המלצה שלי, לא להתקרב למקום הזה אלא אם באמת יש להם חלק במלאי שאתה צריך בזול, בטח שלא להזמין מהם, עדיף ללכת להזמין ישירות ממטרו או ללכת למוסך קרוב ולבקש מהם להזמין לך את החלק אם בא לך שהם ירכיבו אותו גם.
הכל התחיל לפני כחודש, שאיזה גולש עם הגלשן שלו הפיל את הקטנוע שלי. החלפנו פרטים הוא מודה אשמה. והכל בסדר.
אבל נשברו חלקים וחיפשתי מפירוק לחסוך עלויות לאדם, לא צריכים לדפוק אנשים. התקשרתי לטוטל לוס אמרו יש את החלקים לקטנוע שאני צריך.
אני מגיע. קודם כל שעה וחצי אני פונה לאנשי מכירות ואין יחס... אחרי שעה וחצי של חפירות לאנשי מכירות שעסוקים בלדבר בטלפון... העוילו לעלות למעלה לחפש ואחרי פחות מ-3 דקות של חיפוש הודיע שאין חלק. אמרתי בסדר קורה אולי חשב ולא היה...
הזמנתי מהם שני חלקים חדשים ממטרו שהייתי צריך.. (אחד היה בארץ ואחד מחו"ל). תושבות ומגן ידיים.. אחרי חודש הם מתקשרים אומרים לי הגיעו החלקים..
מגיע היום לסניף. אומר בנימוס שהודיעו שהחלקים הגיעו והיכן הם.. אמרו לי איזה קטנוע מדובר, משיב.. ועונים לי שלא הגיעו חלקים.. אמרתי מה ההגיון שהם מתקשרים לאנשים ואין חלקים.. יוצא וקוראים לי שמצאו את ההזמנה.. יש רק חלק אחד את המגן ידיים אמרתי למזכירה מעכו הזאת.. שפתאום נזכרת ששכחה לעשות משכורות והתחילה לעשות משכורות ולדבר בטלפון ולצחוק עם אנשים.. אחרי רבע שעה שהתפנתה אמרה לי אתה משלם או שאני מחזירה, עניתי לה שאני לא מתכוון לשלם על חלק אחד שאין לי מה לעשות איתו ללא החלק השני שעדיין לא הגיע והיא גם אומרת לי שייתכן שלא יגיע.. אני לא ישלם לפלסטיק ללא תושבות היא נהפכה לפרחה מעכו מתחילה לצעוק קללות עם נשמה ומאמי.. שאם אני לא לוקח היא מחזירה את החלקים למטרו. אמרתי לה מה זה השירות הזה צועקת על לקוח ומאיימת.. והיא עונה לי "פחחח חושב בגלל שהוא לקוח הוא אלוהים". אני הולך לבטל את העסקה הזאת. ולהזמין ישירות ממטרו הם לא עושים טובות, בהחלט שירות טוטל לוס.
המלצה שלי, לא להתקרב למקום הזה אלא אם באמת יש להם חלק במלאי שאתה צריך בזול, בטח שלא להזמין מהם, עדיף ללכת להזמין ישירות ממטרו או ללכת למוסך קרוב ולבקש מהם להזמין לך את החלק אם בא לך שהם ירכיבו אותו גם.
מחזק את פותח השרשור. בשתי פעמים שונות התקשרתי לברר לגבי חלקים שונים ונאמר לי שיש במלאי, הגעתי במיוחד מאשדוד ואז התברר בפעם בראשונה שאין את החלק ובפעם השנייה זה היה חלק של פיירינג לer5 שחיפשתי כי שלי היה עם סדק, מה שהם מצאו לי זה חלק שבור ל3 חלקים שלדבריהם ״זה שטויות, כל פחח יתקן את זה״, כוס אמא שלכם!!! נראה לכם שבמקום חלק סדוק אני יקנה מכם חלק שבור לחלוטין ויחפש מוסך לתקן אותו. בקיצור שרות חרא ולא ממליץ להתקרב למקום הרקוב הזה
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני רכשתי מהם קליפרי של קדמיים של cbr, השירות היה סביר אין תלונות.
טוטאלוס זה המקום הכי פח אשפה בארץ, אנשים תת רמה שירות פח ובכללי יחס מתחת לכל ביקורת. עדיף לקנות חדש במחיר גבוה פי 4 ולא מהם.
חבר'ה, אני מסכים עם מה שאתם כותבים.
גם אני נכוותי מהם וחושב כמוכם, אבל את הקללות אני לא כותב.
גם אתם אל תכתבו.
מכיר את דודו הבעלים, בחור טוב בסך הכל ועזר לי באופן אישי כמה פעמים, לכן קשה לי להסכים איתכם אבל לצערי העסק הזה מתעקש לאכזב לקוחות באופן שיטתי.![]()
במקרה שלי קיבלתי שלושה מחירים שונים לאותו חלק; אחד בטלפון, אחד דרך פורטל "גלגלים" והשלישי פיזית במקום.
רק חבל שהחלק לא היה...
ולמה להעליב את תושבי/ילידי עכו?!
מנסיון שלי, לקוח פרטי צריך להגיע לטוטלוס עם מירב הפרטים על החלק שהוא מחפש וטונות של סבלנות.
במקרה שלי, בסופו של דבר זה משתלם.
הכוונה לדעת איזה כלים משתמשים באותו חלק מסוים שמחפשים. בטוטלוס יש בלאגן מאורגן. מאות ארגזים, חלקם בחנות, חלקם במחסן אחר. הרבה פעמים חלק שמסומן כשייך למודל מסויים מתאים בדיוק גם למודל אחר.
בקיצור, זה לא בית מרקחת, ויש כאלה שיעדיפו לשלם יותר על חלק. כל אחד ושיקוליו.