הכל התחיל לפני כחודש, שאיזה גולש עם הגלשן שלו הפיל את הקטנוע שלי. החלפנו פרטים הוא מודה אשמה. והכל בסדר.
אבל נשברו חלקים וחיפשתי מפירוק לחסוך עלויות לאדם, לא צריכים לדפוק אנשים. התקשרתי לטוטל לוס אמרו יש את החלקים לקטנוע שאני צריך.
אני מגיע. קודם כל שעה וחצי אני פונה לאנשי מכירות ואין יחס... אחרי שעה וחצי של חפירות לאנשי מכירות שעסוקים בלדבר בטלפון... העוילו לעלות למעלה לחפש ואחרי פחות מ-3 דקות של חיפוש הודיע שאין חלק. אמרתי בסדר קורה אולי חשב ולא היה...
הזמנתי מהם שני חלקים חדשים ממטרו שהייתי צריך.. (אחד היה בארץ ואחד מחו"ל). תושבות ומגן ידיים.. אחרי חודש הם מתקשרים אומרים לי הגיעו החלקים..
מגיע היום לסניף. אומר בנימוס שהודיעו שהחלקים הגיעו והיכן הם.. אמרו לי איזה קטנוע מדובר, משיב.. ועונים לי שלא הגיעו חלקים.. אמרתי מה ההגיון שהם מתקשרים לאנשים ואין חלקים.. יוצא וקוראים לי שמצאו את ההזמנה.. יש רק חלק אחד את המגן ידיים אמרתי למזכירה מעכו הזאת.. שפתאום נזכרת ששכחה לעשות משכורות והתחילה לעשות משכורות ולדבר בטלפון ולצחוק עם אנשים.. אחרי רבע שעה שהתפנתה אמרה לי אתה משלם או שאני מחזירה, עניתי לה שאני לא מתכוון לשלם על חלק אחד שאין לי מה לעשות איתו ללא החלק השני שעדיין לא הגיע והיא גם אומרת לי שייתכן שלא יגיע.. אני לא ישלם לפלסטיק ללא תושבות היא נהפכה לפרחה מעכו מתחילה לצעוק קללות עם נשמה ומאמי.. שאם אני לא לוקח היא מחזירה את החלקים למטרו. אמרתי לה מה זה השירות הזה צועקת על לקוח ומאיימת.. והיא עונה לי "פחחח חושב בגלל שהוא לקוח הוא אלוהים". אני הולך לבטל את העסקה הזאת. ולהזמין ישירות ממטרו הם לא עושים טובות, בהחלט שירות טוטל לוס.