וירוס. בד"כ יש לינק ליד התמונות ומי שלוחץ עליו נדבק גם הוא בוירוס ומתחיל לפרסם גם הוא את אותם הלינקים.
כל פעם שאני נכנס לקבוצות הפייסבוק של פשפשוק אופנועים, וכל שאר הקבוצות שעוסקות במכירת אופנועים, אני נתקל בכל מיני פוסטים שכוללים עירום מלא, פורנוגרפיה קשה ביותר, וחלק מהם זה ממש תמונות זוועה. התמונות מלוות בתיאור בעברית שברור שנעשה על ידי גוגל טרנסלייט. לא נראה לי הגיוני שהיוזרים יודעים שזה מפורסם בשמם, כי אף בן אדם (נורמלי בכל מקרה) לא היה חושב לפרסם דברים כאלה בפייסבוק ועוד בקבוצות כאלה פומביות...מכירים את התפעה? מה זה?.?
שוב חלק מהתמונות הן ממש מזעזעות..דיווחתי מספר פעמים לפייסבוק והפוסטים הוסרו...אבל כשאני גולש בבית והילדים ליד...זה ממש בעיה.
וירוס. בד"כ יש לינק ליד התמונות ומי שלוחץ עליו נדבק גם הוא בוירוס ומתחיל לפרסם גם הוא את אותם הלינקים.
כל פעם שאיזה כוסית עושה לכם FRIEND ואתם עושים ACCEPT כי למה לא הרי היא כוסית אבל בעצם היא ספאמר רוסי אז אל תתפלאו שפתאום הם מכירים קבוצות שלא הכירו קודם.
עירום?!?! איפה??? אני עכשיו נרשם לתוכנת הפייסבוק. (אבל בפרופיל אמיתי ולא טרולים שפתחו על שמי. ופתחו אל תתווכחו)
אבל מבחינתי פורנו אמיתי זה לז&%$$ן לטאי את השכל