snell וsharp אינן תקן כביש לקסדה.
התקן בישראל הינו התקן האירופאי ECE. אם לקסדה יש ECE אז בסדר.
SNELL הינו תקן קסדות למסלול המירוצים. קסדה שיש לה את המדבקה שלהם עברה מבחנים קדחניים והתעללות יותר מהדרישה של תקן הכביש.
SHARP.. אני מאוד סקפטי לגביהם. איך קסדה פתוחה מקבלת 5 כוכבי ביטוח? הם לא נותני תקן והכוכבים שלהם נתונים בספק.
יש אנשים שלוקחים אותם בתור איכות ויש שנגדם.

לגבי כלי חדש או משומש. גם אני חדש על הדו"ג. עם רישיון רק חצי שנה. וללא ניסיון קודם על 2 גלגלים כלל (גם לא אופניים). אפילו הרכבה הייתה לי פעם אחת.
הוצאתי ישר A1 וקניתי כלי חדש במגבלת הרישיון. לא חושב שיש משמעות לחדש מול משומש חוץ מזה שפחות יכאב לך אם יקרה משהו למשומש וגם המחיר של חדש. אבל גם תחשוב על זה שמשומש לרוב צריך להעביר טיפול ישור קו שיכול לעלות סכום לא מבוטל. (זה בנוי על שיחות עם מנהלי מוסכים ומה שראיתי בפורומים של האתר).

קורס רכיבה הוא משמעותי לדעתי. עברתי אחד כזה בפרורידינג וזה לימוד הרבה. ישיבה, אחיזה, מבט, בלימה ועוד. דברים שבלימודים לא מלמדים. כמו שאמרו, לומדים למבחן, לא לחיים.

מגיני בירכיים אינם יקרים. קניתי של לרט 2 מפרקים ב260 שקלים. כפפות ומעיל שווה יותר להשקיע כדי שזה יהייה נוח. מעיל לא מתאים יציק לך כל הזמן (מניסיון) וכפפות לא מתאימות מאוד יפריעו ויפגעו באחיזה והשליטה (גם מניסיון). אמליץ גם על נעלי/מגפי רכיבה. נעל רגילה לא תגן על הקרסוליים במקרה ויקרה משהו, וגם הסולייה שלהם בנוי לאחיזה טובה יותר בכביש כדי שלא תחליק הרגל מכתם שמן כשאתה עוצר. יקרות אבל לדעתי שוות.

לגבי טסטים אין לי הרבה לומר כי עברתי ראשון (אני משער ששאלת לגבי שני והלאה), אבל אמרו לי שזה משהו כמו 3 שבועות.

לגבי אופנוע לחסרי ניסיון. כמו שאמרתי למעלה, קניתי למגבלת הרישיון וללא שום ניסיון על 2 גלגלים. פשוט מתחילים לאט ורגוע.
מה גם שכל אופנוע הוא שונה ולא רק בעניין הסוגים (ספורט/דו"ש/שטח וכו') אלא גם בין חברות ודגמים. R1 וZ10 וCBR1000RR ועוד, שונים אחד מהשני למרות ששניהם "אותו" הכלי. בקיצור, קח את הזמן ותלמד את האופנוע. גם תיהנה מחווית הלמידה וגם תיהנה אחרי זה מהשליטה בכלי שאתה מכיר.

אם דעותי שגויות או שיש לבעלי ידע רב ממני מה לשנות ו/או להוסיף, אשמח גם אני לשמוע.

שבוע טוב לכול הרוכבים.