אחלה אני (אני מניח שעוד כמה) מחכה.
ואני מסכים איתך בנושא ההפללה העצמית למרות שלא ברור לי עד כמה זה קביל בבית המשפט.
lukimonster תודה.
היום בבוקר - כתבתי פוסט ארוך בעניין האופנוע, כולל תמונות ... אבל כשלחצתי על כפתור השגרהיתה תקלה שהעיפה אותי מהפורום ... אמצא זמן ואעלה שוב הכל בשנייה שיתאפשר...
עוד הערה לשרשור הזה ... עשו לעצמכם ובכלל לכולנו טובה - אם אתם רוכבים מעל המהירות המותרת, אל תציינו את המהירות באופן מפורש ...
ציינו רוכבים מעל קצב התנועה.
זכרו, שיש עוד עיניים בולשותואנחנו לא קהילה סגורה וממודרת.
אחלה אני (אני מניח שעוד כמה) מחכה.
ואני מסכים איתך בנושא ההפללה העצמית למרות שלא ברור לי עד כמה זה קביל בבית המשפט.
קהילה קטנה שקל מאוד לאתר כל אחד בה (יחי הפייסבוק)
אתם רושמים מהירויות ויודעים שהן לא חוקיות. לכו תדעו איפה זה נרשם? אולי השוטר הבא שיעצור אתכם תקפוץ לו הודעה לגביכם?
אז אתם נוסעים מעל המהירות המותרת בשיוט, ברור. זה אופנוע, קשה שלא. זה באמת כל כך מעניין אתכם שהחבר'ה בפורום ידעו שאתם משייטים על 180? שאתם יוצאים מהחניה על 200? יש דברים שמיותר להעלות בפומבי לדעתי...
שתהיה שבת מצוינת לכולם על הגז
Aprilia Tuono APRC 2013
APRILIA
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
נוסע כחוק
תגידו אתם אמיתיים?
אני נוסע בעיר 100-170 קמ"ש, ומחוץ לעיר בדר"כ 180-350 קמ"ש, שם זין על כל משטרת ישראל בואו תעצרו אותי....
(נו הנה... אני מחכה... ומחכה... ומחכה...)
כישבוא היום וכל משפט או קשקוש שאמרת או כתבת באיזה פורום ייחשב כנטל הוכחה לעבירה... אז נדבר.. עד אז הכל טוב.
(וכן אם תגידו ב29.03 בשעה 18:37 נסעתי בכביש 1, 3 קילומטר לאחר מחל צפון ב180 קמ"ש וראתה אותכם ניידת באותו זמן ובמקרה מישהו מהיושבים שם קרא את זה.... אזזזז אוללייייי)
שיתחילו לחפש מהיריות באתר פולגז, תדעו שהפכנו לפוטנייה 2..
עד אז יש לכחולים דאגות אחרות.!
ותשאלו את שושנים.
אני לא עובר את ה60קמש.....
וזה הקישור : http://www.globes.co.il/news/article...did=1000593390
נכון, הוא צילם את עצמו ואת המהירות ...
אבל .. אתה יודע לפעמים החיים מאוד מפתיעים...
ולא, מעולם לא הייתי פיית השיניים שרכבה על אופנוע ב: 100 קמ"ש ... טובה השתיקה להמשך...
וכן, אפשר בהחלט לעצור אותך על פוסטים בפייס, בפורומים ובכלל ... ואם לא לעצור אותך, לטרטר אותך. תתחיל לקרוא כתבות בעניין . תתפלא לראות כמה אנשים נעצרו על פוסטים ודברים שכתבו. היום זה על פוליטיקה .. אבל כפי שאמרנו מחר זה יכול להיות על דבר אחר.
השיר הזה מוקדש במיוחד לך :
https://www.youtube.com/watch?v=_Z5-P9v3F8w
שלך בידידות למרות המחלוקת ביננו ובחדוות רכיבה הדדית ככל שתוכל לסובב את המצערת סובב ...
יש הבדל בין תיעוד וידאו לבין הודעת טקסט.. גם וידאו אפשר לערוך ולזייף והנה הם טוענים שמחוון המהירות היה מקולקל.
אם אני לא חשוד בכלום ולא מתנהלת חקירה לגבי עבירה שביצעתי, קשה לי להאמין שמישהו ייחס חשיבות להודעות טקסט בפורום.. אני יכול לרשום שרצחתי את רבין, קנדי ולינקולן, אז מה?
כל עוד אני לא פוגע באף אחד ולא מסית לפגיעה באף אחד, הכל טוב.
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
כן.. בוא נשווה איזה קשקוש שמישהו כותב בפורום לסרטון שרואים בו את כל הפרצופים שלך ואת מד המהירות במשך 10 דקות ומועלה מחשבון הפייסבוק הפרטי שלך.
ממש השוואה נכונה.
אבל עזוב. אתה לא צריך להסביר לי כלום. הקדשת לי שיר של גסטין גרבר. בזה הסברת הכול.
סתם
אוהב את כולם ללא הבדלי דת גזע מין ומהירות שיוט.
פעם אחת הגעתי ל270 קמ''ש... בחלום. בדרך כלל על 120 קמ''ש או בהתאם לתנאי הדרך, לרוב משעמם אבל זה מה שסוזי מספקת.
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
בד"כ המחט מתייצבת על 9 סלד. לפעמים מבקר ב10.
מה שנקרא בטיחות אקטיבית (להתחמק מהתנועה)