ציטוט נכתב במקור על ידי matan27 צפיה בהודעה
דיי לבכות ולדיי להתלונן.
כבר כמה ימים שעץ הביקורת המטופש והטרחני גדל לו כמו ארגון "בצלם" (ויסלחו לי כל המתחסדים) על זה שהפורום עוסק בתוכן לא ראוי, וחלילה וחס אחד
מאנשי הצוות רכב בלי מעיל. חלאס, הבנו אתם גברים עם מעילים מעור, מכנסיים מעור, כפפות מעור, קסדה מקארבון ומגפיים..ככה אתם רוכבים לעבודה כל
יום וגם לבר בערב, בסדר.

מכאן להמשיך ולהרעיל את הפורום בביקורת. וללכלך על כל צעד שעושים אנשי הצוות זה פוגעני ומיותר. לא טוב לכם? לכו. מי שטרח לקרוא מדוע נחרב פולגז,
אולי יועיל לנגב את הדמעות ולהבין שהחברה שאתם מותחים עליהם ביקורות השקם וערב, לא חייבים לכם ולי כלום. כמו שכתב אביעד, חלק מזה גם כיף שלהם-
אז מי אני שאהרוס להם, בטח אם אני נהנה מהתכנים.

אם אחרי כל שנות הפעילות של פולגז ז"ל הסיקו אותם בוחנים, שיש פורמטים שניתן להחיות אותם או לרענן אותם אז הכל טוב. קצת שינוי לא מזיק. הרבה יותר קל
ונוח לצרוך מבחנים קצרים וקלילים. הרבה יותר כיף לקרוא ולנסות לישם טכניקות מסויימות ולשלב אותם ברכיבה, מאשר עוד כתבה על מיגון כזה או אחר. הרי גם בפולגז
רוב סקירות הציוד היו של הגולשים- וכנראה שאפשר לספור על יד אחת, מי באמת הקדיש זמן לצלם ולכתוב.

תעשו סיבוב באתרים ובמגזינים נחשבים בחו"ל- לא הכל רציני, לא הכל תנכ"י. יש הכל מהכל. תנסו קצת לפרגן, או לכל הפחות לא לירוק לבאר שממנה אתם שותים.
אנשים אמרו מה שאמרו כי אכפת להם מעתיד העיתונות הדו-גלגלית.
'פול גז' ו'מוטו' היו 2 המגזינים הגדולים ביותר בישראל שנתנו לנו חומר איכותי ומהנה ביום יום.
אם היית אומר לגולש וותיק בפול גז לפני 5 שנים בערך שמגזין 'מוטו' ו'פול גז' יכחדו בשנים הקרובות - הוא היה צוחק עליך.

אבל לצערנו זה קרה. כל מגזין והסיבות שלו.