שלום לכולם
יש ברשותי אקס איבו 250 שנת 2012 מדהים עם 22 אלף קילומטר (כן אני יודע שזה כלום).
החלטתי לפנק את הקטנוע בשמן מנוע חדש ופילטר שמן.
עכשיו השאלה שלי היא - קניתי בקבוק שמן של חברת AGIP סינטטי מלא 5/40 לפי צריכי היצרן.
אני יודע איך להוציא מהקטנוע את כל השמן. אבל השאלה אם הבקבוק של הליטר הזה יספיק למלא את כל המיכל של הקטנוע או שצריך עוד?
כמה ליטר המיכל שמן בעצם?
תודה מראש לעונים.. שיהיה ערב טוב..
אם יש לך 1.3 ליטר בקטנוע, וזה כתוב עליו, ויש לך בקבוק של 1.0 ליטר, אז האם תוכל למלא אותו?
נשמע לי כמו שאלה לכיתה ח'.
תמיד יש שאריות שמן שלא יוצאות, אבל זה לא 0.3 ל'. גם אם זה כן, אני מניח שאתה מעדיף להישאר עם בקבוק שמן "ספייר" כמעט מלא מאשר לגלות שאין לך מספיק שמן לנסוע.
ועל הדרך, הכותרת של השרשור מחורבנת להפליא - מעבר לשם של הקטנוע אין בה שום תוכן. באת לפורום הטכני, מן הסתם לא באת לשאול שאלה לא מקצועית - אבל כל הקשקוש הזה בכלל לא נתן להבין שום דבר על מה בעצם באת לשאול. תסתכל על הכותרת אחרי עריכה ובפעם הבאה תיצור כאלה בעצמך.
מהשאלות שלך ניכר שאין לך מושג מה אתה הולך לעשות שזה מתכון בדוק להשמיד את המנוע בקטנוע שלך.
תשקיע בהורדת הוראות היצרן להחלפת שמן וקריאתם לפני שאתה עושה טיפול או שתלך למוסך ותתן למישהוא שיודע מה לעשות לטפל לך באופנוע.
ואגב אופנוע זה מכונה שאי אפשר "לפנק" החלפת שמן סתם כי בא לך ללא קשר להוראות יצרן מיותרת לגמרי