושים ככל העולה על רוחם , אני ממליץ לך אם אתה מאזור המרכב לבקר בדרך סלמה בתל אביב , אלבר מוטו , אתה יכול לרכוש שם קטנועים משומשים או חדשים אתה יכול למצוא משהו בזול אני מאמין .

Member
    לא מתרגזת ,תקנה משומש ,תכין חבילה לישור קו ,עדיף לחסוך לחדש ,כל הסוכנויות נוכלים ותחמנים ,מנסיון שלי קניתי פעם אחת בסוכנות ואכלתי אותה ,רק עוגמת נפש ותסכול ,הבנתי שאתה מחפש משומש!!!,אבל זאת דעתי ובשביל זה הפורום קיים ,מועיל או לא מועיל זה כבר ענין שלך ,כל אחד והנסיון חיים שלו ,בהצלחה במשומש

Banned
    בדקתי קצת היום את כל המקומות האלה ..וכולם מוכרים דברים גמורים עםם 60 אלף קילומטר אחרי מנוע עשו להם ורק כאלה דברים... וגם המחירים שלהם לא כזה זול ולך תדעו כמה הם שיחקו באותו קטנוע עד שהם שמים אותו למכירה יש להם ראיתי איזה לדוגמא 8 למכירה ועוד איזה שורה של 20 בפינה שהם גמורים והם כניראה יסדרו אותם אם הזמן... ואז יעבירו אותם גם למכירה. בקיצור ממש עסק יפה שם. לא ניראה שזה כזה כדאי ומשתלם להתעסק אם כאלה מקומות. מה שבטוח הם לא יפסידו זה בטוח!!! אז זה לא כזה ניראה טוב.

Junior Member
    קטנועי 125 לא חיים לנצח, לי היה hd125 חי 5 שנים ופחות מ 40 אלף ק"מ והלך מנוע. ללחת על משהו ממש ישן זה נראה לי הימור לא קטן