קצת הבהרות בעניין. ראשית, ינוקא יכול לחלק לכולנו אישורים להעלות את פול גז לאוויר, אבל זה לא רלוונטי מפני שינוקא אינו חלק יותר מחברת בגובה המשקף בע"מ, שזו החברה שמפעילה את אתר פול גז. ינוקא נתן ללא תמורה את אחזקותיו בחברה (ללא תמורה פורמלית. בפועל ככל הנראה בעבור קטנוע ששווה ביום טוב 7,000 שקל, או כל סידור אחר בין השניים) לעו"ד רפי הובר, ובכך הפך את עו"ד הובר לבעל השליטה העיקרי בחברה ובאתר. באותה מידה גם אתה יכול לאשר לי להעלות את פול גז לאוויר...
לעניין התוכן. אני מתכוון בעתיד הלא רחוק להעלות תכנים שלי ושל חברי מערכת WheelZ שכתבו בעבר בפול גז. התכנים יעובדו מחדש ויעלו ברוח האתר החדש. בכל מקרה לא מדובר בכל התכנים שלנו אלא רק בכתבות נבחרות, ובכל מקרה לא מדובר על כל הכתבות שהיו בפול גז אלא רק של חברי מערכת WheelZ.
לגבי האתר עצמו - פול גז - ובכן, כאמור השליטה בחברה ובאתר היא בידי עו"ד רפי הובר, שכאמור קיבל את השליטה בחברה מינוקא. אמנם גורמים כאלו ואחרים מפיצים שכאילו אני הוא זה שהורדתי את האתר ושאני יכול להעלות אותו בחזרה לאוויר ברגע, אבל זו שטות מוחלטת. היחיד שיכול להעלות את פול גז לאוויר הוא עו"ד רפי הובר - המנכ"ל והדירקטור של חברת בגובה המשקף בע"מ, שבשרת שהיא שוכרת יושב אתר פול גז. הוא בחר שלא לעשות זאת, וסיבותיו עימו. קטונתי מלהבין.
בכל מקרה, לצערנו פול גז נמכר בחינם לגורם שאינו מעוניין בטובתו של האתר. לנו, חברי המערכת שעברו מפול גז ופתחו את WheelZ, זה כואב ביותר. תזכרו ש-12 וחצי שנות עשייה, אלפי כתבות, מאות מבחני דרכים, כתבות טכניות, טורים שלנו, כתבות מגזיניות וכו' - שעליהם השקענו אלפי או עשרות אלפי שעות במצטבר - כולם נעלמו. פרויקט חיים שלנו נמחק בעבור פרוטות. מכרו אותנו בנזיד עדשים. כשהבנו את זה היו לנו שתי ברירות - הראשונה ללכת הביתה והשנייה להרים מגזין חדש מאפס. בחרנו באפשרות השנייה.
שחזור של "כתבות נבחרות בלבד"?
רק כאלה שנכתבו "שלך ושל חברי מערכת Wheelz"?
"תכנים מעובדים ברוח האתר החדש"? יעני, פוטושופ לתמונות, שמעילי העור יראו כמו חולצת T, והתאמת התוכן לילדים בני 16?
אם קודם כתבתי ש"דירוג האשראי" שלכם נמוך - אז עכשיו הוא בערך ברמה של יוון.