מסכים עם אביעד, הלוואי והיו לי את הביצים והזמן ובעיקר את הממון כדי לעשות טיול כזה.
שיהיה לה המון כיף ותשמור על עצמה!
זה נקרא הומור שחור תנסו לפעמים זה כיף.
יש כאן ספקות לגבי האוטנתיות (שלא לומר אמיתות) בסיפור.
אין ספקות לגבי הנאה מקריאה של הסיקור שלו. רק שהפרומו אעפס... פומפוזי. זה הכל.
תנו לה לנהל סיכונים לעצמה. נראית לי בחורה רצינית ואני בטוח שהיא מתייעצת עם ההורים שלה שהם, במקרה, לא אתם.
אני מניח שהתגובות מתחלקות לכמה כיוונים:
1. פירגון - אישית אני מאוד מפרגן למרות שאם היא באמת הולכת לרכוב לבד לדעתי זה מטומטם ומסוכן
2. אם היא מצהירה שהיא יוצאת לבד ובעצם העמידה מאחוריה צוות ליווי הרי זו חרטא בריבוע בתוספת סיפור יפה ונופים מדהימים אבל אז היא לא לבד ( וגם אז ישנם לא מעט סיכונים מי שמכיר את אפריקה ייספר)!
3. באמת מאחל שהיא תחזור בשלום ואם היא הולכת לעשות את המסלול לבדה אכן יש מקום לדאגה לא הייתי ממליץ ואף מונע מהבת שלי ואפילו הבן שלי מלעשות כזה מסלול לבד.
אני מכיר אותה אישית. נפגשנו לפני כחודשיים, היא סיפרה לי על המסע המתוכנן ושאלה בצניעות אם פול גז יתנו לה את הבמה. כמובן שהסכמתי, ואחרי שהיא שלחה לי חומרים שהיא כתבה אפילו עפתי על זה.
אין פה שום מסחור ושום צוות ליווי. היא יוצאת לבד לגמרי לטיול שהוא חלום שלה, במימון מלא שלה, כשהתכנית כולה שלה. חברה מסחרית תרמה טלפון לווייני או משהו כזה, וזהו בערך.
בחורה מגשימה חלום ויוצאת למסע של החיים שלה, ובעיניי מה שהיא עושה זה דבר ענק.
אביעד, תצייד אותה בחולצות פול-גז...שיהיו צילומים של פול-גז במקומות מוזרים (אל-לה-סטייל-בלייזר)
וזה אולי המקום להתחיל מסורת כזו...!
מאוחר מדי. טסה הערב (או אמש, לא זוכר).
בפעם הבאה.
הזכרתם לי את הסרט הזה...
מרשה לעצמי לנחש שהיא מודעת לסכנות, כך שכל שנותר לעשות זה לפרגן ולקוות שיהיה לה טיול מוצלח ומהנה.
אביעד - אם היא רוצה יש לי קשרים טובים באפריקה.
אתגר לא קל.. אפילו לגבר.
נקווה שיש לה גם שכל על הכתפיים ותוכל היא לצלוח את המסע ולשוב הביתה בשלום.