הייתי בדיוק במצב שלך, שמח שהסתדרת.
אז כן - הCOUNTERBALANCING עובד טוב, לתת זווית הטוויה לאופנוע ולהשאר זקוף, אבל באמת שהחלק הכי קריטי הוא המבט, ורצוי שהמורה יגיד לך לאן אתה אמור להסתכל בכל חלק. אישית, בהתחלה הייתי יוצא מהריבוע, ובשיעור אחרי - "כשירד האסימון", אז המורה צעק עלי להפסיק לעשות את השמיניות הדוקות כ"כ כי אני סתם מגדיל את הסיכוי להוריד רגל על פארש ולנצל את כל המלבן, צודק בתאכלס.
קשה להסביר, אני אישית נוסע בהילוך שני (בד"כ לאופנועים יש יותר מדי כוח בראשון בשביל לעשות פניות במהירות נורמלית, אתה משחרר טיפה את הקלאץ' והכלי צובר יותר מדי מהירות) מגיע עד האמצע, עוצר עם הבלמים לשנייה בשביל לאפס את המהירות כזה ובשביל שאוכל לתמרן נטו עם הכוח שמתקבל מהמשחק עם הקלאץ'
ומבחינת מבטים, בהתחלה מסתכל לחלק במלבן שמקביל לנקודה העליונה של השמיניה, מגיע עד לחלק הזה של המלבן ומשם עובר עם העין לקצה המלבן, מגיע לשם, מסתכל לחלק השמאלי המקביל לאותה נק' של השמינייה, משם מסתכל על ה-X ומגיע אליו וחוזר חלילה עם הנקודה התחתונה של המלבן.
תרגיש את נק' החיכוך, אם אתה מרגיש שאתה מאבד אחיזה, תגיע לנקודה שאתה מרגיש שהמנוע נותן דחיפה, לפעמים אתה משחק יותר מדי עם הקלאץ' בשביל להוריד מהירות והמנוע די מנותק וכל האחיזה הולכת פקקט במהירות נמוכה + הטייה כשאין דחיפה מהמנוע.
ועוד קטע אפור זה העניין של הרגל - אם תתן גזגוז קטן ותחרוג מהמלבן, הבוחן עלול להרים גבה, אם תנסה בכוח ותוריד רגל - שלם 600 שקל למורה ותחזור בעוד שבועיים בלי דיבורים מיותרים. אז שים לב לעניין הזה.. אופציה ב' = שמינייה חרא, ולא להוריד רגל.
בהצלוחס אחי