ציטוט נכתב במקור על ידי nitzann84 צפיה בהודעה
מצטער להרוס את החגיגה פה.
אבל עולה פה קצת מן הצביעות,ואני אסביר.
אני רוכב בנס הרים לא מעט,עם קבוצה אורגנית מתוזמנת וסגורה בה כל אחד יודע את מקומו,רמתו,רמת האחר,וכן הלאה. וכן,אין בעיה ללכת לרכב שם,לעשות שתיים שלוש פסים ולשתות קפה.
שאנחנו רואים בבונים שמשתוללים,אני עוצרים מחכים שילכו וזהו.
לא באים להראות למי יש גדול יותר,באים להנות.
ולמה כתבתי צביעות?
כי רכיבה על אופנוע מטבעה היא מסוכנת,וזכור לי בלא מעט מבחני דרכים,תמונות של ברך בכביש הציבורי(גם של כותב הפוסט) גם ווילי(זה דבילי) וכו.
עכשיו יקומו המסנגרים,ויגידו שהכביש היה שקט,ריק ,לא סיכנו אף אחד,נהגים מן השורה הראשונה,וכל זה.
חארטה.
מה ההבדל בין זה שאני עושה פס בנס הרים לבין מבחן דרכים,בוא מסופר על נהיגה במהירות משולשת מהחוק,או ברך או ווילי בכביש הציבורי.?
בכל מקום יהיה מתפרעים,החכמה זה לדעת להתרחק מהם,בבונים יהיו בכל מקום. אבל ההכללה פה היא גורפת , וסתם באה ליצור עניין על כלום,כי גם בוחני האתר ימשיכו לתת שם (או בסדום,או באלקוש) ברך,ימשיכו לבדוק גבולות מהירות בכביש שש.
ולפי דעתי אין הבדל בין כל הבבונים בשבת שמראים למי יש גדול.
או לרוכב הכי מיומן שעושה את הפס בשלישי בבוקר,שהכביש ריק.
כי אנחנו לא חוזים את העתיד,ולא יודעים מאיפה יגיע הטייץ הקרוב,או המשאית.
אפשר לשחק בנדמה לי בעיקר,אבל כל רכיבה עם חליפה היא הימור בסופו של דבר
אני חושב שפספסת לגמרי. אפילו נסחפת עם עניין הצביעות.
בשום מקום לא יצאתי נגד רכיבה ספורטיבית בכביש ציבורי.
לא תראה אותי יוצא כנגד שום סוג של רכיבה. אני מכבד, מוקיר ואפילו אוהב כל סוג של רכיבה על 2 גלגלים ומנוע.
גם אני עושה לפעמים רכיבה ספורטיבית בכביש ציבורי, אם כי אני עושה את זה בדרך שלי, עם ערימות של רזרבות ומרווחי בטיחות. גם כשאתה רואה במגזין תמונה שלי עם ברך באספלט או בווילי, תהיה בטוח שהיא הופקה בתנאים סטריליים ככל האפשר, עם בקר בטיחות, ועל ידי מקצוענים שזו העבודה שלהם והם עושים אותה ברמה הגבוהה ביותר שאפשר, בלי להתפשר על בטיחות.

אם זה לא היה ברור מהרשימה, אז יצאתי ספציפית כנגד התרבות שהתפתחה על ה'פס' הספציפי הזה - 2 פניות שאותן עושים הלוך-חזור. אין לי גם בעיה עם 2 הפניות האלה - מי שהרכיבה הספורטיבית שלו מתמצה ב-2 פניות עלובות - שיבושם לו. כנראה הוא לא יודע מה הוא מפסיד. יש לי בעיה עם הבלגן, הכאוס, שהולך שם ספציפית. עם אפס בטיחות, עם אפס אחריות, ובמילים פשוטות - שכונה אחת גדולה. כשמערבבים שכונה עם אופנועים ורכיבת קצה - זה לא מסתיים בטוב, ויש אינסוף דוגמאות לכך. לא רק רכיבה, אגב. כל תחום אקסטרימי דורש כללי בטיחות קפדניים ואחריות אישית וקבוצתית. אם זה צניחה חופשית, סנפלינג, גלישת אוויר, גלישת גלים, טייס וכו'. אז כן, גם באופנועים, ועל אחת כמה וכמה ברכיבה ספורטיבית על כביש ציבורי, יש כללי בטיחות ויש אחריות אישית וקבוצתית. ב'פס' של נס הרים אין אף אחד מאלה.

אני אגיד עוד דבר. כשפרסמתי את הרשימה הזו לפני שנה וחצי, קצת אחרי אותה תאונה מדוברת, חלק קטן מהתגובות היו בסגנון של "מסכימים איתך לגמרי, אבל למה עכשיו אתה כותב את הדברים? למה לא התרעת לפני כן?". אז הנה, אני מתריע: משהו לא טוב קורה על 2 הפניות האלה בסופ"שים, ומניסיוני ומתחושת הבטן שלי - זה הולך להסתיים רע מאוד, ולדעתי בקרוב.
אני גם לא מתכוון לזרוק הודעה בפורום ולצאת לידי חובה בזה שהתרעתי, אלא להפיק אייטם רציני יותר שגם יסביר בפירוט מה לא בסדר במה שרואים.