עמוד 7 מתוך 8 ראשוןראשון ... 5678 אחרוןאחרון
תוצאות 91 עד 105 מ 110

אשכול: מילים כנות על אתר 'ווילז'

Member
    אני דווקא אהבתי את הכתיבה והשובבות של אלסיבוני (לא תפוח רקוב ולא נעליים) ,להיות "פרא אדם" לפעמים זה כיף ,חייה ותן לחיות ....אבוקדו :-)

Member הסמל האישי של shaig
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    כל הכבוד לshaig! התפוח יותר מידי רקוב כדי שיעבור מול העיניים בלי שנבחין בו
    שום כולהכבוד, רק הסברתי מה הצדקנים ניסו לרמוז. זה לא אומר שאני חושב כמותם.
    נהניתי מאוד מהכתבה ההיא וממש לא הפריע לי שהוא לא מתבשל בחליפה. (למרות שבמבחני כלים זה באמת נראה לא מקצועי לבוא עם נעלי עבודה).

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של אRני
    מי אתה danielk מוכן להזדהות?
    עברתי עכשיו על ההודעות שלך בפורום וחוץ מלהיות hater אין תוכן בתגובות שלך.
    רמזים והכפשות ותו לא. אתה מצלצל בפעמונים על גבי הפורום אבל אפילו בהודעה פרטית לא מוכן לכתוב מה בעצם אתה רוצה? קצת מוזר.
    אדם סביר היה כותב "לא מוצא חן בעיני אליסבוני, בעיני הוא גורע מהאתר" אבל אתה בחרת בדרך אחרת.
    אישית אני מאוד נהנתי מהכתבה על ההחלקות והלוואי יהיו עוד הרבה כאלה, מצידי שירכב עם תחתון ספידו ואבטיח על הראש, זה עניין שלו לא שלי.

אז כדברי חז"ל - לא טוב לך לך, אף אחד לא מחזיק אותך פה בכוח.

Member הסמל האישי של danielk
    daniel זה אחלה שם בדוי, כי הוא בינלאומי, אם הייתי קורא לעצמי איציק או ששון היו מקשרים אותי למשהו, הk זה כי לרשום שלוש k זה מיותר.

בפולגז לא הייתי hater, אהבתי והערצתי, הייתי כוסס ציפורניים עד המבחנים בחמישי, ואפילו מרמת הירידה לפרטים בקטנוע אפור הייתי נדהם, למדתי הרבה, וכשהייתי צריך מקור למידע דו"ג הייתי פונה לפולגז, היום אין תחליף, רוצה מידע? תמצא באתר של היצרן, רוצה מבחני דרכים להבין איך זה נוסע? תדע לקרוא אנגלית, רוצה לראות אנשים משתגעים על אופנועים? בשביל מה ווילז? חסר ביוטוב? מה בידיוק ווילז נותן לנו שאין במקום אחר?

אשמח לשאול אותך ארני, בן כמה אתה? בן כמה אתה, שבאמת נהנית מהכתבה על ההחלקות?
    האם נראה לך, שלבחון אופנוע תיור בווילי בחולצה קצרה יביא לאולם התצוגה קונים פוטנציאלים?
    האם נראה לך ש"מבחן" החלקת זנב על ויסטורם יביא לאבניר לקוחות?
    אז אולי לך כן, אבל מי שבאמת מחזיק את ווילז בחיים זה היבואנים, שלהם לא יוצאת הטבה מהמגזין הזה, אז בקרוב אם ווילז לא ישתנה ויחזור לרמת פולגז, אתה תראה שהוא ייעלם.
    נוצר מצב, שיש פה כמה אנשים שרוכבים להנאתם במסווה של מגזין, וזאת התוצאה, אי השקעה בקוראים, זילזול ביבואנים, ונראה מה יהיה גורל האתר בסוף.
    אין מה לעשות, קהל היעד של הכלים הנבחנים הוא לא מהסוג המשלם או מהסוג שיש לו רישיון לכלים הנבחנים.

שלא תבין לא נכון, אני לא מתחסד, ושירכב איך שבא לו, אבל מול המצלמה שיתנהג כמו שמצופה במעמדו.
    נערך לאחרונה על ידי danielk; 12-07-2015 בשעה 15:47.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    האמת היא שעם תוכן הכתבות אין לי בעיה.
    הבעיה היא שהכל מאגר המידע השימושי הלך לאיבוד.
    והבעיה השניה שהתחילה בשלהי פולגז היתה שהאוף התחיל לגלוש לשאר הפורומים וכשכבר קיבלת תשובה לשאלה טכנית כלשהי או על פרוצדורה בירוקרטית, זה היה מאיזה ילד שרק לפני חצי שנה התחיל לרכב והוא סה"כ מצטט בלי להבין משהו שהוא קרא בפורום, בעוד שהאנשים עם הידע האמיתי (אלו שזבי החוטם מצטטים) כתבו פחות ופחות.
    כאן הבעיה הזאת רק התעצמה.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי danielk צפיה בהודעה
    daniel זה אחלה שם בדוי, כי הוא בינלאומי, אם הייתי קורא לעצמי איציק או ששון היו מקשרים אותי למשהו, הk זה כי לרשום שלוש k זה מיותר.

בפולגז לא הייתי hater, אהבתי והערצתי, הייתי כוסס ציפורניים עד המבחנים בחמישי, ואפילו מרמת הירידה לפרטים בקטנוע אפור הייתי נדהם, למדתי הרבה, וכשהייתי צריך מקור למידע דו"ג הייתי פונה לפולגז, היום אין תחליף, רוצה מידע? תמצא באתר של היצרן, רוצה מבחני דרכים להבין איך זה נוסע? תדע לקרוא אנגלית, רוצה לראות אנשים משתגעים על אופנועים? בשביל מה ווילז? חסר ביוטוב? מה בידיוק ווילז נותן לנו שאין במקום אחר?

אשמח לשאול אותך ארני, בן כמה אתה? בן כמה אתה, שבאמת נהנית מהכתבה על ההחלקות?
    האם נראה לך, שלבחון אופנוע תיור בווילי בחולצה קצרה יביא לאולם התצוגה קונים פוטנציאלים?
    האם נראה לך ש"מבחן" החלקת זנב על ויסטורם יביא לאבניר לקוחות?
    אז אולי לך כן, אבל מי שבאמת מחזיק את ווילז בחיים זה היבואנים, שלהם לא יוצאת הטבה מהמגזין הזה, אז בקרוב אם ווילז לא ישתנה ויחזור לרמת פולגז, אתה תראה שהוא ייעלם.
    נוצר מצב, שיש פה כמה אנשים שרוכבים להנאתם במסווה של מגזין, וזאת התוצאה, אי השקעה בקוראים, זילזול ביבואנים, ונראה מה יהיה גורל האתר בסוף.
    אין מה לעשות, קהל היעד של הכלים הנבחנים הוא לא מהסוג המשלם או מהסוג שיש לו רישיון לכלים הנבחנים.

שלא תבין לא נכון, אני לא מתחסד, ושירכב איך שבא לו, אבל מול המצלמה שיתנהג כמו שמצופה במעמדו.
    אני מבין, ההודעות שלך הן הצעות ייעול...
    לא הייתי מנחש.

התפקיד של האתר זה לספק ידע לקוראים לא להביא לקוחות לאולמות התצוגה.
    היה פעם מגזין שראה בתפקידו להביא לקוחות ליבואנים קראו לו מוטו והם לא רצו להחזיר לי את הכסף על המנוי.
    המשפט האחרון בתגובה שלך סותר את עצמו לא שמת לב?
    איזה מעמד יש לכתב אופנועים מי הוא אמור להיות הדוכס מיורק,בסך הכל כתב אופנועים חוליגאן(כמו רובנו).

אני אהבתי את הכתבה על ההחלקות זנב היה בה ידע(לא עמוק מדי די שיטחי)והיא הייתה קלילה.
    בסוף האתר הזה הוא מוצר,לא מתאים לך תמצא מוצר אחר,יש גם בארץ וגם בעולם.
    אני לא אוהב מקדונלדס אבל אני לא נכנס להם לסניף וצועק שהאוכל גרוע אני פשוט אוכל במקום אחר.

Senior Member הסמל האישי של TheDevilInside
    אנשים ערבבו דברים, והלכו לקיצוניות... הכתבה עצמה היתה משעשעת, ואני אישית בעדה. הביקורת לרוב היתה נטו על המיגון (יותר נכון חוסר מיגון) של אחד הבוחנים, ותשובתו המזלזלת.
    מבחינתי שיהיו כמה שיותר כתבות כאלה, ווילי, סטופי, ברנאאוט- אבל ראבק, אם מסתכנים קצת מעבר לשימוש יומיומי בכלי-תנו דוגמה אישית ושימו מעיל!

Junior Member
    רומא advrider מוטו ופולגז היו מושלמים בתחילת דרכם?
    ובהמשך הדרך לא היו, מדי פעם, טעויות בניווט?
    סחטיין לאלה שבוחרים לפעול וליצור

Banned
    ייפתח "מילים כנות על אתר 'דוגיגים'" לאלתר!
    מוסתש בימשך מה זה הפוסט המתנצל הזה? מי נגעה לך בדינגלינג?
    רוצה שני חוברות שלך חינם חינם שאספתי?

משהו לא מסתדר לי. אני עדיין לא מבין איך למה שהובר יחליט לסגור את פולגז, כאשר היה לו "פרה חולבת" שמייצרת כסף מפרסומות, אפילו בלי להוסיף עוד כתבה אחת.
    או לחלופין היה מוכר את התוכן למישהו, אבל סתם לסגור את השאלטר של חברה שהוא קנה?

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי shaig צפיה בהודעה
    משהו לא מסתדר לי. אני עדיין לא מבין איך למה שהובר יחליט לסגור את פולגז, כאשר היה לו "פרה חולבת" שמייצרת כסף מפרסומות, אפילו בלי להוסיף עוד כתבה אחת.
    או לחלופין היה מוכר את התוכן למישהו, אבל סתם לסגור את השאלטר של חברה שהוא קנה?
    בין השורות של ינוקא אני מבין שהובר הוא לא איש טכני במיוחד, איש עסקים סטנדרטי.
    הסגירה וההשמדה של פג"ז היא חלק מסערת רגשות (שיגעון גדלות?) של אחד מעורכי המגזין הנוכחי.. אם ישירות או בעקיפין.
    נערך לאחרונה על ידי beeaaver; 14-07-2015 בשעה 12:24.

ציטוט נכתב במקור על ידי beeaaver צפיה בהודעה
    בין השורות של ינוקא אני מבין שהובר הוא לא איש טכני במיוחד, איש עסקים סטנדרטי.
    נו והוא לא יכל לשלם למישהו טכני? אין מצב שהוא כזה מטומטם.

Junior Member
    בודאי שיכל, אבל

ציטוט נכתב במקור על ידי ינוקא צפיה בהודעה
    שבר החוצה עם הדומיין בכיס, הוריד את השאלטר וכיבה את פולגז לנצח
    כניראה שגם הוא היה מופתע מהמהלך

בודאי שיכל, אבל

לקח את הדומיין? סבבה, קונים דומיין אחר, זאת פגיעה קשה אבל אפשר לצאת ממנה.
    הוריד את השאלטר? אנלא יודע מה זה אומר, אם השרת שייך לבעל השליטה, אז איך מישהו אחר יכול לכבות את השרת? יש גיבויים יש dr. שוב, היה מביא איש טכני - היה מסדר לו את זה.
    כנראה היה שלהובר תמריץ רציני לגנוז את השרת. משהו ששווה יותר מהכנסה קבועה מפרסומות של אלפי משתמשים ביום.
    נערך לאחרונה על ידי shaig; 14-07-2015 בשעה 14:40.

Member הסמל האישי של Smi1ey
    בודאי שיכל, אבל

הרבה סימני שאלה איך קרה שפול גז מת.
    אבל אחת השאלות היותר מטרידות הן שאביעד היה יכול לפתוח אתר ללא הדומיין Fullgaz ולהשאיר אותו פעיל או קפוא... משום מה אביעד לקח איתו את הדומיין.
    ואני מניח שיש סיבות נסתרות ללקיחת הדומיין...
    אנחנו הגולשים שבינינו גם, השקענו באתר (ואני בעצמי הייתי פעיל במבחנים של פג"ז כשנקראתי לעזור) - נפגענו קשות.